به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حسین اصفهانی زاده روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در بابلسر بیان داشت: این مواد غذایی صادراتی به کشورهای حاشیه دریای خزرو خلیج فارس، عراق و اروپا ارسال می شود.
وی اظهار داشت: در ۲ سال اخیر با افزایش کیفیت مواد غذایی تولید مازندران صادرات آن افزایش یافته و این روند صعودی ادامه دارد.
وی با بیان این مطلب که حدود ۴۰۰ کارخانه در مازندران در حوزه های مختلف مواد غذایی فعالیت دارند بیان داشت: همه آنها تابع استانداردهای لازم هستند تا کیفیت محصول تولیدی خود را افزایش دهند.
اصفهانی زاده ادامه داد: واحدهای تولیدی مواد غذایی خودشان به این باور رسیدند که اگر خواستار رقابت در بازار جهانی هستند باید محصول تولیدی آنها کیفی و قابل رقابت در بازار جهانی باشد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با ذکر این مطلب که شهروندان مازندرانی از محصولات تولیدی استان استفاده کنند، تاکید کرد: بسیاری ازمواد غذایی خارجی موجود در بازار تقلبی است و مردم باید نسبت به این امر آگاه باشند.
این مقام مسوول تصریح کرد: واردات مواد غذایی به کشور و استان صرفه اقتصادی ندارد و تعداد قابل توجهی از محصولات خارجی موجود در بازار تقلبی هستند.
به گزارش ایرنا، در این مراسم ۱۸ نفراز مسوولان فنی برتر کارخانجات صنایع غذایی مازندران به همراه پنج مخترع برتر غذایی و پنج کارشناس ناظر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران تجلیل شدند.
نظر شما