تسهیل پرداخت‌های ارزی گردشگران خارجی با «تومان کاش»

تهران - ایرنا - یکی از مشکلات گردشگران خارجی در ایران، ناتوانی در پرداخت پول به دلیل تحریم‌های بانکی است، تا جایی که گاهی مجبور هستند خدمات را با پرداخت پول نقد دریافت کنند، حتی در این حالت هم قادر نیستند از کسب و کارهای آنلاین ایرانی خرید کنند. یک شرکت دانش‌بنیان با طراحی نرم افزار «تومان کاش»، این معضل را حل کرد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، یاسر الخیرو مدیرعامل مجموعه فناوری تبادل فردا درخصوص محصولات تولیدی این شرکت و کاربرد آنها گفت: محصول دانش بنیان این شرکت، اپلیکیشن Toman cash شامل یک سکو (پلتفرم) گردشگری مختص گردشگران خارجی در ایران است که به‌عنوان یک حلقه و زنجیره ارتباطاتی بین گردشگران خارجی و ایرانیان عمل می‌کند.

وی با بیان اینکه گردشگران حاضر در کشور به دلیل تحریم‌های بانکی دچار مشکل در پرداخت می‌شوند، تصریح کرد: گاهی مجبور هستند خدمات را با پرداخت پول نقد دریافت کنند که در این صورت نیز دچار مشکل می‌شوند و قادر نخواهند بود که از کسب و کارهای آنلاین خرید انجام دهند.

این فناور ادامه داد: ما در این میان ایستاده‌ایم و از گردشگران خارجی پول دریافت می‌کنیم و آنها نیز وارد پلتفرم شده و به تعداد زیادی از کسب و کارهای ایرانی متصل می‌شوند و با پشتیبانی ما به طور آنلاین خرید خود را انجام می‌دهند.

الخیرو اعتماد ایجاد شده در میان مخاطبان را بزرگ ترین یا مهم ترین دستاورد به دست آمده توسط این شرکت عنوان و تصریح کرد: ما اولین اپلیکیشن ایرانی هستیم که ۱۰۰ هزار کاربر خارجی دارد که ‌سفر را برای آنها تسهیل کرده و تعداد تکرار سفر به ایران را از سوی آنها افزایش داده‌ایم،

وی همچنین گفت:‌ اثبات این ادعا، مصاحبه‌ای است که با یوزرهای اپلیکیشن انجام دادیم. همچنین ما توانستیم از حجم دلالی‌ها در بازار کم و قیمت‌ها را واقعی‌تر کنیم. در نتیجه آن مبلغی که گردشگر هزینه می‌کرد، به جای اینکه توسط تعداد محدودی از افراد دریافت و سود آنها به صورت تجمعی تقسیم شود، حالا بین کسب و کارهای بیشتری تقسیم می‌شود و اقتصاد بسیار پایدارتری از این طریق ایجاد می‌کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره حجم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این شرکت هم اظهار داشت: ۳۰ نفر به صورت مستقیم با ما کار می‌کنند. به صورت غیرمستقیم نیز با ایجاد نمایندگی و اجاره آنها کار می‌کنیم. در هر نمایندگی یک نفر برای ارائه خدمت به کاربران مشغول‌ است و از این طریق نیز ۳۰ نفر به طور غیرمستقیم اشتغال دارند.

الخیرو درخصوص نقطه تمایز شرکت با سایر شرکت‌های مشابه خاطرنشان کرد: اگرچه به طور غیر رسمی مجموعه‌هایی هستند که در این زمینه کار می‌کنند، اما مجموعه ما لیدر بازار است و تمرکز ما روی حوزه عربی است. در واقع پس از ۲ سال فعالیت گسترده، اپلیکیشن را روی زبان عربی پایه‌گذاری کرده و روی منطقه عرب و خلیج فارس تمرکز کرده‌ایم.

وی همچنین مورد استفاده از حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: از طریق شرکت در نمایشگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی، از برخی حمایت‌ها استفاده کردیم و همچنان هم جلسات بسیار خوبی با قیمت‌های مناسب برگزار می‌شود. امیدواریم بتوانیم در آینده در زمینه نمایشگاه‌های خارجی نیز از این حمایت‌ها استفاده کنیم.

این فناور یادآور شد:‌ آنچه برای ما بسیار مهم است، استفاده از معافیت‌های مالیاتی بوده و تلاش می‌کنیم تا از آن نیز بهره‌مند شویم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha