به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالله گلی عصر شنبه در بازدید و تور راهیان پیشرفت که با حضور رسانهها، نخبگان، دانشگاهیان، دانشجویان و کارشناسان دستگاه های اجرایی استان در شیروان برگزار شد اظهار کرد: برای جذب سرمایهگذار باید ظرفیتها را فراهم کنیم که ایجاد شهرک های صنعتی از آن جمله است.
وی افزود: ۲ شهرک صنعتی در شهرستان شیروان ایجاد شده است اما از راه دسترسی مناسب، آسفالت، پست های برق، تصفیه خانه فاضلاب، ایستگاه آتش نشانی، روشنایی و سایر موارد بی بهره بود که خوشبختانه در ۲ سال اخیر در این راستا توجه ویژهای شده است و تلاش کنیم تا حدودی این مشکلات را برطرف کنیم.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شیروان تصریح کرد: نبود این زیر ساختها باعث آسیب هایی برای جذب سرمایهگذار در این شهرک ها و همچنین مانع توسعه واحد های تولیدی شده بود که اینک فضا برای رونق فراهم شده است.
وی افزود: کارآفرینان نباید برای ایجاد واحد تولیدی به دنبال زمین و ساخت و ساز و بردن امکانات و زیر ساخت ها باشند بلکه باید سرمایه و انرژی خود را در مسیر تولید و ایجاد اشتغال هزینه کنند.
گلی خاطرنشان کرد: در این راستا ۱۰ سوله در شهرک های صنعتی این شهرستان ساخته شده است که برای ایجاد واحد تولیدی در اختیار کارآفرینان و سرمایهگذاران دانش بنبان گذاشته می شود که می توانند فرصت شغلی برای بخش دانش آموختگان دانشگاهی شهرستان فراهم کنند.
وی گفت: شرکت های دانش بنیان توانایی ایجاد اشتغال در بخش های مختلف را دارند که باید با در اختیار گذاشتن امکانات از جمله سوله فرصت سرمایهگذاری برای آنان فراهم کنیم.
وی به خشکسالی و کاهش باراش باران اشاره ای کرد و افزود: بخش کشاورزی شهرستان از این ناحیه آسیب دیده است که باید تلاش کنیم با رونق صنعت در بخش های مختلف اشتغال پایدار ایجاد کنیم که شهرک های صنعتی ظرفیت برای این مهم را دارند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شیروان گفت: در شهرستان شیروان ۱۱ واحد تولیدی راکد بود که با تلاش ها و حمایت مسوولان توانستیم ۶ واحد تولیدی را بهچرخه تولید بازگردانیم که رتبه نخست در استان را به خود اختصاص دادیم.
به گزارش ایرنا، ۹۰ واحد تولیدی در بخش های مختلف در شهرستان شیروان وجود دارد که یکهزار و ۴۰۰ نفر در این صنایع مشغول به کار هستند.
نظر شما