مجتبی شجاعی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران با همه فراز و نشیبهایی که داشته و دارد، توانسته عنصر حضور مردم را بهعنوان یکی از ارکان و پشتوانههای اساسی خود موردتوجه قرار دهد.
وی افزود: یکی از ثمرات انحصاری ملت ایران حضور در صحنههای مختلف و میدانهای سیاسی است که نمونههای بارز آن را میتوان در پیادهروی اربعین، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، روز قدس، مناسبتهای مذهبی، نمازجمعهها و سایر فراخوانهای سیاسی و اجتماعی بویژه انتخاباتهای مختلف مشاهده کرد.
کارشناس مسائل سیاسی سیستان و بلوچستان رویداد انتخابات را یکی از محوریترین رویدادهایی که در تجلی رکن مردم از اهمیت برخوردار است، دانست و ادامه داد: انتخابات بهعنوان رکن و منشأ مردمسالاری، نماد تأثیرگذاری مردم بر سرنوشت خویش و تجلی اراده مردم در سرنوشت آینده سیاسی کشور است.
وی اظهار کرد: اصل ۶ قانون اساسی بر اداره امور کشور به اتکای آرای عمومی تاکید دارد و کارنامه انتخاباتی نظام جمهوری اسلامی با برگزاری ۳۹ مورد و به عبارتی هر ۱۴-۱۳ ماه یک انتخابات کارنامه درخشانی دارد.
اگر دغدغه ارتقای امید جامعه برای پیشرفت جامعه و بالندگی مردم را داریم و اگر نگران جمهوریت و اسلامیت، آزادی و عدالت در جامعه هستیم باید به هر شکل ممکن زمینه افزایش مشارکت عمومی در انتخابات را فراهم کنیم
شجاعی گفت: اگر ملتی خواهان عزت و سربلندی است، ناگزیر باید در اموری که به کشور مربوط میشود، اراده ملی و روح جمعی خود را به نمایش بگذارند و از هویت ملی خویش حراست کند، بیشک انتخابات تجلیگاه ظهور این اراده جمعی بوده و یکی از فصول مهم میثاق ملی جمهوری اسلامی ایران یعنی قانون اساسی، انتخابات است که ما را به حضور در آن ملزم میکند.
وی تاکید کرد: انتخابات نشاندهنده حساسیت مردم به سرنوشت کشوری است که در آن زندگی میکنند و به وطن خود تعلق خاطر دارند و به جهت هویتی خود را با متعلق به کشور خود میدانند و اراده ملی را با حضور در انتخابات به معرض نمایش میگذارند و نشان میدهد که از اتحاد، یکپارچگی و عزم ملی برخوردارند و در نگاه دیگران، شرکت در انتخابات، اقتدار ملی و شوکت سیاسی آنها را به جهانیان نشان میدهد.
کارشناس مسائل سیاسی سیستان و بلوچستان با اشاره به تاکید امامین انقلاب بر اهمیت مشارکت مردم و برگزاری انتخابات و اینکه نه تنها جمهوریت بلکه اسلامیت نظام هم وابسته به انتخابات است، ادامه داد: انتخابات در هر کشور و مشارکت مردم منجر به بالا رفتن قدرت سیاسی میشود و نظامهای مردمسالار اداره کشور را از راه اتکا به آرای عمومی پیش میبرند و مشارکت سیاسی بالای مردم در امور کشور و در شکل متداول آن یعنی انتخابات، تولید قدرت ملی میکند.
وی بیان کرد: اگر دغدغه ارتقای امید جامعه برای پیشرفت جامعه و بالندگی مردم را داریم و اگر نگران جمهوریت و اسلامیت، آزادی و عدالت در جامعه هستیم باید به هر شکل ممکن زمینه افزایش مشارکت عمومی در انتخابات را فراهم کنیم.
برخورداری نظام جمهوری اسلامی ایران از پشتوانه قوی مردمی
شجاعی با بیان اینکه تجربه نشان داده نمایش انسجام ملی در کشور و مشارکت بالا ضد تحریم و ضد تهدید بوده و وضعیت معکوس نتیجه عکس را به دنبال دارد، گفت: این روزها بوقها و رسانههای معاند به دنبال ایجاد فضای یاس و ناامیدی هستند تا مردم را دلسرد کرده و این گزاره را مخابره کنند که چه در انتخابات شرکت کنید و حضور نداشته باشید تفاوتی ایجاد نمیشود، گزارهای غلط که جز ضرر برای هر ایرانی سود دیگری ندارد.
وی با بیان اینکه رویارویی غرب با جمهوری اسلامی ایران در انواع و اقسام شکلها انجام شده، اظهار کرد: جنگ ترکیبی غرب علیه ایران که در ابعاد مختلفی جریان یافته روبهروز روند پیچیدهتری را تجربه میکند تمام توانخود را برای کاهش مشارکت مردم در انتخابات اسفند سال جاری بکار خواهد بست، آمریکاییها و صهیونیستها بعد از عملیات طوفان الاقصی، زخم کاری از جبهه مقاومت دریافت کردند و ایران اسلامی و انقلابی را مسبب همه ناکامیهای خود در منطقه میدانند؛ بنابراین به دنبال فرصتی برای انتقام هستند و ازاینرو این انتخابات را زیر نظر دارند.
کارشناس مسائل سیاسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: حضور حداکثری و انتخاب نمایندگان صالح کارآمد متخصص و متعهد انقلابی، نقشههای شوم آنها را نقش بر آب خواهد کرد.
وی تاکید کرد: این انتخابات علاوه بر حساسیتهای همیشگی و اهمیت حضور مردم، به دلایلی از جمله تحولات جهانی در حال شکلگیری، تحولات منطقه بویژه اقدامات برنامهریزی شده توسط دشمن برای پس از انتخابات (در صورت مشارکت پایین مردم) اهمیت و حساسیتی مضاعف دارد که ضرورت مشارکت بالای مردم را بیش از پیش برجسته میکند.
شجاعی گفت: شرکت کردن در انتخابات به این معنا است که این نظام از پشتوانه و پایگاه مردمی برخوردار بوده و این امر تضمینکننده امنیت ملی خواهد بود و هیچ دشمنی جرأت و توان مقابله با حکومتی را نخواهد داشت که از پشتوانه اکثریت جامعهاش برخوردار است.
نظر شما