پایش باقیمانده سموم محصولات باغی و زراعی میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران

تهران- ایرنا- مدیر مرکز خدمات تخصصی آنالیز شیمیایی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی از پایان طرح پایش باقیمانده سموم و آلاینده‌های شیمیایی (سرب، کادمیوم، نیترات) در محصولات باغی و زراعی سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران توسط این پژوهشکده خبر داد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران وابسته به جهاد دانشگاهی، قرارداد پژوهشی پایش باقیمانده سموم و آلاینده‌های شیمیایی (سرب، کادمیوم، نیترات) در محصولات باغی و زراعی و بررسی کیفیت و سلامت محصولات غذایی عرضه‌شده در میادین و بازارهای تابعه سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران در فصل پاییز و زمستان به پایان رسید.

قمبریان مدیر مرکز خدمات تخصصی آنالیز شیمیایی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی در حاشیه بازدید مدیران و کارشناسان سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران گفت: با توجه به اهمیت موضوع امنیت غذایی در کشور و تجهیزات و آزمایشگاه‌های تخصصی موجود در این مرکز و همچنین بهره‌مندی از توانایی‌های علمی موجود در پژوهشکده و مرکز آنالیز شیمیایی این طرح با موفقیت انجام شد.

عضو هیات علمی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران گفت: در این طرح بیش از ۹۹۲ نمونه پایش باقیمانده سموم و ۶۲۰ نمونه پایش آلاینده‌های شیمیایی از ۴۰۰ نمونه محصولات غذایی عرضه‌شده در سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران در فصل پاییز و زمستان سال ۱۴۰۲ با موفقیت انجام شد.

در ادامه این نشست فاتح نیا مدیر کنترل کیفی سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، ضمن ابراز خرسندی از حسن انجام این طرح و بازدید از امکانات و آزمایشگاه‌های تخصصی مرکز آنالیز شیمیایی، از ادامه همکاری و گسترش فعالیت‌ها و پایش سلامت نمونه‌های بیشتر در محصولات غذایی این سازمان خبر داد.

پایش باقیمانده سموم محصولات باغی و زراعی میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران


این بازدید با حضور تعدادی از مدیران و کارشناسان سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران انجام شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha