بختیار خلیقی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این تعداد واحد صنعتی و معدنی در شهرستان های سقز، سنندج، دهگلان، مریوان، بیجار، کامیاران، قروه و بانه واقع شده اند و با بهره برداری از آنها زمینه ایجاد اشتغال برای ۳۱۷ نفر فراهم شده است.
وی بیان کرد: برای راه اندازی واحدهای صنعتی در مجموع یک هزار و ۱۰۸ میلیارد ریال و برای واحدهای معدنی نیز یک هزار و ۷۸۲ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده که تمام اعتبارات مورد نیاز آنها توسط سرمایه گذار تامین شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: واحدهای تولید اوراق فشرده چوبی، دی کلسیم فسفات و انواع کپسول آتش نشانی در دهگلان، واحد تولیدی ظروف فولادی و آهنی در مریوان، واحد تولیدی فیلم تک لایه پلی اتیلن ساده در سنندج و واحد تولیدی محصولات بتنی مسلح پیش ساخته در سقز از جمله این واحدهای تولیدی هستند که در دهه فجر به بهره برداری می رسند.
خلیقی یادآور شد: ۲ واحد صنعتی تولید انواع لوازم خانگی و واحد تولید ریسه شیلنگی نیز سه طرح دیگری است که در این ایام در شهرستان بانه افتتاح می شوند.
وی یادآور شد: همچنین معدن طلای میرگه نقشینه، معدن مخلوط کوهی بغده کندی سه، معدن سیلیس خاپوره دره، معدن مگنتیت یدا، معدن سیلیس بسطام، معدن مگنتیت چاغرلو و معدن سیلیس سوله در سقز در ایام دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: معدن مخلوط کوهی سیدان و معدن سنگ لاشه گلستانه در بیجار و همچنین معدن منگنز گشکی و معدن طلای زرزیما در کامیاران جزو معادنی هستند که آماده افتتاح بوده و در دهه فجر از آنها بهره برداری می شود.
خلیقی اظهار کرد: همچنین سه پروژه بهسازی و آسفالت جاده دسترسی به معدن باریت شاه نشین مریوان، معادن سنگ مرمر قصلان قروه و معادن الوند قلی بیجار با صرف ۵۶۴ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن به بهره برداری می رسد.
نظر شما