"محسن بهجت" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای فعالیت خوشه های صنعتی و با تلاش فعالان عرصه طلای استان، یک نیاز فناورانه در حوزه لحیم کاری رفع شده، ۲ نیاز در مرحله مذاکره با شرکتهای فناور، یک نیاز در مرحله تولید و آزمایش دستگاه ساخته شده و ۲ نیاز در مرحله شبکه سازی و شناسایی فناور است.
وی با بیان اینکه شناسایی، ارزیابی، دسته بندی و مستند سازی نیازها و مسائل فناورانه صنایع کوچک و یا خوشه های صنعتی از برنامه های شرکت شهرکهای صنعتی استان است، اظهار کرد: نیازهای فناورانه صنعت در استان در قالب فعالیت فن بازار، کلینیک کسب و کار و یا برگزاری نشست های تخصصی با اعضا و عاملین صنعت و یا خوشه های صنعتی شناسایی و ارزیابی می شوند و برای رفع ان ها به شرکت های فناور سپرده می شود.
وی با اشاره به برنامه های شرکت شهرکهای صنعتی استان برای تامین راه حل و برطرف شدن مساله فناورانه واحدهای صنعتی کوچک و متوسط در سال جاری افزود: خوشبختانه با توجه به گسترش فعالیت و توسعه ۲ حوزه صنعت طلا و صنعت کاشی و سرامیک در استان یزد، به تبع مسائلی که نیازمند فناوری های خاص هستند هر روز بیشتر می شود و برای رقابت و افزایش سطح کیفی و کمی محصولات این نیازها باید مرتفع شود.
بهجت، با اشاره به شناسایی بیش از ۱۰ نیاز فناورانه در حوزه صنعت کاشی و سرامیک خاطرنشان کرد: صنعت کاشی و سرامیک در استان به عنوان یکی از صنایع پیشرو، نیازمند فناوری های مختلفی در حوره طراحی و ساخت ماشین آلات، فرآوری و تولید مواد اولیه و باریافت است.
مدیر توسعه منابع شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد خاطرنشان کرد: اکنون پنج نیاز به شرکت های فناور ارائه شده و در انتظار ارائه نمونه توسط این شرکت ها است.
بهجت خاطرنشان کرد: ۶ نیاز شناسایی شده در صنعت کاشی و سرامیک نیز در مرحله هماهنگی، شبکه سازی و شناسایی شرکت های فناور قرار دارد که پس از صلاحیت سنجی شرکت های فناور، این نیازها نیز برای تولید و ساخت فناوری مورد نیاز ارائه خواهند شد.
حدود ۳۱ شهرک و ناحیه صنعتی با وسعت ۶ هزار و ۷۴۴ هکتار در استان یزد وجود دارد که افزون بر ۳۰ هزار نفر در این شهرکها و نواحی اشتغال دارند.
نظر شما