امام جمعه ساری: بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه مازندران ضروری است

ساری - ایرنا - نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری گفت: بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی مسئولیت پذیر زمینه توسعه و پیشرفت مازندران ضروری و اجتناب ناپذیر است.

به گزار خبرنگار ایرنا، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی روز چهارشنبه در جمع ائمه جمعه مازندران در ساری افزود: بخش خصوصی به عنوان یکی از حلقه های میانی فعال در جامعه می تواند در پیشرفت کشور نقش آفرین باشد که در برنامه هفتم توسعه بر بهره مندی از این ظرفیت تاکید شد.

امام جمعه ساری خاطرنشان کرد: برای دست یافتن به رشد اقتصادی هشت درصد که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، همه باید پای کار باشند و تلاش کنند.

وی با بیان این مطلب که نظارت بر بخش خصوصی مورد تاکید است، ادامه داد: بخش خصوصی که مسئولیت پذیر باشد و نظارت بر آن به درستی انجام شود برای کشور موثر است.

امام جمعه ساری: بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه مازندران ضروری است

فعالیت ۶۰ هزار نفر در فرایند انتخابات

همچنین سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در این همایش گفت: ۶۰ هزار نفر در برگزاری انتخابات پیش رو در قالب عوامل اجرایی همکاری دارند.

قاسم عزیز زاده گرجی اظهار داشت: در یک اقدام کم سابقه تمامی عوامل اجرایی سر صندوق و نمایندگان فرماندار برای شعبه های اخذ رای یک ماه قبل از انتخابات در سامانه ثبت شد.

وی با بیان این مطلب که برای برگزاری انتخابات پرشور ۹ شبکه تلویزیونی در ۹ حوزه انتخابیه مازندران فعال شد، ادامه داد: تمامی دوره های آموزشی برای برگزاری انتخابات سالم در مازندران برگزار شد و این استان از همین الان آماده برگزاری یک انتخابات سالم و پرشور است.

امام جمعه ساری: بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه مازندران ضروری است

تحقق شعار سال در اولویت

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران هم در جمع ائمه جمعه مازندران گفت: با اقدامات خوب انجام شده در حوزه اقتصادی و مهار تورم مازندران در تحقق شعار سال از جمله استانهای پیش رو در کشور است.

حسن خیریانپور اظهار داشت: بر اساس آمارهای رسمی اعلام شده تورم در مازندران به ۴۲.۳ درصد کاهش یافت که این آمار برای میانگین کشوری ۴۳.۱ درصد است.

وی با بیان این مطلب که مازندران در کاهش نرخ بیکاری رتبه چهارم کشور را دارد، افزود: مازندران در افزایش نرخ مشارکت اقتصادی هم با ۴۴.۶ درصد رتبه چهارم کشور را دارد و آمار متوسط کشوری برای نرخ مشارکت اقتصادی ۴۱.۵ درصد است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha