هزار و ۶۰۸ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی به چهارمحال و بختیاری ابلاغ شد

شهرکرد – ایرنا – مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به حمایت از ایجاد طرح‌های اشتغالزا گفت: یک هزار و ۶۰۸ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی در ۲ مرحله به این استان ابلاغ شد.

محسن مولوی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از این میزان تسهیلات ابلاغی به استان در بخش مشاغل خانگی یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در مرحله نخست با نرخ چهار درصد ابلاغ شده و از این میزان تسهیلات ابلاغی یک‌هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال جذب شده است.

وی بیان داشت: این میزان تسهیلات مشاغل خانگی جذب شده در چهارمحال و بختیاری به یک‌هزار و ۷۲۶ نفر اختصاص پیدا کرده است.

مولوی ادامه داد: در زمان حاضر۹۷ درصد مرحله نخست تسهیلات مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری پرداخت شده و تلاش می‌شود تا یک هفته آینده سه درصد مابقی آن نیز پرداخت شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین از مبلغ کل تسهیلات مشاغل خانگی ابلاغی به این استان ۳۵۸ میلیارد ریال مربوط به مرحله دوم پرداخت این تسهیلات است.

مولوی اضافه کرد: با توجه به اینکه ایجاد اشتغال در حوزه مشاغل خانگی از طریق پشتیبان انحراف کمتر و اشتغال پایدارتری دارد، اولویت مرحله دوم پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی با طرح‌های پشتیبان است.

وی یادآور شد: از ابتدای سالجاری تاکنون پنج‌هزار و ۶۰۰ مجوز (پروانه انجام فعالیت شغل خانگی در خانه) در بخش مشاغل خانگی در استان صادر شده است.

به گفته مولوی، امسال تاکنون هشت هزار میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۶ به هشت هزار و ۴۱۵ نفر در چهارمحال و بختیاری پرداخت شده است.

هزار و ۶۰۸ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی به چهارمحال و بختیاری ابلاغ شد

مولوی با اشاره به فعالیت کمیته‌های نظارت برای بازرسی از طرح‌هایی که مشمول دریافت تسهیلات شده‌اند، گفت: این کمیته‌ها از طرح‌هایی که مشمول تسهیلات شده‌اند بازدید می‌کنند و چنانچه تسهیلات در حوزه خود هزینه نشده باشد، به بانک عودت و با نرخ ۲۳ درصد محاسبه می‌شود.

مولوی از همه متقاضیان دریافت‌کننده تسهیلات خواست در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به فعال کردن طرح اقتصادی خود اقدام کنند چون شرط بهره‌مندی از یارانه اختصاصی فعال بودن طرح است.

وی هدف از کنترل طرح‌هایی که از محل منابع و تسهیلات مختلف اجرایی شده است را پیشگیری از برخی انحراف‌ها عنوان کرد و گفت: هدف دولت از تامین تسهیلات مختلف برای ایجاد اشتغال پول پاشی نیست.

مولوی در خصوص سامانه رصد اشتغال گفت: سهم اشتغال ایجاد شده چهارمحال و بختیاری برای سالجاری ۲۰ هزار و ۱۹ نفر بود که تاکنون ۱۶ هزار و ۶۲۵ نفر که تاکنون از تسهیلات مشاغل خانگی، تبصره ۱۶، ۱۸ و سایر تسهیلات دیگر برخوردار شده‌ و در نام آن‌ها در سامانه به ثبت رسیده است.

به گزارش ایرنا، در چهارمحال و بختیاری طی ۹ ماهه امسال ۱۰ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۶، مشاغل خانگی، تسهیلات روستایی و عشایری و تفاهم‌نامه با صندوق کارآفرینی امید به ۱۰ هزار و ۱۱۵ نفر از متقاضیان به صورت قرض‌الحسنه پرداخت شده است.

براساس آمارهای اعلام شده نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری در تابستان ۱۴۰۲ معادل ۱۰ درصد اعلام شده که نسبت به نرخ ۱۱.۹ درصد بیکاری در بهار امسال ۱.۹ درصد کاهش نشان می‌دهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha