خط تمام ایرانی تولید کبالت از پسماند روی در زنجان راه اندازی شد

زنجان - ایرنا - مدیر واحدهای گروه صنعتی معدنی زرین گفت: تولید فلز استراتژیک کبالت با عیار ۹۹.۹۶ درصد از پسماند روی برای نخستین بار در منطقه خاورمیانه توسط یک شرکت دانش بنیان در زنجان به مرحله عملیاتی رسید.

به گزارش خبرنگار ایرنا،شهرام کدخدایی روز دوشنبه در جریان برگزاری تور رسانه‌ای دولت از چند طرح تولیدی و صنعتی استان در جمع خبرنگاران، افزود: اجرای این طرح با حمایت وزارت صمت و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به ثمر رسید.
شهرام کدخدایی با بیان اینکه در صنعت روی سه نوع پسماند وجود دارد که شامل کیک سرد (نیکل)، کیک گرم (کبالت) و کیک قرمز (لیچ) است، اظهار کرد: با استحصال فلز راهبردی کبالت، گام مهمی در صنعت روی برداشته شده است چرا که با تصفیه پسماند و استحصال فلزات، آنچه از پسماند برجای می ماند هیچ آسیبی برای محیط زیست ندارد.
وی خاطر نشان کرد: پسماند کبالت یک معضل در صنعت روی بود و استحصال آن موجب رفع این معضل می شود.
کدخدایی با بیان اینکه عملیات استحصال و تولید کبالت از پسماند روی ظرف ۲ سال در شرکت دانش بنیان تحقیقات بین اللملی صنعت و معدن آیرما به نتیجه رسید، گفت: برای راه اندازی این مجموعه چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
وی افزود: با راه اندازی این واحد، هزار تن محصول ورق کبالت در استان تولید می شود.
کدخدایی گفت: فعالیت این مجموعه برای ۱۶۰ نفر فرصت اشتغال ایجاد کرده است.
خط تولید شرکت دانش بنیان تحقیقات بین اللملی صنعت و معدن آیرما در سفر قریب الوقوع رییس جمهور به استان زنجان افتتاح می شود.
این شرکت در شهرستان ایجرود استان زنجان واقع شده است.
استان زنجان یک هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی و تولیدی دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha