۱۳۸۶ اثر به دبیرخانه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه ارسال شد

قم- ایرنا- مدیر اجرایی بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه، از برگزاری آیین اختتامیه این همایش در روز دوازدهم بهمن ماه امسال خبر داد و گفت: یک هزار و ۳۸۶ اثر به دبیرخانه همایش در قم ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام عباس اکبرپور روشن روز یکشنبه در نشست خبری که در محل انجمن های علمی حوزه برگزار شد، ابراز داشت: بازه زمانی ارسال آثار از اسفند ۱۴۰۱ تا اول تیرماه امسال بود که این مهلت تا پایان مردادماه تمدید شد.

وی بیان کرد: از مجموع آثار وارد شده به دبیرخانه همایش، وصول تعداد یک هزار و ۳۱ کتاب ثبت شده است.

وی افزود: تعداد ۳۵۵ پایان نامه نیز در زمره آثار ارسالی به دبیرخانه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه به شمار می آید.

اکبرپور روشن ابراز داشت: از میان کل آثار ارسال شده، تعداد آثار برادران یک هزار و ۱۴۸ اثر و تعداد آثار خواهران نیز ۲۳۸ اثر بوده است.

وی افزود: هم چنین در بین کل آثار ارسال شده یک هزار و ۲۸۴ اثر از طلاب ایرانی و ۱۰۳ اثر از طلاب خارجی است.

مدیر اجرایی بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه افزود: یک هزار و ۲۴۹ اثر به مرحله اول داوری(اجمالی) راه یافت و در نهایت تعداد آثار راه یافته به مرحله دوم داوری(ارزیابی تفصیلی) ۲۵۶ اثر بود.

وی افزود: چهار اثر به عنوان اثر برگزیده، ۲۱ اثر به عنوان آثار شایسته تقدیر و ۳۲ اثر به عنوان آثار شایسته تحسین در اختتامیه معرفی خواهند شد.

وی ابراز داشت: اختتامیه همایش، روز پنجشنبه ۱۲ بهمن ماه جاری ساعت ۹ در سالن همایش مدرسه علمیه دارالشفاء قم با سخنرانی حضرات آیات جعفر سبحانی از مراجع تقلید و علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه برگزار می شود.

اکبرپور روشن افزود: در همایش امسال از مقام فاخر مرحوم آیت الله محمد فاضل لنکرانی از مراجع فقید تقلید و از سه ناشر نیز تجلیل به عمل می آید.

۱۳۸۶ اثر به دبیرخانه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه ارسال شد

حجت الاسلام سید حمید جزایری دبیر علمی همایش کتاب سال حوزه نیز در این نشست از رشد ۳۵ درصدی ارسال آثار به دبیرخانه همایش امسال نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد.

وی بیان کرد: در امتیازدهی به آثار برگزیده، علاوه بر توجه به قالب های شکلی و محتوایی اثر، توجه به محورهای ویژه ای چون خانواده و هوش مصنوعی توسط داوران در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در ارسال آثار از سوی خواهران طلبه در سال جاری رشد ۴۰ درصدی را شاهد هستیم.

جزایری افزود: امسال از ۱۱ کشور هند، نیجریه، کنگو، کنیا، عراق، سوریه، افغانستان، تونس، پاکستان، الجزایر و بوسنی به دبیرخانه جشنواره کتاب سال حوزه آثاری ارسال شده است.

وی تاکید کرد: اکثر آثار به زبان فارسی است و آثاری نیز از برخی زبان های دیگر به دبیرخانه همایش کتاب سال حوزه رسیده است.

۱۳۸۶ اثر به دبیرخانه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه ارسال شد


حجت الاسلام ابوالقاسم مقیمی حاجی معاون پژوهش حوزه های علمیه کشور و رئیس شورای علمی همایش کتاب سال حوزه نیز در این نشست بیان کرد: یکی از کارکردهای مهم همایش کتاب سال حوزه، مطرح شدن به عنوان مرکز رصد تولید دانش در حوزه های علمیه است و از این رو آثاری که پژوهشگران آزاد و مراکز پژوهشی در سال تولید می کنند به دبیرخانه ارسال شده و ابتدا در گروه های ۲۰‌گانه دبیرخانه ارزیابی شده و تعدادی به مرحله دوم داوری راه یافته و در نهایت تعدادی به عنوان آثار منتخب، برگزیده می شوند.

وی تاکید کرد: در دبیرخانه کتاب سال حوزه همواره رصد می کنیم که به چه حوزه های دانشی توسط طلاب بیشتر توجه شده و آنان به چه موضوع هایی علاقه نشان داده اند.

وی ادامه داد: هم چنین در دبیرخانه رصد می شود که طلاب در چه عرصه دانشی تولیدات بیشتری داشته اند و در کدام عرصه در کنار کمیت، آثار با کیفیت بیشتر تولید شده است.

مقیمی حاجی با اشاره به این که پنج سال است در همایش کتاب سال حوزه محورهای ویژه تعیین می شود گفت: بحث های ابعاد علمی بیانیه گام دوم انقلاب، علوم انسانی اسلامی، زن و خانواده، هنر، محیط زیست و اقتصاد مقاومتی از جمله محورهای ویژه امسال بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha