فریبرز راشدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این سه واحد صنفی متخلف شامل رستوران، خشکه پزی و قلیون سرا است که علاوهبر پلمب، پرونده کیفری برای صاحبان آنها تشکیل شد.
وی ادامه داد: امنیت غذایی شهروندان خط قرمز مجموعه بهداشتی بوده و در این راستا از همراهی و حمایت دستگاه قضاء در برخورد قانونی با صنوف متخلف برخوردار هستیم.
رئیس مرکز بهداشت زاهدان گفت: این سه واحد صنفی در ادامه بازرسیهای محیطی از وضعیت بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهر با حضور دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان پلمب شد.
وی افزود: از شهروندان گرامی میخواهیم هنگام خرید ملزومات غذایی به مشخصات بهداشتی و تاریخ مصرف مواد توجه کرده و هرگونه تخلف بهداشتی را با شماره ۱۹۰ مطرح کنند.
نظر شما