به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وبدا، پدرام پاکآیین در پاسخ به یکی از مسئولان سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران که از خالی ماندن ۸۰۰ صندلی آزمون دستیاری انتقاد کرده بود، اظهار داشت: خالی ماندن صندلیها در آزمون دستیاری، حاصل بیتدبیریها در گذشته است که امروز با اتخاذ راهکارهای کوتاه مدت و میان مدت در صدد رفع آن هستیم.
وی افزود: یکی از این راهکارها جذب مستقیم دستیار از دوره کارورزی صرفا برای مناطق متقاضی و سه رشتهای است که در آنها کمبود وجود دارد.
پاکآیین گفت: جذب دستیار به روش بومیگزینی، راه حل دیگری است که باعث ماندگاری دستیاران و پزشکان متخصص در محل اقامت خود و توزیع متوازن خدمات درمان میشود.
۴ هزار نفر در چهل و نهمین آزمون دستیاری پذیرفته شدند
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: سال گذشته برای اولین بار در تاریخ وزارت بهداشت چهار هزار نفر در چهل و نهمین آزمون دستیاری پذیرفته شدند که در مقایسه با سال ما قبل و ظرفیت مشابه، حدود ۵۰۰ دستیار تخصصی، بیشتر جذب و پذیرفته شدند و از سوی دیگر، صندلیهای خالی آزمون به خصوص در رشتههای موردنیاز، به طور چشمگیری پُر شد.
پاکآیین افزود: به عنوان نمونه در رشته بیهوشی، حدود ۵۰ درصد از صندلیهای خالی، پُر شد و با وجود استقبال چشمگیر، تعداد قابل توجهی از دستیاران در مرحله تکمیل ظرفیت و پذیرش بومی پذیرفته شدند.
وی با رد اظهارات رییس پیشین دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: پزشکان فیلیپینی، بنگلادشی، پاکستانی دیگر جایی در نظام سلامت ایران ندارند اما همچنان از این کشورها و بیش از ۵۰ کشور دیگر دانشجوی پزشکی میپذیریم تا به کشورشان برگردند و به مردم خودشان خدمت کنند.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در سال گذشته، یک میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر سلامت وارد کشور شدند که بیش از یک میلیارد دلار درآمد ارزی برای کشور داشته است. بنابراین حوزه علوم پزشکی ایران بر لبه دانش قرار دارد و بر عکس قبل از انقلاب، امروز نیاز به اعزام هیچ بیماری به خارج برای درمان نیست. ابتدای انقلاب هم پزشک از خارج میآوردیم و هم بیماران را به خارج برای درمان اعزام میکردیم، اما به برکت پیشرفتهایی که حاصل شده، خدمات تخصصی درمان در ایران درونزا و بروننگر است.
نظر شما