شتاب دولت مردمی در تکمیل بیمارستان اطفال بابل
عکس آرشیوی است

ساری-ایرنا- بیمارستان امیرکلا که با عنوان مرکز راهبردی کودکان در مازندران و حتی استان های شمالی مطرح است با نگاه ویژه دولت برای اتمام طرح های نیمه تمام اکنون به مراحل نهایی عملیات اجرایی و آغاز فصل جدید در فعالیت و بهره برداری نزدیک شد.

به گزارش ایرنا، ‌سابقه فعالیت این بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی به سال ۱۳۴۲ بر می گردد که در آن زمان با اهدای زمینی به وسعت ۱۰ هزار متر مربع از سوی مرحوم شفیع زاده بنای این بیمارستان در شهر کوچک امیرکلای بابل زده شد و بعد از مدتی از فعالیت بواسطه راه اندازی بخش های مختلف خدمات درمانی و پزشکی به کودکان مازندران و دیگر استان های شمالی کشور از جمله گلستان و گیلان ارائه شد.

این روند خدمات رسانی به جامعه تا سال ۱۳۹۴ ادامه داشت و فرسوده شدن ساختمان بیمارستان مسوولان وزرات بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی وقت را بر آن داشت تا در صدد ساخت بنای جدیدی برای این بیمارستان بزنند و این امر نیز با اتفاق افتاد و از آن سال عملیات ساخت بنای جدید بیمارستان در جوار ساختمان قبلی به مساحت ۷۰۰ متر مربع و زیربنایی سه هزار و ۵۰۰ متر مربع آغاز شد.

ساخت این بیمارستان پنج طبقه با تعداد تخت بستری ۱۴۴ تا سال ۱۳۹۹ ادامه داشت و به پیشرفت فیزیکی ۴۰درصدی نیز رسید اما در ادامه روند اجرای طرح کمبود منابع مالی و اعتباری باعث شد تا این طرح برای مدت ۲ سال راکد باقی بماند و در لیست طرح های نیمه کاره راکد مازندران قرار گیرد.

تاخیر در ادامه روند ساخت بیمارستان کودکان امیرکلا رنج مضاعف برای بیماران و نیز کادردرمانی این مرکز بود چرا که علاوه بر قدمت بنا که باعث شده تا شاید کیفیت خدمات دهی را با مشکل روبرو کند، کمبود و مضیقه فضا نیز مشکل مضاعف به شمار می رود.

اتمام طرح های نیمه کاره تاکید دولت سیزدهم است و برای عملی کردن این بخش از تاکیدات دولت شناسایی طرح های اولویت دار و تزریق اعتبار مورد توجه قرار گرفته است که از آن جمله تکمیل بیمارستان کودکان امیرکلای است که با تحقق وعده های دولت رئیسی برای تزریق اعتبار طرح های نیمه تمام در این طرح مشاهده شده است واکنون پیشرفت فیزیکی این بیمارستان به ۹۹ درصد رسیده است و بزودی به بهره برداری خواهد رسید.

شتاب دولت مردمی در تکمیل بیمارستان اطفال بابل

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه عملیات ساخت این بیمارستان از سال ۱۳۹۴ آغاز شده است، ‌افزود:‌ تا پیش از روی کارآمدن دولت سیزدهم میزان پیشرفت فیزیکی این طرح ۴۰ درصد بود.

سید علی مظفرپور افزود:‌در دولت سیزدهم با تزریق ۸۵۰ میلیاردریال اعتبار این طرح اکنون به پیشرفت فیزیکی ۹۹ درصدی افزایش یافته است.

وی ادامه داد:‌ براساس برنامه ریزی های انجام شده این طرح به عنوان یکی از طرح هایی است که در دور دوم سفر رییس جمهور به مازندران به بهره برداری خواهد رسید.

دانشگاه علوم پزشکی بابل که سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد، سال ۱۳۶۴ نخستین گروه دانشجو را پذیرفت و به عنوان نخستین دانشگاه علوم پزشکی شمال کشور فعالیتش آغاز شد. این دانشگاه دارای ۱۰ دانشکده و یک پژوهشکده اعم از دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت و پرستاری و مامایی است و پژوهشکده سلامت هم در این دانشگاه فعالیت دارد.

در حال حاضر این دانشگاه علوم پزشکی بیش از چهار هزار و ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیئت علمی دارد. ۲۴ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

مازندران دارای ۲ دانشگاه علوم پزشکی مستقل به نام‌های دانشگاه علوم پزشکی مازندران به مرکزیت ساری و دانشگاه علوم پزشکی بابل است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha