امیر علی پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این مطلب افزود: راههای خاکی متعلق به روستاهای بالای ۲۰ خانوار بوده و برای آسفالت آن به چهار سال زمان نیاز داریم.
وی با بیان اینکه برای آسفالت راه های روستایی از ظرفیت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) نیز کمک گرفته شده است، تصریح کرد: تاکنون برای ۱۶۵ کیلومتر از راه های خاکی استان قرار داد منعقد شده که ارزش آن هفت و ۸۰۰ میلیارد ریال است.
علی پور در مورد وضعیت کلی راههای روستایی استان قزوین، اظهار کرد: طول راههای روستایی این استان ۲ هزار و ۶۷۵ کیلومتر است که برآوردهای نشان میدهد ۸۰۲ کیلومتر آن نیاز به بهسازی و روکش آسفالت دارد.
به گفته این مسوول، مسایلی مثل یخبندان، عبور کامیون های با بار غیرمجاز از معادن و همچنین عمر بالای آسفالت از عوامل مهم تخریب و فرسایش آسفالت در راههای روستایی است که ترمیم آن به اعتباری معادل ۱۹ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال نیاز دارد.
معاون فنی و راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان قزوین خاطرنشان کرد: همچنین این استان دارای ۵۵۷ کیلومتر راه فرعی است که ۲۰ درصد آن، یعنی معادل ۱۰۷ کیلومتر نیاز به بازسازی دارد که اعتبار آن نیز سه هزار میلیارد ریال برآورد شده است.
نظر شما