انتقاد استاندار از اختلاف برسر محل احداث دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران

نوشهر - ایرنا - استاندار مازندران گفت : اختلافات ساخت دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران از نظر مکانی جز فرصت سوزی نتیجه دیگری به همراه نداشته و به نفع مردم نیست.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، ایجاد دانشکده علوم پزشکی ،خدمات بهداشتی و درمانی غرب مازندران به مرکزیت تنکابن به استناد رای صادره شورای دانشگاه های علوم پزشکی و موافقت اصولی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهریور ماه سال گذشته تصویب شد.
طبق مستندات موجود و گزارش های رسمی هم اینک برای ساخت این دانشکده میان مردم ۲ شهرستان تنکابن و رامسر اختلاف نظر وجود داشته و سبب وقفه در اجرایی شدن این طرح مصوب دولت جهادی شده است.
سید محمود حسینی پور یکشنبه شب در آیین معارفه فرماندار جدید تنکابن افزود: به عنوان نماینده عالی دولت ، تلاش کردم تا به علت بعد مسافت زیاد از غرب تا مرکز مازندران ساخت دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی به منظور رفاه حال مردم در این منطقه احداث شود و هم اینک این اختلافات به اوج رسیده و مانع اجرایی شدن این طرح شده است.
وی ا ظهار کرد: تا زمانی که ۲ شهرستان توانایی مدیریت رفع این اختلافات و چالش ها را ندارند به طور حتم دود این اختلافات به چشم مردم می رود و در نهایت بازنده این میدان خود مردم هستند.
استاندار مازندران تاکید کرد: برای رفع این اختلافات ضرورت دارد معتمدان و ریش سفیدان ورود پیدا کنند تا هرچه زودتر این موضوع که امروز مساله ساز شده حل و فصل شود.
حسینی پور با بیان آنکه عده ای از افراد و گروه‌ها باید در پی منافع عموم باشند، افزود: این اخلاق‌ها سبب وقفه یکساله در تاسیس دانشکده شد و ادامه این رویه جز باطل شدن مصوبه نتیجه دیگری به همراه نخواهد داشت.

نماینده عالی دولت در مازندران خاطر نشان کرد: در مجموع این رفتارها سبب شده تا این مصوبه که هدیه دولت جهادی به مردم این منطقه است اجرایی نشود و همچنان مردم این منطقه دچار چالش های درمانی باشند و این درحالی است اگر این دانشکده در تنکابن احداث شود به طور حتم شاهد سرازیر شدن امکانات بهداشتی و درمانی در این منطقه خواهیم بود.

شهرستان های نور، نوشهر، چالوس، کلاردشت، عباس آباد، تنکابن و رامسر با افزون بر یک میلیون نفر جمعیت واقع در غرب مازندران سالانه میلیون ها مسافر و گردشگر را خدمات می دهند که احداث این دانشکده می تواند بسیاری از نیازهای حوزه بهداشت و درمان این منطقه که با اکنون با کمبود مواجه است، برطرف کند.

به اعتقاد مسوولان و کارشناسان امر تاسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی در غرب مازندران هدیه دولت سیزدهم به مردم این منطقه است که باید آن را به فال نیک گرفت.

طبق آمار هم اکنون در مازندران ۲ دانشگاه علوم پزشکی داریم که در شرق مازندران قرار دارند و ساخت این دانشکده بسیار ضروری است.

استاندار مازندران گفت : امروز برای خروج تنکابن از رکود و وقفه در حوزه توسعه زیرساختی در همه بخش ها در گام نخست باید مزیت های این شهرستان مورد ارزیابی قرار گیرد و خوشبختانه این خطه غربی استان از زیرساخت ها و نیروی انسانی توانمند بهره مند است اما در حوزه اقتصاد موفقیت چندانی نداشته است.
حسینی پور افزود: یکی از راهبردهای دولت ارزش گذاری محصولات این خطه در حوزه کشاورزی شامل گل و گیاه ، مرکبات و کیوی است که باید ساماندهی و به شکل ضابطه مند برای این محصولات که نقش موثری در رونق اقتصادی منطقه دارد، شود.
وی بیان داشت: متاسفانه مرکبات مازندران آنچه بررسی شده در خیابان های کشور قزاقستان عرضه می شود و این زیبنده مازندران نیست که محصولاتی آن به این شیوه به دیگر کشورها صادر شود و ضرورت دارد زیرساخت ها در این حوزه فراهم شود.
در این آیین سرهنگ پاسدار حکمت داجلیری به عنوان سرپرست ویژه شهرستان تنکابن معرفی و از خدمات بیش از ۲ ماه یاسر زندی که در ۱۵ آبان ماه با حفظ جایگاه معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی عهده دار مسوولیت سرپرستی فرمانداری این شهرستان داشت قدردانی شد.
تنکابن با جمعیتی ۱۷۰ هزار نفر جزو پر جمعیت ترین شهرستان های خطه غربی مازندران است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha