به گزارش ایرنا، حجتالاسلام سید محمود موسوی روز دوشنبه در نشست خبری در سالن اجتماعات اداره کل ارشاد خوزستان کاشی کاری صحن عقیله بنی هاشم را از طرحهای در دست اجرای ستاد عتبات عالیات عنوان کرد و گفت: تلاش بر این است که این صحن اربعین در آینده آماده و زوار زیادی بپذیرد.
وی با اشاره به اینکه این صحن حدود ۱۷ هزار متر مربع کاشی نیاز دارد اضافه کرد: از خیران و اقشار مختلف که برای بازسازی و توسعه حرمها تلاش کردند تقاضا میشود نذر و هدیه روز پدر را خرید یک سهم کاشی از این صحن که مبلغ آن ۲ میلیون ریال است قرار دهند.
حجت الاسلام موسوی بیان کرد: خیرین خوزستان در حوزه اطلاعرسانی و کمکرسانی به کاشیکاری این صحن پیش قدم شوند.
رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان اظهار کرد: تمام مصالح از جمله کاشی، لوستر، سیمان و دیگر مصالح برای توسعه و بازسازی حرمهای مطهر از ایران تهیه و ارسال میشود.
وی با بیان اینکه هدایای مردمی تبدیل به مصالح و به کربلا ارسال میشود گفت: این اقدام به منظور توسعه تولید و کارآفرینی در ایران انجام میشود ضمن اینکه معماری سنتی و کلیه کارکنان، مهندسان، معماران و کارگران نیز ایرانی هستند.
حجت الاسلام موسوی توضیح داد: در عراق زمینی برای ساخت صحنها خریداری نمیشود و تمامی املاک توسط کشور عراق و در اختیار حرم و عتبات عالیات قرار داده میشود تا طبق تعهد اقدام شود.
رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان ادامه داد: اگر پشتیبانی مالی به موقع انجام شود، صحنها زودتر آماده ارائه خدمات به زوار خواهند شد.
وی افزود: اسامی خانوادههایی که در این خصوص همکاری کنند و هدایایی داشته باشند پشت کاشیها حک میشود.
حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: انتظار میرود مردم استان خوزستان با حرکتی جدید حمایت زیادی برای کاشیکاری این صحن داشته باشند و هدایای ۱۳ رجب و روز پدر در یک پویش استانی و ملی به خرید خشتهای این صحن تبدیل و در همه اجتماعات مطرح شود.
رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان تاکید کرد: صفر تا ۱۰۰ این طرحها توسط مردم تامین میشود و هیچ بودجه دولتی صرف این طرحها نمیشود، در اعیاد پیشرو میتوان با حرکتی جهادی، تحولی برای خرید کاشیهای صحن ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه مردم خوزستان در کربلا، نجف، کاظمین، سامرا و سوریه حضور فعالی دارند گفت: تاکنون هزینه کاشی کاری یکهزار متر مربع از این صحن توسط خیران کشور تامین شده است.
حجت الاسلام موسوی اضافه کرد: حرم امامحسین(ع) بارها در طول تاریخ توسط معاندان و دشمنان اهلبیت(ع) آسیب دیده و تخریب شده است.
رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان با بیان اینکه در زمان حزب بعث، حرمهای اهل بیت(ع) حتی غبارروبی نمیشد و ایوانهای طلا تخریب میشد گفت: به همت دلدادگان اهلبیت(ع)، هربار بازسازی و مرمت حرمها بهتر از گذشته در دستور کار قرار گرفت.
وی تاکید کرد: باید به مردم، خیران و محبان اهلبیت(ع) اطلاعرسانی کنیم تا طرحها توسط مردم اجرا شوند.
حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه این حمایت ها باید به روزرسانی شوند و دلایل و ضرورت بازسازی و توسعه حرمها برای مردم بیان شود اظهارکرد: عملیات اجرایی مرحله نخست حرم امام حسین (ع) در سال ۹۴ آغاز و به نام عقیله بنی هاشم حضرت زینب(س) با مساحتی افزون بر پنج هکتار در دست ساخت است که مرحله سفتکاری این صحن در چهارطبقه در حال اتمام و به مرحله نازککاری و کاشیکاری رسیده است.
رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان ادامه داد: این صحن به منظور سایهبان و استراحتگاهی برای زائران و پذیرایی از آنها ساخته میشود.
وی با بیان اینکه بخشی از این طرح زیارتی و بخشی غیرزیارتی است بیان کرد: ساخت صحن امام حسن مجتبی(ع)، ام البنین(س)، حبیب ابن مظاهر، پیامبر(ص)، امام زمان(عج) از دیگر طرحهای ستاد است تا با اجرای آنها تا ۲۵ سال آینده حرمها مانند نگینی در کربلا خواهند درخشید.
به گزارش ایرنا، نیکوکاران میتوانند کمکهای مردمی خود را به صورت مستقیم به کارتهای بانکی با شماره ۵۸۵۹۸۳۷۰۰۸۹۵۲۶۶۱، ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۶۵۹۸۴۵، ۵۸۹۲۱۰۷۰۰۰۰۱۴۴۴۸۳ و ۶۰۶۳۷۳۷۰۰۴۷۶۳۸۶۶ واریز کنند.
نظر شما