گره‌گشایی دولت از اَبر طرح بیمارستانی مازندران

ساری- ایرنا- دولت مردمی سیزدهم با اختصاص منابع و اتخاذ تصمیمات لازم برای تصویب بندهایی در قانون بودجه و سفر استانی، از اَبر طرح بیمارستانی مازندران با یک هزار و ۱۰۰ تخت که به عنوان یکی از بزرگترین های نوع خود در کشور به شمار می‌رود، گره گشایی کرد.

به گزارش ایرنا، ‌ساخت بیمارستان یک‌هزار و ۱۰۰ تختخوابی آیت الله طبرسی واقع در ماهفروجک از توابع شهرستان ساری از مصوبات نخستین سفر استانی دولت نهم بود که کلنگ آن در سال ۱۳۸۶ به زمین زده شد. بر اساس وعده‌ای که مسوولان وقت داده بودند قرار بود این بیمارستان ظرف ۲ سال تکمیل، تجهیز و بهره‌برداری شود ولی با گذشت بیش از ۱۵ سال از آغاز اجرا اما این طرح در ۲ سال اخیر در مجموع سه گام پیشرفت فیزیکی آنچنانی نداشت.

این بیمارستان در زمینی به وسعت بیش از ۱۴ هکتار در حال ساخت است و به عنوان یکی از بزرگترین بیمارستان های بزرگ کشور در صورت تکمیل می‌تواند جهش خوبی در حوزه گردشگری سلامت، درمانی، خدماتی و پژوهشی مازندران به وجود آورد. همچنین قرار است در صورت تکمیل این طرح برای جذب دانشجویان خارجی و همچنین هوشمندسازی بیمارستان با فناوری روز جهان اقدام شود.

بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران ساخت این بیمارستان در سه گام انجام می شود و در ۲ سال اخیر با برنامه ریزی اصولی دولت سیزدهم این طرح باردیگر در مسیر ساخت قرار گرفته است.

در این پیوند رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران از بیمارستان یک هزار و ۱۰۰ تختخوابی آیت الله طبرسی در ساری به عنوان اَبرطرح بیمارستانی استان نام برد، ‌گفت‌: گام نخست این طرح سال آینده به بهره برداری می رسد و گام های بعدی با تزریق منابع مالی روند اجرا خواهند گرفت.

گره‌گشایی دولت از اَبر طرح بیمارستانی مازندران

فرهاد غلامی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ساخت این بیمارستان مهم و بزرگ مازندران در سه گام اجرا می شود که در حال حاضر گام نخست آن در مرحله ساخت قرار دارد.

وی ادامه داد:‌ پیشرفت فیزیکی گام نخست این بیمارستان به ۸۵ درصد رسیده است و با حمایت دولت، وزارت بهداشت و سازمان مسکن و شهرسازی به عنوان مجری این طرح داشته است که در سال آینده به بهره برداری می رسد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران گفت:‌ برای ساخت گام های دوم و سوم این بیمارستان به ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که ابتدا قرار بود از محل تهاتر نفت تامین اعتبار شود که با موانعی برخورد کردیم.

وی توضیح داد: در حال حاضر پیگیر جذب این منابع مالی مورد نیاز از طریق فاینانس هستیم و قرارداد اولیه و شرکت وام دهنده انجام شده است و پس از تصویب شورای اقتصاد این فاینانس باز می شود.

غلامی گفت: در پیش گرفتن روال عادی و با توجه به محدودیت های مالی این بیمارستان ۲۰ سال آینده هم به بهره برداری نمی رسید اما با بازگشایی فاینانس این روند ساخت و تکمیل طرح سرعت می گیرد.

وی از بیمارستان یک هزار و ۱۰۰ تختخوابی آیت الله طبرسی ساری به عنوان یک طرح ارزشمند در حوزه درمان مازندران نام برد که قرار است در زمینه گردشگری سلامت نیز فعالیت کند.

گره‌گشایی دولت از اَبر طرح بیمارستانی مازندران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha