۲۰ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۱۹
کد خبرنگار: 2668
کد خبر: 85349562
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

استاندار: قیمت گوشت مرغ در ایلام باید پایین تر از متوسط کشوری باشد

ایلام- ایرنا- استاندار ایلام گفت: قیمت مرغ در استانی که خود قطب تولید مرغ است باید پایین تر از متوسط کشوری باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، "حسن بهرام نیا" روز چهارشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان ایلام اظهار کرد: نظارت و پایش کشتار مرغ باید با دقت تداوم داشته و قیمت معقول و منطقی با توجه به حذف کرایه حمل و تولید استان در نظر قرار گیرد.

وی افزود: بر اساس اعلام تعاون روستایی مقرر شده از طریق شرکت توزیع و پخش کار تامین و توزیع و پخش مرغ به صورت سامانه ای و با هزینه کمتر انجام شود.

استاندار ایلام در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص تامین میوه شب عید یادآور شد: باید کیفیت میوه شب عید مد نظر قرار گیرد و قیمت آن ۱۵ درصد زیر قیمت بازار باشد.

بهرام نیا ادامه داد: بر اساس گزارش اعلامی ۲۰۰ تن پرتقال و ۱۰۰ تن سیب برای شب عید مردم استان در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه ۲ اتحادیه تعاون روستایی کار خرید، تامین و حمل و توزیع میوه شب عید در استان را انجام می دهند، تاکید کرد: به منظور بررسی دقیق کیفیت و کمیت و کنترل قیمت مدیرکل تعاون روستایی، مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری و نماینده صمت به استانهای محل خرید میوه شب عید مراجعه و همه موارد را بررسی کنند.

استاندار ایلام تاکید کرد: معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در خصوص ابلاغ دستور وزیر مبنی بر ایجاد بازارچه های« از مزرعه تا سفره» در راستای حمایت از تولید کنندگان و توزیع ارزان قیمت محصولات در مناطق مختلف استان هماهنگی های لازم را انجام دهد.

استاندار: قیمت گوشت مرغ در ایلام باید پایین تر از متوسط کشوری باشد

بهرام نیا با بیان اینکه تاکنون و در راستای ایجاد بازارچه های از مزرعه تا سفره در راستای حمایت از تولیدکنندگان ۲۵ نقطه شناسایی شده است، گفت: بازارچه های موقت باید از همه جوانب بررسی شوند و از نظر سیمای شهری، محیط زیست، دسترسی آسان، ترافیک و سایر موارد در جانمایی در نظر گرفته شود.

استاندار ایلام در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بایستی همه نقاط قوت و ضعف را با هم دید، استان ایلام در طول چهار دهه همیشه بیشترین و بالاترین تورم را داشته است، در طول دولت سیزدهم میزان تورم تغییر پیدا کرده و اکنون این استان در ردیف پانزدهم کشوری است.

وی با بیان اینکه اکنون رشد اقتصادی استان به رتبه نهم رسیده که بیانگر افزایش تولید، احیای واحدهای راکد، افزایش بهره وری است، گفت: استان ایلام رتبه اول در بخش اشتغال را کسب کرده و سند ادعای ما همین رشد اقتصادی است.

وی افزود: دستگاه‌های ناظر، بر قیمت و نظارت بر اجناس بیشتر ورود پیدا کنند و پایش و نظارت و بازرسی در ایام پایانی سال مد نظر قرار دهند.

استاندار ایلام در ادامه به افزایش کیفیت نان با توجه به مرغوبیت گندم تولیدی استان اشاره کرد و یادآور شد: باید کیفیت، وزن چانه، بهداشت و کمیت نان مد نظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مسئولان نسبت به سفره مردم باید دغدغه داشته باشند و اجازه ندهند کیفیت و رونق سفره کمتر شود، افزود: در راستای امیدآفرینی باید مسئولان در کف بازار حضور پیدا کنند و کیفیت اجناس و نان به دقت بررسی کنند، در واقع هدف ما رضایت مردم بوده و این رضایت به عمل است.

استاندار ایلام بر ضرورت حمایت و توسعه نانوایی های سنتی در راستای نان کامل و حفظ سلامت شهروندان تاکید کرد و گفت: نان باید دارای سبوس و تیره باشد، نان سفید هیچ کیفیتی ندارد.

بهرام نیا تصریح کرد: باید در بین مردم فرهنگ سازی شود و مردم خود نان کامل و دارای سبوس که برای سلامت مردم مناسب است را مطالبه کنند چرا که پیشگیری از بسیاری بیماریها از جمله ناراحتی های گوارشی، دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان و کاهش یادگیری از جمله فواید نان کامل است.

وی از صدا و سیما و رسانه ها خواست مزیت های نان کامل و خواص آن را برای فرهنگ سازی بیشتر مردم و آگاهی بخشی آنان بیان کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha