کاظمی: انتخابات معیار سنجش سرمایه اجتماعی است/ایرج‌پور:مشکلات از طریق صندوق رای پیگیری شود

شهرکرد - ایرنا - ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ یکی از مهمترین رخدادهای سیاسی سال برگزار می‌شود، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان؛ در این زمینه اثربخشی احزاب برای افزایش مشارکت‌ مردم در انتخابات نیازمند واکاوی و بررسی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در ادوار گذشته انتخابات مجلس شورای اسلامی، برخی از نخبگان و فعالان سیاسی به این نکته اشاره داشتند که جایگاه احزاب سیاسی مانند انتخاب با رویکرد قومیتی هنوز دارای اهمیت لازم نیست، در مقابل برخی معتقدند در این دوره از انتخابات رویکرد احزاب هدایت‌گری هوشمندانه در خصوص پاسخگو کردن نامزدهای انتخاباتی در برابر مطالبات مردمی است.

میزان مشارکت مردم در رویدادهای انتخاباتی از مهمترین مولفه‌های سیاسی است که همواره مورد توجه قرار داشته است و در این میان احزاب از نقش کلیدی در حضور پرشور آحاد جامعه در پای صندوق‌های رای برخوردار هستند.

حزب متشکل از گروهی از مردم است و حزب سیاسی با هدف به دست آوردن قدرت حکومت از راه انتخابات یا از راه‌های دیگر سازمان یافته است.

هر چند ممکن است برخی از رای‌دهندگان به نقش احزاب در مباحث انتخابات توجهی نداشته باشند اما این تشکل‌ها به خودی خود در این مقوله اصلی‌ترین نقش را برعهده دارند و در واقع شور و حال انتخاباتی در جامعه را فراهم می‌کنند و به اصطلاح تنور آن را داغ می‌کنند.

این در حالی است که برخی از فعالان حزبی عنوان می‌کنند که تعدادی از صاحبان تریبون‌ها از اهمیت احزاب در بحث انتخابات غافلند و اگر فعالیت حزبی وجود نداشته باشند تنور انتخابات گرمتر از گذشته نخواهد بود.

در همین ارتباط میزگرد " بررسی نقش احزاب در افزایش روند مشارکت انتخاباتی" در آستانه در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی وششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری با حضور مراد کاظمی عضو شورای موتلفه اسلامی، احمد ایرج‌پور رییس شورای وحدت و دبیر جامعه اسلامی مهندسین و مهدی حامدی دبیر ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در چهارمحال و بختیاری با هدف تقویت مشارکت در استان در خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) مرکز استان برگزار شد.

کاظمی: انتخابات معیار سنجش سرمایه اجتماعی است/ایرج‌پور:مشکلات از طریق صندوق رای پیگیری شودکاظمی: انتخابات معیار سنجش سرمایه اجتماعی است/ایرج‌پور:مشکلات از طریق صندوق رای پیگیری شود

ایرنا: نقش احزاب در افزایش مشارکت مردم در انتخابات چیست؟

عضو شورای موتلفه اسلامی و مسول شورای هماهنگی نیروهای انقلابی چهارمحال و بختیاری در پاسخ به این سوال گفت: احزاب و تشکل‌های سیاسی یکی از مولفه‌های بسیار مهم برای ورود به عرصه انتخابات به شمار می‌روند که از ابتدا تاکنون مسیر صحیح خود را طی نکرده‌اند.

مراد کاظمی معتقد است: در کنار مسوولان اجرایی که موظف به ایجاد زیرساخت‌های لازم برای برگزاری انتخابات هستند، این وظیفه احزاب است که با چینش صحیح نامزدها و برگزاری نشست‌های تبیینی و تشویقی و ایجاد شور و حال لازم شرایط حضور مردم در عرصه انتخابات را باید فراهم کنند.

وی ادامه داد: در همین ارتباط در همه شهرستان‌های استان گردهمایی‌هایی با عنوان جهاد تبیین و بررسی راهکارهای مشارکت که به طور قطع در افزایش مشارکت تاثیرگذار است برگزار می‌شود.

کاظمی: انتخابات معیار سنجش سرمایه اجتماعی است/ایرج‌پور:مشکلات از طریق صندوق رای پیگیری شود

رییس شورای وحدت چهارمحال و بختیاری نیز در خصوص نقش احزاب در انتخابات می‌گوید: هر چند سروسامان دادن تشکل‌های مردمی در قالب احزاب کار بسیار خوبی است اما از اول انقلاب این دیدگاه همواره وجود داشت که تنها یک حزب وجود دارد و آن هم حزب الله است.

احمد ایرج‌پور در این میزگرد یادآور شد: تعهدات و مرام‌نامه احزاب باید برای رضای خدا باشد و قابل هدایت و پشتیبانی است.

این فعال سیاسی با تاکید بر اینکه احزاب سیاسی باید در راه رضای خدا و در مسیر خدمت به مردم گام بردارند؛ گفت: ساماندهی احزاب از ضرورت‌هایی است که باید به آن پرداخته شود چون هرگونه تفرق موجب ایجاد تضادهایی شده که به نفع مردم نیست.

به گفته ایرج‌پور، در همین ارتباط برای ساماندهی و هدایت احزاب براساس هدف‌های مشخص اسلامی تلاش‌هایی برای قرار گرفتن این تشکل‌ها در مجموعه‌هایی از جمله شوراهای ائتلاف و وحدت در حال انجام است که انتظار می‌رود با این اقدام این تشکل‌ها از حالت پراکندگی خارج و چند حزب قوی با ایده و روش‌های مشخص اسلامی وارد صحنه شوند.

او در خصوص فعالیت احزاب در چهارمحال و بختیاری گفت: امروز احزاب مختلفی در استان از سوی افراد متشخص و خوش سلیقه هدایت می‌شوند و تلاش می‌شود این تشکل‌ها به خوبی در بحث انتخابات فعال باشند.

ایرنا: آیا تفاوتی بین گروه سیاسی و احزاب در جریان برگزاری انتخابات وجود دارد؟

کاظمی معتقد است: اگر احزاب مسیر صحیح خود را در این سال‌ها به درستی طی می‌کردند و از سوی دولت‌ها مدیریت می‌شدند به طور حتم امروز هیچ نگرانی برای مشارکت مردم در انتخابات وجود نداشت.

فرماندار اسبق شهرکرد گفت: باند و گروه جایگاه قانونی ندارد به همین دلیل این افراد با عنوان حزب اقدام به گرفتن مجوز از وزارت کشور می‌کنند و همین امر موجب شده تا جای احزاب واقعی خالی باشد و هر روز شاهد رشد قارچ گونه حزب‌ها، گروه‌ها و باندهای سیاسی در جامعه باشیم.

به گفته کاظمی، اگر حزب، باند و گروه از هم تفکیک شوند و احزاب و تشکل‌هایی که براساس قرآن و قانونی اساسی تشکیل شده‌اند، شناسایی شوند آن وقت این تشکل‌های قانونی سیاسی از مظلومیت خارج شده و جایگاه خود را به خوبی در جامعه می‌یابند.

وی با انتقاد از وزارت کشور در خصوص دادن مجوز به باندها و گروه‌های سیاسی بدون توجه به ضوابط و قواعد ادامه می‌دهد: جریان‌های فکری موجود در خانه احزاب تلاش می‌کنند تعداد احزاب همسوی آن‌ها افزایش یابد تا به این صورت رای بیاورند و مسوولیت خانه احزاب را به دست گیرند.

از نظر این عضو شورای موتلفه اسلامی و مسوول شورای هماهنگی نیروهای انقلابی چهارمحال و بختیاری اگر حزب با قاعده مشخص جایگاه واقعی خود را بیابد نباید این تعداد باند و گروه سیاسی به نام "حزب" در کشور وجود داشته باشد و احزاب واقعی در زمان‌های حساس مانند انتخابات با مردم ارتباط می‌گیرند و مردم نیز با گرفتن خط از آن‌ها متوجه می‌شوند به چه کسی رای دهند.

او ادامه داد: هر چند امروز تعداد احزاب واقعی در کشور بسیار کم و فعالیت آن‌ها به صورت ناقص انجام می‌شود اما همین تعداد محدود نیز در جامعه فعال و به ایفای نقش می‌پردازند و بدون شک اگر این تشکل‌ها نقش اول را در بحث انتخابات نداشته باشند به طور حتم نقش دوم را در این عرصه ایفا می‌کنند.

به گفته این فعال سیاسی، امروز همین حزب‌های سیاسی هستند که به نوعی تنور انتخابات را گرم کرده‌اند و اگر همین فعالیت محدود نبود و تبلیغات نامزدها محدود به مدت زمان تعیین شده می‌شد، به طور یقین فضای انتخابات مهیا نمی‌شد و بسیاری از مردم متوجه این امر مهم نمی‌شدند.

رییس شورای وحدت چهارمحال و بختیاری نیز در خصوص مشارکت در انتخابات گفت: هرچند مشارکت به معنی پشتیبانی از نظام به شمار می‌رود اما با توجه به تفکر مختلف مردم بعضی وقت‌ها مردم بر این تصور هستند، هیچ یک از نامزدها(کاندیداها) هم‌فکر آنان نیست و در انتخابات شرکت نمی‌کنند اما با توجه به حضور و تایید صلاحیت تعداد قابل توجهی از داوطلبان هر کسی می‌تواند کاندیدای همسوی خود را انتخاب کند.

احمد ایرج‌پور با تاکید بر این نکته که دولت‌هایی که مجلس قوی و کارآمد با پشتوانه مردمی نداشته باشد با مشکل روبرو می‌شود، معتقد است: پایه‌های نظام جمهوری اسلامی که نظامی الهی به شمار می‌رود با توجه به رای ۹۸ درصدی مردم، مستحکم است و اکنون این ذهنیت کشورهای دیگر نسبت به انقلاب اسلامی که این سرمایه اجتماعی در حال تحلیل است، اشتباه و هیچ موضوعیتی ندارد.

به گفته ایرج‌پور، پشتیبان واقعی نظام جمهوری اسلامی خدا است و در ۴۵ سال گذشته این نظام در قالب امدادهای غیبی همواره مورد لطف و عنایت خداوند قرار گرفته است.

وی حضور کمرنگ مردم را از نظر تحلیل‌گران سیاسی اینگونه تفسیر کرد که اگر پشتیبانی مردم در عرصه انتخابات کاهش یابد، بدخواهان نظام از راه بوق‌های تبلیغاتی اعلام می‌کنند که نظام جمهوری اسلامی اعتبار گذشته خود را از دست داده است در حالی که از دیدگاه مسوولان نظام حضور کمرنگ باز هم آنقدر جای خوشحالی برای دشمنان نظام باقی نمی‌گذارد و مشارکت پایین دلیلی بر حضور نیافتن در سایر صحنه‌های مختلف نیست.

کاظمی: انتخابات معیار سنجش سرمایه اجتماعی است/ایرج‌پور:مشکلات از طریق صندوق رای پیگیری شود

ایرنا: آیا در جریان اثرگذاری انتخاباتی و مشارکت‌بخشی؛ تحزب بر قومیت تقدم دارد؟

عضو شورای موتلفه اسلامی در پاسخ به این سوال ایرنا عقیده دارد: در برخی از استان‌های تحزبو حزب گرایی تاثیرگذارتر از سایر مولفه هاست ولی در برخی از مناطق دیگر رویکرد رای‌دهندگان به سمت و سوی قومیت پیش می‌رود.

مراد کاظمی در این باره در ادامه صحبت‌های خود می‌گوید: برای برخی ممکن است که قومیت به صورت موردی یک تهدید شناخته شود اما در چهارمحال و بختیاری یک فرصت است که از آن در بازه‌های زمانی مختلف از جمله هشت سال دفاع مقدس و سایر بخش‌های دیگر از آن به عنوان یک قابلیت استفاده می‌شود.

به گفته معاون اسبق سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری، در شهرستان‌ها و مناطقی که قومیت حاکم است؛ قومیت برتری می‌کند اما در مابقی نقاط احزاب تاثیرگذاری بیشتری دارند البته آنجایی که قومیت برتری می‌کند احزاب نیز می‌توانند نقش‌آفرینی و مدیریت کنند.

ایرنا: در این دوره از انتخابات جایگاه جوانان در احزاب و تحزب‌گرایی به ویژه حزب‌های سنتی چگونه است؟

عضو شورای موتلفه اسلامی و مسوول شورای هماهنگی نیروهای انقلابی چهارمحال و بختیاری در خصوص تحزب‌گرایی جوانان می‌گوید: مجمع نیروهای انقلابی متشکل از ۱۳ تا ۱۴ حزب است که نیروهای انقلابی عضو این تشکل‌ها بیشتر از بین جوانان هستند.

کاظمی ادامه می‌دهد: همچنین در همه شهرستان‌ها نیز واحد جوانان انقلابی و مطالبه‌گر راه‌اندازی شده است و در این ارتباط نیمی از جمعیت شورای تصمیم‌گیری استان که حدود ۴۵ نفر هستند را جوانان تشکیل می‌دهند.

به بیان این فعال سیاسی استان، براساس بیانیه گام دوم انقلاب که توجه به نیروی جوانی به عنوان یک اصل مطرح است؛ امروز در شورای هماهنگی نیروهای انقلابی غیر جوانان مسوول تدارکات و پشتیبانی و جوانان امور سیاسی، تبلیغاتی و اجتماعی را برعهده گرفته و به نوعی صحنه گردان اصلی کارها در این احزاب، جوانان هستند.

ایرنا: دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در پیش است نقش احزاب در جریان‌سازی انتخابات چیست؟

عضو شورای موتلفه اسلامی و مسوول شورای هماهنگی نیروهای انقلابی چهارمحال و بختیاری معتقد است که هرچند ممکن است که برخی از مسوولان به احزاب بها ندهند اما این تشکل‌ها به خودی خود اصلی‌ترین نقش را در انتخابات دارند و اگر به آن‌ها بها داده نشود چه کسانی تنورانتخابات را گرم و پرشور می‌کنند.

از نظر کاظمی؛ یکی از عوامل مظلومیت احزاب به این علت است که حتی برخی از بزرگان و صاحبان تریبون نیز از این اهمیت غافل هستند.

او با اشاره به وجود جریان سیاسی، حزب و باند یا گروه در جامعه و اختلاط این مولفه‌ها با هم توضیح می‌دهد: وجود جریان‌های سیاسی راست و چپ امری اجتناب‌ناپذیر است و همیشه یک جریان موافق و یک جریان مخالف وجود دارد.

کاظمی معتقد است: هدف از تشکیل برخی از جریان سیاسی این بود که اگر در بین جریان سیاسی چپ افراد انقلابی وجود داشته باشد، می‌توانند در این گروه قرار گیرند اما این افراد یا متوجه این اصل نشدند و یا خود نیامدند که این انتقاد بر این افراد وجود دارد.

ایرنا: آیا می توان انتخابات را معیاری برای تعیین سرمایه اجتماعی دانست؟

عضو شورای موتلفه اسلامی و مسوول شورای هماهنگی نیروهای انقلابی چهارمحال و بختیاری نیز خصوص اهمیت مشارکت در انتخابات می‌گوید: مشارکت در انتخابات یک سنجش، معیار و شاخص برای سرمایه اجتماعی، حاکمیت و نظام به شمار می‌رود و هر چقدر این مشارکت بالاتر باشد برداشت همه از جمله حامیان و طرف‌داران و مخالفان و دشمنان نظام این است که سرمایه اجتماعی این نظام بالا است.

کاظمی یادآور شد: حضور مردم در صحنه انتخابات بیانگر این است که مردم حامی نظام جمهوری اسلامی هستند و به تعداد آرایی که از صندوق‌ها خارج می‌شود خطرها، تهدیدها و جسارت دشمن کاهش یافته و هرگونه جسارت، دست درازی و تجاوز به کشور از سوی دشمن از بین می‌رود.

این فعال سیاسی در خصوص ضرر و زیان مشارکت پایین مردم در عرصه انتخابات می‌گوید: به طور معمول میزان مشارکت مردم در انتخابات سایر کشورهای دیگر حساسیت برانگیز نیست اما در ایران اسلامی به دلیل وجود آزادی و رای واقعی مردم همواره میزان مشارکت مهم است بنابراین مشارکت بالاتر مردم در این عرصه موجب جسارت، مقاومت و استحکام مردم در مقابل زیاده خواهی دشمن می‌شود.

کاظمی: انتخابات معیار سنجش سرمایه اجتماعی است/ایرج‌پور:مشکلات از طریق صندوق رای پیگیری شود

آیا نخبگان می‌توانند در انتخابات یاریگر احزاب و قومیت‌ها باشند؟

رییس شورای وحدت چهارمحال و بختیاری گفت: نخبگان ماحصل تفکر جامعه هستند و به طور قطع در انتخابات تاثیرگذاری لازم را دارند به تعبیر دیگر نخبگانی که در زمینه‌های تخصصی فعالیت می‌کنند از قومیت‌های مختلفی هستند.

ایرج‌پور با اشاره به عضویت و اشتغال نخبگان استان و استان‌های همجوار در جامعه مهندسین و اهمیت تبادل افکار معتقد است: متخصصان و نخبگان هم رگه‌ها و ریشه‌های قومیتی دارند و خیلی شناخته‌تر و بهتر می‌توانند عمل کنند.

معاون اسبق امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: قومیت‌گرایی مضموم نیست اما تخصصی فکر کردن به خصوص در برخی زمینه‌ها از جمله انتخابات و ایجاد شوق و ذوق در جامعه بسیار جالب و مهم است.

این فعال سیاسی در خصوص این مطلب که برخی‌ها معتقدند برای اصلاح فلان مطلب نباید در انتخابات شرکت کرد گفت: هیچ دولتی با رای ندادن تغییر نمی‌کند و اگر مشکلی وجود داشته باشد باید از طریق صندوق را اصلاح می‌شود و بر این اساس از مشارکت نکردن در انتخابات نه تنها چیزی بدست نمی‌آید بلکه حق خود فرد نیز از دست می‌رود.

ایرج‌پور گفت: اگر امروز مردم به این نتیجه برسند که باید کنار نشست و وارد صحنه نشد، نه تنها هیچ چیزی به دست نمی‌آید بلکه حقی نیز از آن‌ها گرفته می‌شود، در حالی که حضور پرشور و انتخاب پررنگ، ضمن کمک به ارتقای اعتبار داخلی و بین‌المللی نظام، گامی اساسی برای حل مشکلات نیز برداشته می‌شود.

کاظمی: انتخابات معیار سنجش سرمایه اجتماعی است/ایرج‌پور:مشکلات از طریق صندوق رای پیگیری شود

دبیر ائتلاف نیروهای انقلاب چهارمحال و بختیاری نیز در خصوص اهمیت حضور احزاب در عرصه انتخابات می‌گوید: براساس قانون، یکی از اصلی‌ترین اقدامات احزاب ترغیب مردم به ورود در صحنه انتخابات و معرفی نامزد برتر براساس معیارها به مردم است تا آنان بتوانند بهترین انتخاب را داشته باشند.

مهدی حامدی با تاکید بر نظر مثبت امام راحل و رهبر معظم انقلاب به نقش احزاب و استفاده از توان جوانان در این تشکل‌های سیاسی می‌گوید: امروز اعتماد به جوانان و کارسپاری و استفاده از توان آنان به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر در احزاب به شمار می‌رود.

از نظر این فعال سیاسی، هر جایی که به جوانان اعتماد شد هیچ ضرری متوجه احزاب نشد و به طور یقین جوان‌گرایی در سطح بدنه و انتخاب مهمترین اصلی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

ایرنا: آخرین تحرکات اصول‌گرایان در انتخابات و احتمال رسیدن به یک فهرست واحد چیست؟

دبیر ائتلاف نیروهای انقلاب چهارمحال و بختیاری در این خصوص می‌گوید: براساس اعلام رییس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، هفت هزار و ۵۰۰ نفر از نامزدهای انتخاباتی در ساز و کاری که شورای ائتلاف داده بود ثبت‌نام کرده‌اند و در سطح استان نیز اکثریت نامزدها این ساز و کار را قبول کرده‌اند.

به بیان حامدی، شورای ائتلاف نیروهای انقلابی در این دوره از کسی حمایت خواهد کرد که بعد پاسخ‌گوی عملکرد او در مجلس دوازدهم باشد.

از نظر دبیر ائتلاف نیروهای انقلاب چهارمحال و بختیاری، افرادی می‌توانند در ساز و کار نهایی شورای ائتلاف حضور داشته باشند که به مرامنامه‌ای که در شورا امضا شده پایبند باشند و همچنین در مجلس نیز متعهد می‌شوند پیگیر مسائل مردم، نظام جمهوری اسلامی و برنامه‌های ائتلاف باشند.

از سوی دیگر ، عضو شورای موتلفه اسلامی و مسوول شورای هماهنگی نیروهای انقلابی چهارمحال و بختیاری نیز در این خصوص با بیان اینکه ۱۴ حزب عضو مجمع نیروهای انقلابی هستند توضیح می‌دهد: این شورا سه اصل تصمیم گیری از پایین به بالا، نیروهای انقلابی یا مجموعه تشکیلات موظف به کشف و حمایت از نظر مردم هستند نه اینکه برای مردم تصمیم‌گیری کنند و بین نامزدها(کاندیداها)ی منتصب به نیروهای انقلابی توافق وجود داشته باشد.

کاظمی ادامه می‌دهد: نامزدها(کاندیداها)ی منتصب به نیروهای انقلابی این فرایند تصمیم‌گیری را در شهرستان و استان قبول داشته و میثاق‌نامه امضا کنند و فرد منتخب از طرف این مجمع به عنوان فردی مقید و متعهد به میثاق‌نامه شناخته می‌شود.

رییس شورای وحدت چهارمحال و بختیاری نیز در این مورد توضیح می‌دهد: به طور کلی افرادی که برای ورود به عرصه رقابت ثبت‌نام کردند افرادی با شهامت و توانمند هستند.

ایرج‌پور معتقد است: تلاش شورای وحدت این است که کاندیداها را به وحدت برسانیم و هرکدام دلسوز نظام و در تلاش برای خدمت به مردم هستند انتخاب شوند.

او با بیان اینکه تلاش شورای وحدت این است که فردای انتخابات این رقابت‌ها تبدیل به رفاقت شود و ایده‌های آن‌ها تدوین و در اختیار نماینده منتخب مردم قرار داده شود می‌گوید: نباید فردای انتخابات این افراد مخرب همدیگر باشند.

ایرج‌پور رویکرد شورای وحدت این است که کسانی که موفق به کسب آرای لازم نشده اند به عنوان دوست و مشاور برای رشد و تعالی استان در کنار فرد منتخب باشند.

کاظمی: انتخابات معیار سنجش سرمایه اجتماعی است/ایرج‌پور:مشکلات از طریق صندوق رای پیگیری شودکاظمی: انتخابات معیار سنجش سرمایه اجتماعی است/ایرج‌پور:مشکلات از طریق صندوق رای پیگیری شود

ایرنا: پیش‌بینی شما از حضور مردم در انتخابات ۱۱ اسفند چیست؟

عضو شورای موتلفه اسلامی و مسوول شورای هماهنگی نیروهای انقلابی چهارمحال و بختیاری گفت: نظام جمهوری اسلامی از مظلومیت خاصی برخوردار است چون در کشورهای دیگر اگر ۳۰ درصد مشارکت باشد آن ۷۰ درصد مابقی که شرکت نکرده باشند، مخالف به حساب نمی‌آیند اما اگر میزان مشارکت مردم ایران در عرصه انتخابات ۵۰ درصد باشد دشمن با تبلیغ سوء ۵۰ درصد مابقی را به عنوان مخالف نظام معرفی می‌کند.

مراد کاظمی می‌گوید: مشارکت نکردن ۳۰ درصد افراد جامعه در عرصه انتخابات طبیعی است اما باید برای ۲۰ درصد مابقی که موجب سوء استفاده دشمن قرار می‌گیرند، فکری کرد.

رییس شورای وحدت چهارمحال و بختیاری نیز در خصوص پیش‌بینی خود از حضور مردم در پای صندوق‌های رای در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری توضیح داد: اگر چه امروز دشمن به روش‌های مختلفی از طریق برخی کانال‌ها اقدام به پمپاژ ناامیدی می‌کند اما این اقدام دشمن خیلی با واقعیت‌های جامعه منطبق نیست و به طور حتم مردم در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ حماسه به یاد ماندنی در پای صندوق‌های رای خلق می‌کنند.

از نظر ایرج پور، البته مشکلات اقتصادی، تورم و بیکاری در جامعه وجود دارد اما این ملت ثابت کرده‌اند هرجا مباحث ملی و میهنی مطرح بود ملت ایران همیشه پشت نظام بوده و هستند.

این عضو شورای وحدت در چهارمحال وبختیاری می‌گوید: رصد صلاحیت داوطلبان حضور در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بیانگر این است که شورای نگهبان در این دوره از انتخابات با فیلتر درشت تری به مسائل نگاه کرده است که این خود گامی مهم برای ایجاد شور بیشتر در این عرصه به شمار می‌رود. به اعتقاد این فعال سیاسی انتخابات یک وظیفه مردمی است و مردم با رای خود که به صندوق می‌ریزند مشخص می‌کنند که آن فرد در تشکیلاتی مانند مجلس قرار بگیرند و خواسته‌های موکلان خود را پیگیری کنند.

ایرج پور تاکید می‌کند: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اصل نماینده مجموعه‌ای از افکار مردم هستند که باید با تصویب قوانین لازم برای تحقق خواسته‌ مردم اقدام کند و کسانی که در این عرصه حاضر نشوند در اصل از حق طبیعی خود چشم پوشی کرده‌اند.

او معتقد است: هرجا مردم حضور داشته‌اند وضعیت بهتر بوده است، حرفشان زده و حقشان ادا شده است به همین دلیل انتظار می‌رود مردم با حضور خود در پای صندوق‌های رای در مقابل تبلیغات دلسرد و ناامید کننده دشمن شگفتی‌ساز شوند.

دبیر ائتلاف نیروهای انقلاب چهارمحال و بختیاری نیز در خصوص اهمیت مشارکت و حضور پرشور مردم در عرصه انتخابات گفت: براساس تاکید رهبر معظم انقلاب حضور و مشارکت پرشور مردم در صحنه انتخابات می‌تواند پشتوانه‌ای مهم و اساسی برای تصمیم گیری‌های مجلس و نظام در سطح ملی و بین المللی باشد.

مهدی حامدی گفت: مشارکت بالای مردم در عرصه انتخابات ضمن بازتاب ملی و بین‌المللی موجب تثبیت حاکمیت نظام شده و با انتخاب بهتر و براساس تفکر، تفحص و بررسی وضعیت کاندیداها مجلسی قوی و برپایه رای مردمی تشکیل می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت حضور مردم در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و اینکه تمام برنامه‌های نظام مبتنی بر حضور و مشارکت مردم است، گفت: قطع به یقین با توجه به ساز و کارهای پیش بینی شده مبنی بر اعتماد به نظام وبا توجه به وجود تنوع سلیقه‌ها افراد می‌توانند در انتخابات شرکت و این انتخابات می تواند بهترین انتخابات تاریخ ایران اسلامی شود.

او ادامه می‌دهد: مشکلات اقتصادی و معیشتی وجود دارد اما تلاش جهادی دولتمردان برای کاهش این مشکلات نیز به خوبی احساس میشود و انتظار می رود مردم با حضور خود رای قابل قبولی به نظام جمهوری اسلامی بدهند.

نتیجه‌گیری میزگرد سیاسی احزاب در استان

یک: این فعالان سیاسی در چهارمحال و بختیاری نقش اقوام در انتخابات را مانند احزاب موثر می دانند و اقوام را یک زمینه‌ساز همدلی و همراهی قلمداد می‌کنند.

دو: این فعالان سیاسی حزبی در استان بر این عقیده‌اند که جایگاه احزاب آنگونه که شایسته و بایسته است به خوبی تعریف نشده است و نیاز است در این زمینه صاحبان تربیون به نقش و جایگاه احزاب توجه ویژه‌ای داشته باشند.

سه: احزاب سیاسی می‌توانند پیگیر مطالبات مردمی پس از رای آوردن نامزدها باشند و این مطالبات را در طول نمایندگی نامزدها از او پیگیری کنند.

چهار: پیش‌بینی این فعالان سیاسی چهارمحال و بختیاری از دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان این است که تبلیغات سوء دشمن در حضور مردم در پای صندوق‌های رای کارساز نیست و چهارمحال و بختیاری از جمله استانهای پیشرو در انتخابات خواهد بود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون نفر جمعیت چهار نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد.

انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی و دوره ششم مجلس خبرگان روز ۱۱ اسفندماه در سراسر کشور برگزار می‌شود.

بر این اساس میزگردهای دیگری با حضور سایر احزاب و فعالان سیاسی به میزبانی ایرنا شهرکرد در آستانه برگزاری انتخابات برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha