به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود احمدی روز چهارشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) سمنان افزود: برگزاری دورههای آموزشی و توانمندسازی اصحاب رسانه در چارچوب منویات رهبر معظم انقلاب در عرصه نفوذ و مقابله با دشمنان در جنگ نرم و تحقق جهاد تبیین از جمله برنامههای در دستور کار است.
وی ادامه داد: جنگ امروز جنگ رسانهها است و در جنگ ترکیبی و رسانهای امروز باید هوشیار و پا به کار بود و برای تحقق این راهبرد تاثیرگذاری بر مخاطبان در تمام ردههای سنی، جذب نخبگان رسانهای، به کارگیری نیروهای خلاق و متخصص و تولید محتوای هدفمند، جذاب و اثرگذار از جمله برنامه رسانهای بسیج رسانه استان سمنان در تحقق منویات رهبر معظم انقلاب است.
رییس بسیج رسانه استان سمنان اضافه کرد: تولید محتوای در تراز انقلاب اسلامی با برگزاری جشنوارههای موضوعی و تولیدات رسانهای از جمله جشنواره ابوذر و رویداد جام رسانهای امید در استان دنبال میشود.
احمدی با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: اگر ما روایت نکنیم، دشمن روایت خواهد کرد و در این میان اصحاب رسانه با تولید محتوای در تراز انقلاب اسلامی رسالتهایی در زمینه نمایش اقتدار جمهوری اسلامی، ایجاد انسجام ملی، آرامش بخشی به جامعه، نمایش اقتدار ملی، تقویت نشاط اجتماعی، اعتمادسازی با تاکید بر جنبههای خدمات سیاسی و اجتماعی و ارتقای سواد رسانه ای دارند.
وی تاکید کرد: مطالبهگری در چارچوب فرمایشهای رهبر معظم انقلاب و توجه به قشر نوجوان و جوان در برنامهسازیهای رسانهای از دیگر حوزههای نقشآفرینی رسانهها است.
رییس بسیج رسانه استان سمنان گفت: رسانهها نقشی مهم در امیدآفرینی و تحقق جهاد تبیین و مشارکت حداکثری در انتخابات دارند و انتظار میرود در زمینه مشارکت قوی در انتخابات و ناامیدی دشمنان بیش از پیش همراهی کنند.
نقش ایرنا در امیدآفرینی و جهاد تبیین
احمدی اضافه کرد: مشارکت انتخاباتی یک ماموریت ذاتی است و رسانهها با توجه به جهاد تبیین مشارکت حداکثری را جامه عمل بپوشانند تا با حضور پرشور مردم شاهد مشارکت قوی باشیم.
رییس بسیج رسانه استان سمنان خاطرنشان کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) استان سمنان در امیدآفرینی، نشاط افزایی و تحقق جهاد تبیین عملکرد مطلوب دارد.
سعید صادقی مقدم رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) سمنان در این دیدار تاکید کرد: مطالبهگری در چارچوب منویات رهبر معظم انقلاب و اطلاعرسانی تلاشها، دستاوردها و اقدامها در نظام جمهوری اسلامی از راهبردهای مهم رسانهای این خبرگزاری است.
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) سال ۱۳۱۳خورشیدی با تاسیس «آژانس خبری پارس» بنا گذارده شد و طی نزدیک به ۹ دهه فعالیت، افزون بر جریانسازی خبری یکی از منابع مهم خبری دیگر رسانههای داخلی و خارجی بود و فعالیت خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سمنان نیز به اواسط دهه ۵۰ بازمیگردد.
سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.
به گزارش خبرنگار ایرنا و طبق اعلام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، مجموع خبرنگاران عضو خانه مطبوعات، انجمن خبرنگاران و پذیرفتهشدگان در سامانه جامع رسانههای کشور در این استان کمتر از ۲۰۰ نفر است.
نظر شما