به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی، اسماعیل چمنی در مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه محقق اردبیلی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل، ارتباط صنعت با جامعه و دانشگاه را جزو ضروریات دانست و گفت: ارتباط با صنعت در حوزه دانشبنیان بسیار مهم است.
وی به توانمندسازی دانشجویان رشتههای مختلف تاکید کرد و افزود: بورس صنعت توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایجاد شده و دانشگاه محقق اردبیلی نیز علاقهمند است با همکاری صنایع در خصوص اعطای این بورس به دانشجویان اقدام کند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: در بورس صنعت ۴۰ واحد درسی بر اساس نظر بخش صنعت به دانشجویان ارائه میشود تا دانشجو به صورت مهارتی تربیت شده و در بخش صنعت مشغول به کار شود.
وی به ایجاد ارتباط موثر به منظور توسعه خدمات تحقیقاتی و مطالعاتی و برنامهریزی مشترک برای همکاریهای علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه با واحدهای تولیدی و صنعتی استان تاکید کرد و گفت: برای اجرای هر چه بهتر و موثرتر پروژههای علمی، پایاننامهها و رسالههای دانشجویی با مجموعه های صنعتی استان همکاری خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان اردبیل نیز در این جلسه ارتباط صنعت و دانشگاه را بسیار ضروری دانست و گفت: حمایت از صنعتگران و شرکتهای دانشبنیان دانشگاهی نیز در دستور کار سازمان صمت استان قرار دارد.
محصول شرکتدانش بنیان دانشگاه محقق در نانواییهای اردبیل استفاده میشود
مسعود ایرانی همچنین به حمایت سازمان صمت از فعالیتهای فناوران مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی اشاره کرد و افزود: استفاده از محصولات یکی از شرکتهای دانشبنیان دانشگاه محقق اردبیلی در نانواییهای اردبیل با ارائه تسهیلاتی از سوی بانک قرضالحسنه مهر ایران در دستور کار قرار گرفته است.
دکتر جبرائیل رزمجو ، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی هم به افزایش همکاریهای میان دانشگاه محقق اردبیلی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تاکید کرد و گفت: سازمان صمت به صورت عملی و میدانی از فناوران و شرکتهای دانشبنیان دانشگاه حمایت میکند که جای تقدیر دارد.
وی تاکید کرد: با رویکرد جدید سازمان صمت استان به بحث ارتباط بیش از پیش صنعت با دانشگاه و توسعه صنایع استان خوشبین هستیم.
دکتر امین کانونی ، مدیر مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه این تفاهمنامه در تداوم نمایشگاه کار و اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاه منعقد میشود، گفت: مهارت آموزی دانشجویان با توسعه دورههای مهارتافزایی با نیازسنجی از صنایع آغاز شده و امید میرود با همکاری سازمان صمت بتوانیم دانشجویان توانمند و متخصص برای بازار کار تربیت کنیم.
وی به کاربردیشدن پژوهشها، پایاننامهها و رسالههای دانشجویی تاکید و اظهارامیدواری کرد: با همکاری این۲ نهاد مهم مشکلات استان حل شود.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشتههای مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.
این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایشهای علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار میشود.
نظر شما