به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن خیریانپور روز شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار مازندران افزود: اکنون هر کیلوگرم مرغ زنده بین ۵۵۰ تا ۵۹۰هزار ریال خریداری می شود که همین امر موجب کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار مصرف به حدود ۸۰۰ تا ۸۵۰ هزار ریال شده است.
وی با اظهار این که جوجه ریزی در سه ماهه گذشته امسال تا ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است، ادامه داد: در این شرایط عرضه و قیمت مرغ تا پایان سال مورد اهتمام است.
وی به برنامه خرید مرغ مازاد توسط شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهادکشاورزی با هدف حمایت از مرغداران اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تامین نهاده های یارانه ای و افزایش جوجه ریزی، تولید و عرضه مرغ در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
معاون استاندار مازندران نسبت به حمل و ارسال مرغ زنده به استان تهران انتقاد کرد و گفت: این موضوع در حالی انجام می شود که کشتارگاه صنعتی در استان با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت کار می کنند.
خیریانپور به ارسال روزانه متوسط ۴۰۰ تن مرغ مازندران به تهران اشاره کرد و گفت: تقاضای استان مازندران از وزارت جهادکشاورزی این است که نسبت به ارسال مرغ زنده به پایتخت تجدید نظر کند.
مازندران از قطب های صنعت مرغداری کشور محسوب می شود و در حال حاضر با تولید سالانه حدود ۲۲۰ هزار تن گوشت مرغ، ۱۱ درصد از تولید کشور را در اختیار دارد.
افزایش بی رویه قیمت گوشت قرمز باید کنترل شود
خیریانپور با اظهار این که واردات گوشت قرمز منجمد به وفور و بدون محدودیت آماده توزیع در بازار است، گفت: تامین گوشت قرمز گرم و منجمد مورد نیاز مازندران را باید از وزارت جهاد کشاورزی پیگیری جدی داشته باشیم.
وی تصریح کرد: با توجه به انتخابات پیش رو، ایام ماه مبارک رمضان و شب عید مراقبت و نظارت بر بازار کالاهای اساسی در مازندران مورد تاکید است.
وی با بیان اینکه قیمت مرکبات هنوز مورد رضایت باغداران نیست، گفت: به دلیل مشکلاتی که در صادرات کیوی به کشور هند بوجود آمده است، رکوردی در بازار کیوی مازندران بوجود آمد که در حال بررسی و حل مشکل هستیم.
نظر شما