به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی در این مراسم با تشریح اهمیت وقف به ویژه در عرصه های درمانی گفت: وقف پشتوانه تمدنی اسلام ناب محمدی است و واقفان با اقدام انساندوستانه و خداپسندانه خود یاریگر بیماران شدند.
حجتالاسلام حجت گنابادینژاد افزود: در برخی دیگر کشورها با آنکه پدیده ای به نام وقف و ثبت وقف وجود ندارد اما ۸۰ درصد اقدامات دانشگاه های آنها از طریق همین پدیده و حمایتهای صورت گرفته توسط واقفان آن صورت می گیرد و قطعاً در کشور ما که جزو جوامع اسلامی هستیم باید بیش از پیش به موضوع وقف در تمامی حوزهها از جمله حوزه سلامت پرداخته شود.
دارالشفاء امام(ع) و بیمارستان منتصریه مشهد نمونههای بارز وقفهای حوزه سلامت بوده است
معاون درمان آستان قدس رضوی نیز در این مراسم گفت: در ۲ سال قبل و با تاکید تولیت آستان قدس رضوی برگزاری مراسم بزرگداشت مرحومه قهرمان برگزار شد و بسیار خرسندیم برای بار دوم نکوداشت این خیر فقیده حوزه سلامت را برگزار می کنیم؛ خیر فقیدی که با دستان گرم و قلب مهربان خود یاریگر بیماران پیوندی بود.
دکتر محسن محور افزود: دارالشفاء امام(ع) و بیمارستان منتصریه مشهد نمونههای بارز وقفهای حوزه سلامت بوده است و میخواهیم که با حمایت خیران نیکاندیش حوزه سلامت مرکز تخصصی درمان ناباروری و بخش فوق تخصصی قلب در بیمارستان رضوی مشهد بسازیم.
انجام اهدای عضو به بیش از پنج هزار بیمار نیازمند عضو
رئیس بیمارستان منتصریه نیز در این مراسم گفت: این بیمارستان با اعتبارات موقوفات و حمایت تولیت آستان قدس رضوی، مرحوم آیتالله واعظ طبسی در اواخر دهه ۸۰ بازسازی شد، اوایل دهه ۹۰ به بهرهبرداری رسید و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفت تا در خدمت بیماران پیوند اعضا باشد.
دکتر محسن علیاکبریان، با ذکر این نکته که از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۴۰۱ تعداد هزار و ۲۵۰ مورد مرگ مغزی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد معرفی شدند، افزود: اعضای بدن این اهداکنندگان پس از اخذ رضایت خانوادههای آنان مبنی بر انجام عمل اهدای عضو، با موفقیت به بیش از پنج هزار بیمار نیازمند به کبد، کلیه، قلب، قرنیه و غیره پیوند شده است.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۴۵ مورد رضایتمندی بابت اهدای عضو داشتیم و که از این جهت در صدر کشور هستیم؛ ما در بسیاری از حوزهها از جمله کبد، کلیه قلب و قرنیه بالاترین آمار پیوند کشور را داریم.
این مسوول بیان کرد: هم اکنون در طبقه چهارم بیمارستان منتصریه تمامی ساختوسازهای جدید را برای بهرهبرداری داریم تا سطح کمی و کیفی خدمات حوزه پیوند افزایش یابد و هماکنون این برنامه با پیشرفت ۷۰ درصدی همراه بوده است.
علی اکبریان افزود: خوشبختانه با اقدامات موثر صورت گرفته انبار دارویی، اتاق دیالیز، اتاق مانیتورینگ، سردخانه و بسیاری دیگر از بخشهای بیمارستان منتصریه با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال بازسازی شد و بهزودی نیز افتتاح بخش جدید پیوند اعضای این مرکز درمانی را راهاندازی خواهیم کرد.
به گزارش ایرنا، مرحومه رابعه قهرمان معروف به احترام السطنته قهرمان در سال ۱۲۵۰ متولد و در طول عمر ۸۷ ساله خویش منشا خیرات و برکات بسیار در حوزه سلامت شد که مهمترین یادگاری وی بیمارستان پیوند اعضای منتصریه مشهد بوده است.
این بانوی نیکوکار اول بهمن ماه سال ۱۳۳۷ دار فانی را وداع گفت و در مقبره خانوادگی خود در حرم مطهر امام رضا(ع) به خاک سپرده شد.
در پایان این مراسم از خانواده مرحومه احترام السلطنه قهرمان تقدیر به عمل آمد.
نظر شما