به گزارش سه شنبه ایرنا، اصغر فرودی در دوره آموزشی ویژه شهرداران، اعضای شوراهای اسلامی شهرهای جنوبی فارس که در دو زمان صبح و بعد از ظهر در سالن شورای اسلامی شهر لار برگزار شد، افزود: شهرداری لار با حمایت های مسئولین دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس و پیگیری های انجام شده، در چند روز اخیر از درجه هشت به ۹ ارتقا یافته است.
شهردار لار با اشاره به اینکه سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی، سازمان عمران و بازآفرینی شهری و سازمان حمل و نقل همگانی، سه سازمان وابسته به شهرداری لار است، تعداد نیروهای شهرداری لار را در مجموع ۳۲۰ نفر اعلام کرد.
این مدیر شهری با بیان اینکه ۱۲۸ هکتار بافت تاریخی و بالغ بر ۷۰ مورد اثر باستانی ثبت شده در شهرهای لار و خور وجود دارد، ادامه داد: بازار قیصریه، قلعه اژدها پیکر، باغ نشاط، خانه محمودی، کاروانسرای نو و گلشن و امامزاد میر علی بن الحسین(ع) از جمله آثار و بناهای تاریخی و متبرکه این شهر است.
فرودی را دارای ظرفیت های مهمی در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دانست و تاکید کرد: در حوزه اقتصادی علاوه بر بازار تاریخی قیصریه، بازارهای مدرن و مطرحی در سطح شهر وجود دارد که به همت مردم، سرمایه گذاران و شهرداران سابق احداث شده و مورد استقبال مردم مناطق مختلف شهرستان های جنوبی کشور قرار گرفته است.
وی افزود: بازار امام، بازار بزرگ، مجتمع های نیلی، برلیان، ارکید و هلال از جمله بازارهای مدرن و ظرفیت های اقتصادی شهر لار است که در حوزه تجارت نقش بسزایی دارند.
شهردار لار در ادامه سخنان خود به ظرفیت های فرهنگی، ورزشی و مذهبی اشاره کرد و اضافه کرد: مرحوم حضرت آیت الله سید عبدالعلی آیت اللهی امام جمعه فقید لارستان و مرحوم حضرت آیت الله سید مجتبی موسوی لاری نماینده ولی فقیه در شهرستان دو شخصیت برجسته کشوری بودند که در لار سکونت داشته و در دوران حیات خود منشا خدمات و برکات بسیاری در این منطقه بوده و از این دو عالم وارسته به عنوان چهره معنوی و آثار ماندگار منطقه لارستان بزرگ یاد می شود.
وی، سینه زنی سنتی لاری را که یک اثر معنوی ثبت شده و منحصر به فرد است یکی دیگر از ظرفیت های فرهنگی و میراثی این منطقه بیان کرد.
شهردار لار به رویداد اخیر ورزشی و بین المللی بازی دوستانه تیم های ملی فوتسال ایران و روسیه در مجتمع فرهنگی، ورزشی طوبی اشاره کرد و عنوان کرد: وجود مجتمع استاندارد و با عظمتی همچون مجتمع فرهنگی ورزشی طوبی که به همت نیک اندیش بزرگ لارستان حاج ناصر منیری ساخته شده، ظرفیت بسیار خوبی است که می تواند مسابقات بین المللی را در شهر لار رقم بزند.
وی به وجود آب انبارها به عنوان یک جریان زنده در شهر لار اشاره کرد و یادآور شد: در شهر لار همچنان از آب این آب انبارها به منظور تهیه آب شرب استفاده می شود.
فرودی با بیان اینکه لار یکی از شهرهای خوش نام در حوزه تجارت بوده و انصاف کسبه این شهر زبانزد خاص و عام است، اظهار داشت: مردم شهرستان های همجوار عمده خریدهای خود را از شهر لار انجام می دهند.
او لار و لارستان بزرگ را یکی از قطب های درمانی کشور معرفی کرد و افزود: تعامل و همکاری خوب مردم با دولت در ایجاد مراکز درمانی و وجود متخصصین در این منطقه، موجب شده چنین ظرفیتی در لارستان ایجاد شود.
شهردار لار، فرودگاه بین المللی آیت الله آیت اللهی(ره) لارستان را یک ظرفیت اقتصادی و فرهنگی بر شمرد و تصریح کرد: این فرودگاه با دارا بودن پروازهای متعدد داخلی و خارجی، یکی از ۶ فرودگاه برجسته کشور محسوب می شود.
این مدیر شهری، از برج خیر ساز علم و فناوری لارستان نیز نام برد و این مرکز علمی تحقیقاتی را موجب معرفی لار به عنوان شهر هدف گردشگری-علمی دانست.
فرودی ادامه داد: ارتباط لارستان با کشورهای حوزه خلیج فارس ظرفیت خوبی را در حوزه تجارت برای این منطقه ایجاد کرده است.
شهردار لار در پایان سخنان خود، از دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس به جهت برگزاری دوره های آموزشی ارزنده، تقدیر و تشکر کرد.
در ادامه جلسه، احمد فقیهی کیا کارشناس دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس و علیرضا منصور آبادی از مدیران شهرداری شیراز و استاد دانشگاه، به ارائه آموزش لازم با موضوع «انواع عوارض و محاسبه آن در شهرداری ها» و «اصول بودجه نویسی و اجرای بودجه در شهرداری ها» پرداختند.
لارستان در فاصله ۳۴۰ کیلومتری شیراز در جنوب استان فارس قرار دارد.
نظر شما