عینعلی کیا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۷۰ مرکز مشاوره با حضور حدود ۲۰۰ کارشناس و مشاور با رویکردهای مختلف در استان گلستان فعالیت دارند که ۱۵ مورد از این مراکز با رویکرد مداخله در بروز طلاق خدمات ارائه میدهند.
وی افزود: امسال ۹ هزار و ۱۶۱ نفر با مراجعه به این مراکز خدمات آموزش پیش از ازدواج و تحکیم زندگی خانوادگی و خدمات مشاوره و درمان اختلافات خانوادگی، مشکلات زناشویی، مسائل تربیتی، اختلالات خلقی و فرزندپروری دریافت کردند.
معاون بهزیستی گلستان از فعالیت سامانه تلفنی ۱۴۸۰ از هشت صبح تا ساعت ۲۴ برای ارائه مشاوره غیرحضوری خبر داد و گفت: امسال ۱۰ هزار و ۴۷۱ نفر در این استان از خدمات مشاوره تلفنی بهرهمند شدند.
کیا بیان کرد: بیشترین آمار مراجعه به مراکز مشاوره بهزیستی مربوط به گرگان و سپس آزادشهر و گنبدکاووس است.
وی با اشاره به اینکه جامعه هدف بهزیستی تمام اقشار جامعه هستند، افزود: سالانه ۱۰ درصد خدمات مشاوره به صورت رایگان به افراد بی مضاعت ارائه میشود.
معاون بهزیستی گلستان، اعتیاد، خیانت، نبود مسوولیت پذیری، فعالیت افراطی در فضای مجازی و اختلافات فرهنگی و خانوادگی را از مهمترین دلایل مراجعه زوجها برای دریافت مشاوره مداخله طلاق عنوان کرد و گفت: بیشترین سازش میان زوجها در موارد اختلافات فرهنگی و خانوادگی، نبود مسوولیت پذیری و فضای مجازی شکل میگیرد.
نظر شما