به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی استانداری همدان، علیرضا قاسمیفرزاد روز سه شنبه در نشست صمیمی با اعضای هیأت مدیره اتاق تعاون با اشاره به اینکه رویکرد اتاق تعاون استان در مراودات تجاری و صادرات با دیگر کشورها باید تقویت شود، افزود: در سفری که اعضای اتاق تعاون استان در آبانماه سالجاری در قالب هیأت تجاری به استان سلیمانیه اقلیم کردستان داشتند، مشخص شد که تجار اقلیم به روابط تجاری با فعالان اقتصادی استان همدان بسیار علاقهمند هستند.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین حوزههای اقتصادی، بخش تعاون است که در کنار بخشهای دولتی و خصوصی فعال است ادامه داد: با حمایتهای بیشازپیش دولت مردمی و انقلابی ایران قوی در استان از تعاونیها، شاهد پویایی فعالیت در این بخش هستیم.
استاندار همدان تاکید کرد: رویکرد صادرات باید به سمت محصولات صنعتی و معدنی فرآوریشده و خدمات فنی و مهندسی سوق پیدا کند.
قاسمی فرزاد افزود: با توجه به زیرساختهای مناسب و وجود هزار و ۹۰۰ جاذبه و اثر گردشگری در استان و همینطور فراهم شدن زیرساختهای گردشگری سلامت در همدان، از تجار، گردشگران و مردم کشورهای همسایه برای سفر به استان دعوت شود.
وی خاطر نشان کرد: تقویت اتاق تعاون در کاهش فاصله طبقاتی مؤثر است و هرچه این بخش گستردهتر شود افراد بیشتری منتفع میشوند.
وی با بیان اینکه پس از انقلاباسلامی تلاشهای بسیاری صورت گرفت تا بخش تعاون تقویت شود اظهار کرد: تعاونیها سیاست راهبردی از «مزرعه تا سفره» را با کاهش حلقههای واسط دنبال کنند.
استاندار همدان تاکید کرد: تعاونیهای منطقهای شهرستانی، محلی و منطقهای شکل بگیرد و تقویت شود تا فعالیتهای خود را توسعه دهند.
قاسمی فرزاد با بیان اینکه فعالیت صادراتی اتاق تعاون رشد چشمگیری داشته است افزود: اتاق تعاون تعاملات و ارتباطات خود را توسعه دهند و روابط را با اقلیم کردستان و کشورهای همسایه افزایش دهید.
به گفته وی استان همدان در کریدور غرب کشور است و داراییهای ویژهای داریم که یک مزیت نسبی است.
نظر شما