به گزارش ایرنا، محمد مجید فولادگر روز چهارشنبه در بازدید از کارخانه تصفیه روغن در استان چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران افزود: اگرچه رویکرد درستی در خصوص افزایش کمی واحدهای صنعتی دانشبنیان در کشور طی سال های گذشته شکل گرفته و ما نیز بر این عقیده هستیم که باید از نهایت ظرفیتهای موجود در حوزه دانشبنیانها باید استفاده شود اما وزارت صمت متولی کیفیسازی نیز هست و در تلاشیم با خلق بازارهای جدید برای این شرکتها، فعالیتهای این بخش را بیش از پیش توسعه دهیم.
وی ادامه داد: از مجموع شرکتهای دانشبنیان در کشور حدود ۱۰۰ شرکت در مقیاس بزرگ اقتصادی فعالیت دارند که این نشان میدهد باید در این حوزه اقدامات و فعالیتهای بیشتری صورت گیرد.
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: ریلگذاری خوبی در خصوص حمایت از شرکتهای دانشبنیان در کشور انجام شده و بسته حمایتی خوبی از جمله در رابطه با صندوق سرمایهگذاری صنایع پیشرفته، گمرک و ارز تهیه شده تا جوانان نخبه و توانمند در مسیر تولید قرار گرفته و مسیر برای آنها تسهیل شود.
فولادگر، تعداد واحدهای تولیدی نیمهتمام کشور را ۲۱ هزار واحد اعلام کرد و گفت: از این تعداد هشت هزار واحد پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و 2300 واحد پیشرفت بالای ۸۰ درصد دارد.
وی تاکید کرد: تمرکز ما بر تکمیل واحدهای نیمهتمام است متمرکز شده است و در همین راستا از واحدها در خصوص تسهیلات سرمایه درگردش و ثابت حمایت میکنیم.
فولادگر در خصوص واحدهای صنعیت راکد نیز گفت: وظیفهای که برعهده ما گذاشته شده است آنالیز و بررسی علت رکود این واحدهاست.
رشد ۱۰ پلهای ادارهکل صمت چهارمحال و بختیاری
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود به پایش ادارات کل صمت استانها به صورت هر سه ماه یکبار اشاره کرد و گفت: صمت چهارمحال و بختیاری در سه ماهه دوم امسال توانسته ۱۰ پله ارتقا پیدا کند.
فولادگر یادآور شد: در وزارت صمت استان ها را بر مبنای ۳۰ شاخص متنوع هم در حوزه تجارت هم در حوزه معدن و حقوق دولتی و هم در خصوص راهاندازی واحدهای راکد و رشد تولید ارزیابی میکنیم که در این خصوص چهارمحال و بختیاری رشد بسیاری خوبی در ماههای اخیر داشته است.
به گزارش ایرنا، معاون وزیر صمت به منظور بازدید و بررسی واحدهای تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری به مدت ۲ روز به این استان سفر کرده است.
نظر شما