به گزارش خبرنگار ایرنا، حبیب غزنوی روز جمعه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار شد اظهار کرد: در ۲ سال گذشته بیش از ۶ هزار میلیارد ریال تجهیزات پزشکی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خریداری شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان دارای مجوز پذیرش بیمار خارجی هستند که می توانند با توسعه گردشکری سلامت به توسعه و رونق این استان در بخش های درمان، اشتغال، فرهنگ و اقتصاد کمک کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: در یکسال اخیر دستگاه پیشرفته ام آر ای در سراوان نصب شد که تاکنون مانند آن را نداشتیم همچنین در این مدت خاش به پیشرفته ترین ام آر آی دنیا مجهز شده است.
وی با اشاره به اینکه به مناسبت دهه فجر در زاهدان یک دستگاه ام ار ای دیگر به حوزه علوم پزشکی اضافه خواهد شد، عنوان کرد: در حوزه درمان سرطان سیسینماتور که در دقت درمان سرطان به کار میرود افتتاح خواهد شد.
غزنوی از افتتاح سی تی آنژیو بیمارستان علی بن ابیطالب زاهدان در این ایام خبر داد و گفت: با افزوده شدن بیش از ۱۰۰ تخت بیمارستانی شاهد توسعه خواهیم بود.
وی بیان کرد: در حوزه بهداشت و درمان تعداد پزشکان بیش از ۹۰ درصد رسیده و در حال حاضر حدود۱۰۰ مرکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان داریم که تنها مک سوخته سراوان پزشک ندارد.
جذب ۵۵۰ نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به استخدام نیروی انسانی در همین بازه زمانی اشاره کرد و افزود: در حوزه این دانشگاه تاکنون ۵۵۰ نفر جذب شدند که جدای از نیروهای شرکتی و برون سپاری بوده که اگر تمام سیستان و بلوچستان را در نظر بگیریم این آمار ۲ برابر است.
وی تصریح کرد: در حوزه تامین دارو تا سال گذشته مشکلات فراوانی وجود داشت اما با اقداماتی که انجام شده بود مشکلات مردم در زمینه تامین دارو مرتفع شد.
غزنوی به موضوع قاچاق شیرخشک از مرزهای سیستان و بلوچستان در ماههای گذشته اشاره کرد و افزود: با پیگیری های صورت گرفته آرامش در حوزه تامین و تهیه شیر خشک در استان حاکم شده است.
وی اظهارکرد: در حوزه درآمدهای اختصاصی در ۲ سال گذشته بیش ۹۰ درصد رشد داشته ایم همچنین میزان مراجعات در اعمال جراحی، آزمایشگاه، بیماران سرپایی و تحت بستری ۴۰ درصد رشد داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: حدود ۲ میلیون خدمت در آزمایشگاه داشته ایم در سراوان نیز ٤٧ نفر متخصص در تمامی رشته ها وجود دارد.
وی با بیان اینکه آمار اعزام بیماران به استانهای همجوار ۲۰ درصد کاهش داشته است گفت: با توجه به پهناور بودن سیستان و بلوچستان موضوع اعزام بیماران یک چالش بود که خوشبختانه این کاهش اعزام به معنای توسعه و عدالت در استان است.
غزنوی بیان کرد: با وجود اینکه سیستان و بلوچستان استانی محروم است در نظام پرداخت کارکنان، حقوقها و دریافتی ها به موقع انجام میشود که میتوان گفت در نیمه برتر کشور قرار داریم.
وی ادامه داد: برای اولین بار امسال سه بیمارستان علی ابن ابیطالب، چشم پزشکی الزهرا و بیمارستان میرجاوه گواهی بین الملی گرفته اند یعنی پذیرش بیمار از تمامی دنیا در این سه بیمارستان انجام خواهد شد.
نظر شما