فرهنگ‌نامه شهدای دانش آموز مازندران در دست تدوین است

ساری - ایرنا - مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران گفت که فرهنگ‌نامه شهدای دانش آموز و فرهنگیان این استان در دست تهیه و تدوین است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ پاسدار محمدحسن سلامی روز شنبه در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در ساری افزود: همچنین تدوین فرهنگنامه حدود ۲۰ سردار شهید آموزش و پرورش یک کار بزرگ در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین اقشار مختلف مردم به ویژه نسل جوان جامعه است.

وی اظهار داشت: آموزش و پرورش مجموعه موفقی در حوزه ترویج ارزش‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در استان مازندران است و با قوت جهادی مدیران پیشکسوت پیش می‌رود.

سرهنگ سلامی افزود: آموزش و پرورش نقش تعیین کننده ای در دفاع مقدس داشت و اگر بخواهیم نقش آموزش و پرورش در جنگ را بررسی کنیم باید خطوط مقدم جبهه‌ها تا مدارس را مدنظر قرار بدهیم.

این مقام مسوول با بیان اینکه آموزش و پرورش ۲۰ درصد از شهدای استان مازندران را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: همچنین ۳۰ درصد از رزمندگان دیار علویان را نیروهای آموزش و پرورش تشکیل می داد. سرهنگ پاسدار سلامی، مدارس رزمندگان و ستاد پشتیبانی جنگ را یکی دیگر از افتخارات آموزش و پرورش در دوران دفاع مقدس ذکرکرد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش در ستاد پشتیبانی جنگ بسیار فعال و کارآمد بود، ادامه داد: جهاد مدارس از سال ۶۱ در مدارس فعال بود و آموزش و پرورش در همه نقش‌های ارزشمندی که در سطوح مختلف وجود داشت یک پشتیبانی کننده و حامی بی‌بدیل به شمار می‌آمد.

فرهنگ‌نامه شهدای دانش آموز مازندران در دست تدوین است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران تصریح کرد: فرهنگیان از با بصیرت‌ترین رزمندگان در دوران دفاع مقدس بودند که از رسالت خود در جبهه‌ها غافل نبودند و اینگونه فرهنگ تعلیم و تربیت در خطوط مقدم جبهه‌ها رشد پیدا کرد.

سرهنگ پاسدار سلامی خاطرنشان کرد: نقش آموزش و پرورش در بخش‌های مختلف این قابلیت را دارد که در قالب آثار مختلف فرهنگی، ادبی و هنری ماندگار شود.

وی با بیان اینکه امروز آموزش و پرورش در خط مقدم جهاد تبیین است و هدف اصلی دشمن دانش‌آموزان و فرهنگیان هستند، اظهر کرد: امروز خط اول مجاهدت آموزش و پرورش است و برنامه‌های راهیان نور، آمادگی دفاعی و محافل روایتگری دفاع مقدس در مدارس عین جهاد است.

وی یادمان‌های شهدای گمنام که در مجموعه‌های آموزش و پرورش در حال گسترش است را نمونه‌هایی از کارهای مجاهدانه در آموزش و پرورش دانست و بر ثبت و ماندگاری آنها در تاریخ تاکید کرد.

فرهنگ‌نامه شهدای دانش آموز مازندران در دست تدوین است

سرهنگ سلامی با اشاره به برگزاری جشنواره ملی "افتخار من" با محوریت خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس برای فرزندان و نوادگان، بر لزوم جمع آوری و ثبت خاطرات پدران و پدربزرگ‌های رزمنده در عملیات‌های مختلف از جمله عملیات والفجر هشت تاکید کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران، با اشاره به یادمان‌های شهدای گمنام در آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: ساخت یادمان شهدای گمنام باید مورد اهتمام قرار گیرد و تلاش کنیم که مردم هم از این فضا بهره ببرند.

فرهنگ‌نامه شهدای دانش آموز مازندران در دست تدوین است

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران نیز در سخنانی با بیان اینکه نسبت به ترویج فرهنگ مقاومت، جهاد و ایثارگری که در سند آموزش و پرورش نیز به آن اشاره شده است، تکلیف داریم، اظهار داشت: تربیت دانش آموزانی با روحیه ایثارگری و فداکاری و جهاد، رسالت آموزش و پرورش است.

حسین کمالی با بیان اینکه در این راستا اقدامات مطلوبی انجام شده است، از جمع آوری خاطرات ۳۰ نفر از رزمندگان آموزش و پرورش در دفاع مقدس خبر داد و افزود: کار فرهنگی ادامه جهاد شهدا است و در آموزش و پرورش پیگیر این موضوع خواهیم بود.

وی با بیان اینکه کتاب نقش آموزش و پرورش در دوران دفاع مقدس به زودی تدوین خواهد شد، گفت: لازم است در محافل روایتگری از حضور راویان دفاع مقدس بهره‌مند شویم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha