غیرواقعی خواندن انتخابات بازی در پازل دشمنان است/ مشارکت، مهمترین مؤلفه پای صندوق رای

زاهدان - ایرنا - نمایندگان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان با حضور در اولین میزگرد انتخاباتی ایرنا زاهدان مرکز این استان به مساله مشارکت حداکثری و نقش نخبگان دانشگاهی در ایجاد مشارکت تأکید کرده و گفتند: غیرواقعی خواندن انتخابات بازی در پازل دشمنان است.

به گزارش ایرنا، کمتر از ۶۰ روز تا برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی فرصت باقی‌مانده در این بازار داغ فعالیت‌های انتخاباتی، آنچه مهم است حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی و انتخابی آگاهانه برای تاثیرگذاری بر سرنوشت تصمیم گیری ها در مجلس است.

با نزدیک شدن به دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری و بالا گرفتن تب انتخابات، کاندیداها وعده‌های متعددی را مطرح می‌کنند و این مردم هستند که باید تشخیص دهند کدام کاندیدا می‌تواند وعده‌های خود را عملی کند.

اولین میزگرد انتخاباتی مرکز ایرنا در زاهدان با موضوع «انتخاب درست، مشارکت بالا» با حضور نمایندگانی از بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان برگزار و بر مساله مشارکت حداکثری و نقش نخبگان دانشگاهی در ایجاد مشارکت تأکید شد.

این میزگرد با حضور حسین سلطانی پور معاون سیاست‌ورزی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، احمدرضا جهان‌تیغ مسوول بسیج دانشگاه ملی زابل، علی رئیسی مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان و مهدی کیخا مسوول پایگاه شهید رجایی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

غیرواقعی خواندن انتخابات بازی در پازل دشمنان است/ مشارکت، مهمترین مؤلفه پای صندوق رای

شفافیت؛ شاخصه اصلی انتخاب فرد اصلح

معاون سیاست‌ورزی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: با توجه به نقش وسیع قوه مقننه و گستردگی که طیف اثرگذاری نمایندگان مردم به طور مستقیم و غیرمستقیم بر روی زندگی مردم دارند، کلمه کلیدی «انتخاب اصلح» از جایگاه متمایزی برخوردار است.

حسین سلطانی پور یکی از ویژگی‌ها و شاخصه‌های انتخاب اصلح را شفافیت و واضح حرف زدن نمایندگان عنوان کرد و گفت: اگر نماینده‌ای وعده غیرواقعی دهد که عمل پذیری و انجام آن محقق نشود منجر به سلب اعتماد مردمی خواهد شد و اگر اعتماد مردم از بین برود پشتوانه قوی نظام که بر پایه مردم شکل گرفته کاهش، و انتخابات کمرنگ می‌شود و کارایی خود را از دست می‌دهد بنابراین کاندیدهای انتخابات باید مراقب اظهار نظرهای خود باشد.

مسوول بسیج دانشگاه ملی زابل بیان کرد: افرادی که کاندید انتخابات شده و وعده‌های غیرواقعی می‌دهند پس از اینکه بازه زمانی تبلیغات آنها سپری شد شخصیت واقعی خود را بروز و ظهور می‌دهند اینجاست که در می‌یابیم اشراف، صلاحیت و اطلاعات کافی برای نشستن بر کرسی نمایندگی را ندارند.

احمدرضا جهان‌تیغ افزود: در این زمینه نقش بسیج دانشجویی طبق فرامین رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهاد تبیین و روشنگری بیشتر نمود پیدا می‌کند.

وعده‌های دروغ و اشتباه نمایندگان مجلس و عدم تحقق آنها باعث دلسردی مردم نسبت به انقلاب و نظام می‌شود

وی ادامه داد: بعضا سخنان بزک شده برخی نمایندگان متأسفانه از سوی مردم مورد پذیرش قرار می گیرد و این یک نقد به رأی‌دهندگان است چرا که مردم با این تصمیم نماینده مستقیم خود را به بدنه جامعه تزریق می‌کنند و وقتی ملاک‌ها و معیارهای اصلح را این افراد نداشته باشند هر کسی از آب گل‌آلود ماهی می‌گیرد، بنابراین ما باید قدرتمندتر و آگاهانه‌تر ورود کنیم و انتخابمان اصلح‌تر باشد.

علی رئیسی، مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: وعده‌های دروغ و اشتباه نمایندگان مجلس و عدم تحقق آنها باعث دلسردی مردم نسبت به انقلاب و نظام می‌شود، باید حرف‌ها در صداقت کامل بیان شود چرا که وعده غیرواقع در لایه‌های مختلف جامعه اثر می‌گذارد.

مسوول پایگاه شهید رجایی دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه داد: وعده‌های دروغی که برخی از نماینده‌ها می‌دهند از ۲ جبهه قانونی و مذهبی باید بررسی شود، دروغگویی یکی از گناهان به شمار می‌رود و از سوی دیگر در سرمایه اجتماعی نظام تأثیر می‌گذارد به‌گونه‌ای که اگر سرمایه اجتماعی از یک نظام کم شود در مراحل بعدی آن نظام و حکومت دچار مشکل خواهد شد چرا که اعتماد عمومی در حاکمیت را کم می‌کند.

مهدی کیخا گفت: انتخابات مساله‌ای مهم و اثرگذار در تعیین سرنوشت کشور است از این جهت می‌طلبد وعده‌های نماینده‌ها قابلیت اجرایی داشته باشد چرا که برخی از نمایندگان وعده‌هایی می‌دهند که در اختیارات آنها نیست، مردم باید آگاهانه انتخاب کنند.

غیرواقعی خواندن انتخابات بازی در پازل دشمنان است/ مشارکت، مهمترین مؤلفه پای صندوق رای

قوم‌گرایی و جناح‌گرایی ملاک انتخاب نباشد

مسوول بسیج دانشگاه ملی زابل بیان کرد: بعضی از بخش‌های جامعه با یک‌سری مشکلات کشور مماس بودن خود را نشان می‌دهند یکی از این بخش‌ها بسیج دانشجویی است اگر کارنامه این قشر از بسیج را در سیستان و بلوچستان نگاه کنیم برگزاری مناظره های دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها، کرسی‌های آزاداندیشی، تریبون آزاد و پیگیری مطالبات مردمی نمونه‌ای از اقدامات درخشان آن به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه نقش بسیج دانشجویی در نقش‌آفرینی و روشنگری انتخابات بروز و ظهور بیشتری خواهد داشت، گفت: بسیج دانشجویی در دانشگاه‌های مادر سیستان و بلوچستان اقدام به برگزاری مناظرات انتخاباتی کرده که نشان می‌دهد در میزان مشارکت دانشجویان اثرگذار بوده است.

جهانتیغ ادامه داد: مطالبه‌گر بودن دانشجو مهم است اگر مماشات از سطح دانشگاه‌ها برداشته و دانشجویان دیده شوند، نقش‌آفرینی این قشر از جامعه بیشتر خواهد شد هرچه میزان بازار انتخاب اصلح‌تر باشد مطمئناً اتفاقات بهتری رخ می‌دهد.

به گفته وی؛ امسال هم می‌طلبد در سطح دانشگاه‌ها در جلسات شورای فرهنگی همراهی بیشتری انجام شود و هر فرد وظیفه خود را به‌درستی ایفا کند، اگر همه دست در دست هم دهیم مشارکت بالای مردم در انتخابات و انتخاب اصلح رخ خواهد داد.

مسوول بسیج دانشگاه ملی زابل تأکید کرد: ملاک‌ها و معیارهایی برای انتخاب اصلح وجود دارد که ندادن وعده‌های دروغ، صداقت در گفتار، عقبه روشن کاندیداها و اطرافیان آنها برخی از ملاک‌ها به شمار می‌رود.

معاون سیاست‌ورزی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار کرد: جامعه دانشجویی تأثیر بسزایی در حوادث انقلاب اسلامی از گذشته تاکنون داشته و باید خود را از حاشیه و دعواهای سیاسی به‌دور کند، سایر تشکل‌های دانشجویی باید با تأمل در گام دوم انقلاب و سیاست‌های کلی نظام ایفای نقش کنند.

در راستای شناساندن کاندیداها نباید حزبی برخورد و یا حب و بغض‌های شخصی را دخیل کرد، معیارهایی برای انتخاب کاندید اصلح وجود دارد که ایمان، دارای کفایت بودن و اعتقاد به توانمندی مردمی از جمله آنها است

سلطانی‌پور با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) در خصوص مجلس مبنی بر اینکه «مجلس عصاره فضایل ملت است»، گفت: کلامی اثرگذارتر، دقیق‌تر و کامل‌تر از این سخن وجود ندارد چرا که هم راهگشا برای نمایندگان مجلس و هم گزینه‌ای برای انتخاب اصلح رأی‌دهندگان است.

وی تصریح کرد: فضایل ملت ایران مانند ایمان و خداترسی، ایثار و فداکاری، عزت و اعتماد به نفس، قدرت و ایستادگی در برابر مشکلات، امیدواری و توکل به خدا و سایر موارد بی‌شمار است؛ بنابراین باید مجلسی ترتیب دهیم که عصاره فضایل ملت و نماینده‌ای انتخاب کرد که در خور ملت ایران باشد.

مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: در راستای شناساندن کاندیداها نباید حزبی برخورد و یا حب و بغض‌های شخصی را دخیل کرد، معیارهایی برای انتخاب کاندید اصلح وجود دارد که ایمان، دارای کفایت بودن و اعتقاد به توانمندی مردمی از جمله آنها است.

رئیسی ادامه داد: برخی از مسوولان دل در گرو ملاک‌های دیگری دارند و در عرصه عمل آن طور که باید اقدام نمی‌کنند و این یک معضل است، هر تشکل دانشجویی که دغدغه انقلاب و مردم را داشته باشد و اهداف آنها حزبی و سیاسی نباشد این وظیفه را دارد تا شاخص‌های مهم که برای ملت و مردم مفید است ارائه دهد، از سوی دیگر نیت مردم برای رأی‌دادن نباید قومی گرایی و حزبی گرایی باشد.

مسوول پایگاه شهید رجایی دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: فلسفه انتخابات صرفاً برای داشتن یک مجلس نیست جنبه اساسی این صحنه مهم، مشارکت مردم است که می‌تواند در مسائل مهم و مشکلات کشور کمک کننده باشد.

کیخا با اشاره به اینکه نقش مردم در شکل‌گیری انقلاب اسلامی و جریان‌های آن مشاهده شده، بیان کرد: فلسفه بسیج این است که در حفظ امنیت و پایداری اصول انقلابی نقش بسزایی دارد قطعاً در بحث انتخابات هم در بصیرت افزایی مردم می‌تواند اثرگذار باشد، در بحث جهاد تبیین نیز که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است بسیج دانشجویی نقش مهمی ایفا می‌کند چرا که بسیج جزو هیچ حزب و جناحی نیست و تابع منویات ولایت فقیه است.

وی تأکید کرد: ملاک‌هایی برای انتخاب اصلح وجود دارد که دلسوزی، صداقت، تقوا، شجاعت، دارابودن وجدان سیاسی و مشخص بودن مرز کاندیداها با دشمن از جمله آنها است.

غیرواقعی خواندن انتخابات بازی در پازل دشمنان است/ مشارکت، مهمترین مؤلفه پای صندوق رای

مناظره‌ها راهی برای افزایش آگاهی عموم مردم

مسوول بسیج پایگاه شهید رجایی دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: مناظره‌ها یکی از برنامه‌ها برای بصیرت افزایی و جهاد تبیین است، زمانی که مناظره‌ای اجرا می‌شود آگاهی مردم بالاتر و به معیارهای نماینده اصلح نزدیک‌تر می‌شوند.

مسوول بسیج دانشگاه ملی زابل بیان کرد: در روند انتخابات‌های مختلف مهیا شدن بستر مناسب بروز و ظهور نماینده‌ها بسیار مهم هست که یکی از آنها برگزاری مناظرات است که از اثرگذارترین موارد بوده و شخصیت واقعی کاندیداها را بروز و ظهور می‌دهد.

معاون سیاست‌ورزی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: یکی از موضوعات مورد بحث هر کشور و نظام برگزاری انتخابات قدرتمند است که برای پیشبرد اهداف خود نیاز به پشتیبانی اعتماد و حمایت مردم دارد در غیر این صورت سیر پیشرفت آن کشور و نظام کند خواهد شد و مسوولان را دچار انحطاط می‌کند.

سلطانی‌پور تأکیدکرد: اهمیت پشتوانه مردمی برای جمهوری اسلامی ایران دوچندان است چرا که شکل‌گیری و پیدایش انقلاب اسلامی بر پایه مشارکت حداکثری مردم، وحدت و یک‌صدایی آنان بوده، در این زمینه انتخابات یکی از مسائلی است که این پشتوانه را نشان می‌دهد؛ بنابراین نقش مهمی در انسجام ملی، امنیت ملی و تولید قدرت کشور دارد.

برگزاری مناظره‌ یکی از برنامه‌های بصیرت افزایی و جهاد تبیین است، زمانی که مناظره‌ای اجرا می‌شود آگاهی مردم بالاتر و به معیارهای نماینده اصلح نزدیک‌تر می‌شوند

وی افزود: کشوری که انتخابات قدرتمند و قوی نداشته باشد دچار ضعف خواهد شد و مورد ظلم و تحقیر قرار می‌گیرد و اقلیت‌های خاص و سودجو برای آن تصمیم‌گیری می‌کند، این در حالیست که انتخابات قدرتمند به دشمن نشان می‌دهد که کشور صاحب دارد.

معاون سیاست‌ورزی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: انتخاب باید کارآمدی و اثرگذاری داشته باشد یکی از موضوعاتی که کارایی و قدرت انتخابات را زیاد می‌کند مشارکت حداکثری مردم، طیف‌ها و اقشار مختلف یک جامعه است، در این زمینه باید فلسفه چرایی انتخابات را به یک گفتمان تبدیل کرد تبیین جهادگونه این موارد یکی از موضوعات مهم است که باید توسط همه تشکل‌ها و گروه‌های مردمی انجام شود.

وی افزود: مناظره هم در چارچوب جهاد تبیین گنجانده می‌شود چرا که شور انتخاباتی بین مردم ایجاد کرده و در مشارکت حداکثری مردم نقش بسیار مؤثری دارد.

مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: برگزاری مناظره‌ها در راستای جهاد تبیین بوده و چهره واقعی کاندیداها را به مردم ارائه می‌دهد؛ اما گاهی اوقات نماینده‌ها از شیوه‌هایی استفاده می‌کنند که وظیفه ما روشنگری است.

رئیسی تصریح کرد: هیئت‌های اندیشه‌ورز و نخبگان جامعه باید در این عرصه ورود کنند تا نماینده‌ای برای گرفتن رأی هر حرف و وعده‌ای را ندهد، مردم علاقه‌مند به برگزاری مناظره‌ها هستند و این مهم برای انتخاب اصلح اثرگذار است.

غیرواقعی خواندن انتخابات بازی در پازل دشمنان است/ مشارکت، مهمترین مؤلفه پای صندوق رای

بازی در پازل دشمن با ایجاد ناامیدی جامعه در انتخابات

مسوول بسیج دانشگاه ملی زابل گفت: عدم حضور پای صندوق‌های رأی منفعتی برای عده‌ای دارد و نتیجه آن برایشان مهم است تا بگویند این نظام صلاحیت وجود و بروز ندارد این درحالیست که حضور در انتخابات صرفا به معنی مقبولیت و تایید کامل نیست.

جهانتیغ تأکید کرد: آنهایی که به دنبال یأس و ناامیدی مردم و کاهش حضور در پای صندوق‌های رأی هستند در جبهه دشمن بازی می‌کنند، در بزنگاه‌های مختلف اگر کارنامه این افراد را مشاهده کنیم، می‌بینیم اعتقادی به جمهوری اسلامی و ایران ندارند و می‌خواهند مردم را نسبت به این موضوع دچار تشکیک کنند که رأی آنها در آینده کشور اثرگذار نیست؛ این‌ها برای منافع شخصی خود گام برداشته و عقبه آنها آشکار است.

کسانی که تلاش می‌کنند از مشارکت مردم پای صندوق‌های رأی بکاهند و یا مردم نماینده خود را به‌درستی و اصلح انتخاب نکنند در پازل دشمنان بازی می‌کنند

معاون سیاست‌ورزی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: ناامید کردن مردم در عرصه انتخابات نشان می‌دهد که دشمن همیشه بر نقاط حیاتی دست می‌گذارد تا آسیب وارد کند؛ اما حکمت رهبر معظم انقلاب همیشه بر این مبنا استوار بوده که نقشه، طراحی و راهبرد دشمن را شناسایی و در سخنرانی‌های متعدد دقیقاً بر خلاف اهداف دشمن مواردی را به مردم القا کنند.

سلطانی پور اضافه کرد: یکی از مسائل مورد تأکید رهبر معظم انقلاب مشارکت حداکثری مردم است؛ افرادی که بذر ناامیدی در جامعه پاشیده و خواسته یا ناخواسته به این اقدام دست می‌زنند در واقع در زمین دشمن و برای آن بازی می کنند؛

وی تصریح کرد: امید آفرینی از ویژگی‌های بارز بسیج دانشجویی است و در کنار آن باید اثرگذاری انتخابات و نقش شورای نگهبان در برپایی انتخاباتی سالم باید به شکلی امیدآفرین در میان آحاد جامعه تبیین شود.

مسوول پایگاه شهید رجایی دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: کسانی که تلاش می‌کنند از مشارکت مردم پای صندوق‌های رأی بکاهند و نماینده خود را به‌درستی و اصلح انتخاب نکنند منافع شخصی‌شان در میان بوده و به نوعی تلاش می کنند مشارکت حداکثری، صحت و سلامت انتخابات را تحت شعاع قرار دهند و می‌گویند این انتخابات برنامه‌ریزی شده است.

مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: امام راحل فرمودند «میزان رأی ملت است» این موضوع اهمیت انتخابات را می‌رساند، عده‌ای در هر لباس و منصب اگر بخواهند مردم را از حضور در پای صندوق‌های رأی دلسرد کنند قطعاً در جبهه دشمن بازی می‌کنند، مردم باید بررسی کرده و بدانند این افراد صلاحیت صحبت کردن پشت تریبون را ندارند آگاهی و بصیرت مردم و تشکل‌ها نباید به این افراد مغرض میدان بدهد.

به گزارش ایرنا انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفندماه امسال برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha