به گزارش ایرنا، «سعید ملااسماعیلی» روز سهشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: این میزان مجوز کسب و کار از طریق درگاه ملی مجوزها، در سریعترین زمان و بدون حضور متقاضی در مراجع صادرکننده مجوز، در استان مرکزی صادر شدهاست.
وی ادامه داد: ۹ هزار و ۳۲ مورد این مجوزها ظرف مدت زمان حداکثر سه روز و به صورت کامل برخط و الکترونیکی صادرشده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: تمامی مجوزهای کسب و کار جدید، فایل الکترونیک حاوی یک QR کد قابل استعلام بوده و بر این اساس نیاز به ارائه مجوز کاغذی در هیچ نهاد ارائهدهنده خدمات دولتی از جمله ادارات و بانک¬ها نخواهد بود.
ملااسماعیلی اضافه کرد: دارندگان مجوزهای قدیمی و کاغذی نیز با مراجعه به درگاه ملی مجوزها می توانند در کمتر از پنج دقیقه مجوزهای خود را به مجوزهای الکترونیکی جدید تبدیل کنند.
وی ادامه داد: بر اساس اطلاعیههای منتشره از سوی مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، ارائه خدمات دولتی و بانکی به دارندگان مجوزهای کاغذی قدیمی و فاقد QR کد، از ابتدای سال ۱۴۰۳ ممنوع خواهد بود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی گفت: درگاه ملی مجوزها یک پرتال الکترونیکی تحت مدیریت وزارت امور اقتصادی و دارایی کشور است که در آن شرایط و مدارک لازم برای دریافت نزدیک به چهار هزار و ۷۰۰ مجوز بطور کاملا شفاف بیان شده است.
ملااسماعیلی افزود: ثبت درخواست صدور مجوز، بارگذاری مدارک متقاضی، استعلامات مورد نیاز و در نهایت صدور مجوز از طریق همین درگاه به آدرس www.Mojavez.ir انجام میشود.
استان مرکزی با مساحتی معادل ۲۹ هزار و ۱۲۷ کیلومترمربع، هشت و یک دهم درصد از مساحت کل کشور را در برگرفته و از شمال به تهران و قزوین، از غرب به همدان، از جنوب به اصفهان و لرستان و از شرق به قم و اصفهان محدود است.
این استان با موقعیتهای ممتاز جغرافیایی، نیروی انسانی متخصص، قرار گرفتن در مسیر ارتباطی شمال به جنوب و غرب به شرق، عبور خطوط انرژی (نفت، گاز و برق)، استقرار مراکز صنعتی و دانشگاهی، مفاخر برجسته مذهبی و علمی، اراضی مستعد کشاورزی و مراتع، ذخایر معدنی، نزدیکی به قطبهای صنعتی و بازار مصرف از توانمندیهای اقتصادی مناسب برای سرمایهگذاری برخوردار است.
نظر شما