به گزارش ایرنا به نقل از رسانه های عربی، بنا بر اعلام ارتش این رژیم، دو نفر از کشته شدگان سرگرد و یک نفر هم سروان است.
ارتش صهیونیستی همچنین تاکید کرد که از سه افسر کشته شده یکی جانشین فرمانده گردان، یکی فرمانده گروهان و دیگری فرمانده دستهای از نیروهای گردان ۲۰۲ تیپ چتربازان ارتش هستند.
هلاکت این سه نظامی اشغالگر در حالی است که روزنامه «رای الیوم» که دفتر آن در لندن است در گزارشی نوشت: نشانه های سرخوردگی و به هم ریختگی در میان نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در غزه و جبهه لبنان روز به روز آشکارتر میشود و این بخشی از مشکلات بی شماری است که ارتش اشغالگر به ویژه نظامیان ذخیره این رژیم به دنبال تداوم جنگ بدون هدف و چشم انداز در غزه با آن دست و پنجه نرم میکنند.
رأی الیوم همچنین نوشت: شمار زیادی از نظامیان اشغالگر از اوامر سرپیچی و شمار دیگری نیز فرار کردهاند.
«عاموس هارئیل» تحلیلگر نظامی رژیم صهیونیستی اذعان کرد که شمار نظامیانی که از خدمت در واحدهای جنگی خارج شده اند، بیشتر یا برابر با شمار مجروحان جنگ است.
براساس آمارهای ارتش رژیم صهیونیستی، شمار مجروحان این رژیم از هفتم اکتبر، به بیش از ۲۶۲ نفر رسیده است. این در حالی است که رسانه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» آمار واقعی را بسیار بالاتر دانسته است.
هارئیل ادامه داد: تداوم جنگ، مشکلات زیادی به همراه دارد و علت موافقت ستاد کل با ورود به مرحله سوم جنگ و نیز رها کردن بخش زیادی از نیروهای ذخیره و کاهش حضور نیروها در داخل غزه همین است. بخشی از مشکل از دشواری ماموریت واگذار شده نشات میگیرد. در بیشتر مناطقی که ارتش در آن حضور دارد، درگیری شدید نیست و نیروها به دنبال کشف تونلها و انبارهای سلاح و مکان حضور فرماندهان حماس و اسیران اسرائیلی هستند و خطر اساسی مربوط به گروههای کوچک (رزمندگان مقاومت) است که از زیر زمین بیرون آمده و با قناصه و آر پی جی حمله یا اقدام به کار گذاشتن مین می کنند.
این تحلیلگر صهیونیست به ادعاهای ارتش رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه افسران و نظامیان این رژیم توان ادامه جنگ را دارند، اشاره کرده و آن را نادرست دانست.
هارئیل از پدیده ای به نام «غیبت آرام» نام برده که طی آن نظامیان برای مرخصی به خارج از غزه میروند و دیگر به یگانهای خود باز نمیگردند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
نظر شما