«سعید خیراندیش» روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این مجموعه غیردولتی با مشارکت بهرهبرداران بخش کشاورزی فعالیت خواهد کرد و ۵۱ درصد از منابع مالی آن باید توسط همین بهرهبرداران تامین شود.
وی با تاکید بر اینکه ۴۹ درصد مابقی از محل اعتبارات دولتی تامین میشود، اضافه کرد: پرداخت سریع و آسان تسهیلات ارزانقیمت به بهرهبرداران حقیقی و حقوقی با کمترین پیچیدگی و صرف وقت از جمله مزیتهای فعالیت این صندوق به شمار میرود.
به گفته وی با راهاندازی این صندوق بخشی از معضل تولیدکنندگان در زمینه ارائه وثیقهها و تضمینهای مالی از طریق پرداخت تسهیلات به صورت تضامنی و مبادله تفاهمنامه با بانکهای دیگر نیز رفع میشود.
مدیر جهاد کشاورزی مراغه افزود: حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی در مواجهه با موارد بحرانی و کمک به جبران خسارت بلایای طبیعی در برداشت محصولات باغی نیز از مزیتهای فعالیت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در مراغه و عجبشیر است.
وی با بیان اینکه بهزودی مجمع عمومی و انتخاب هیات مدیره و بازرس و رئیس هیات مدیره این صندوق برگزار خواهد شد، افزود: این صندوق بر اساس مصوبههای هیئت مدیره که از بهرهبرداران بخش کشاورزی تشکیل میشود، فعالیت خواهد کرد.
به گزارش ایرنا راهاندازی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در مراغه جزو راهکارهای پیشنهادی مسئولان دولت سیزدهم و نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی برای حمایت از این بخش محسوب میشود.
گفتنی است در سایه پیگیری و تامین منابع دولتی، زمینه برای برگزاری مجموع عمومی و آغاز فعالیت صندوق توسعه بخش کشاورزی مراغه و عجبشیر فراهم شده است.
مجمع عمومی صندوق توسعه بخش کشاورزی مراغه و عجبشیر با حضور نمایندگانی از شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی برگزار میشود و هیئت موسس برای جلب مشارکت سایر تولیدکنندگان اقدام میکند.
بر اساس اعلام شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی، تجربه سالهای متمادی از انحصاری بودن اجازه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی باعث شد تا تصمیمگیران به ایجاد صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی در سطوح مختلف و به صورت قانونمند همت کنند.
نظر شما