محمد آزادبخت روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس آیین نامه دولت مبنی بر جذب و به کارگیری نخبگان و استعدادهای برتر افراد تحصیلکرده در مقاطع مختلف تحصیلی مازندران متقاضی برخورداری از این امتیاز اشتغال در دستگاه های اجرایی در دومین فراخوان جذب نخبگان در دستگاه های اجرایی شرکت کردند.
وی ادامه داد: پس از اخذ تقاضا و مدارک این افراد که تحصیلکردگان دارای مدارک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و دارای امتیازات نخبه ای هستند، مدارک آنها در کارگروه ویژه این کار به نام "کارگروه جذب" در بنیاد ملی نخبگان مورد بررسی قرار گرفت.
عضو کارگروه جذب بنیاد ملی نخبگان افزود: در جلسه این کارگروه که در بنیاد ملی نخبگان در تهران برگزار شد، تقاضای افراد مورد بررسی قرار گرفت که از مازندران ۵۱ نفر توانستند امتیازات لازم برای معرفی آنها به سازمان امور اداری و استخدامی کشور را کسب کنند و در حال حاضر به دستگاه های اجرایی برای جذب و استخدام معرفی شدند.
وی ادامه داد: نخبگان حائز جذب و استخدام در دستگاه های اجرایی به نهادهای مربوطه معرفی شدند و پس از طی مراحل اداری و سپری کردن دوره های توانمندسازی در جایگاه شغلی در آن اداره مربوطه مشغول به کار می شوند.
رییس بنیاد نخبگان مازندران با اشاره به اینکه در فراخوان نخست جذب نخبگان در دستگاه های اجرایی ۷۳ نفر از مازندران در ادارات مشغول به کار شدند، گفت: مدت زمان بهکارگیری این افراد حدود ۹ ماه زمان صرف شد اما اکنون با تسهیل در این روند پیش بینی می شود مدت زمان بکارگیری ۵۱ نفر جدید کوتاهتر شود.
وی ضمن مثبت خواندن دیدگاه دولت سیزدهم برای به کارگیری نخبگان در دستگاه های اجرایی اعلام کرد: سامانه بارگذاری مدارک برگزیدگان و نخبگان برای ثبت درخواست جذب و استخدام در دستگاههای اجرایی سایت "bmn.ir" بنیاد ملی نخبگان کشور است و در این سایت متقاضیان با بارگذاری مدارک در چهار شاخص آموزشی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی و اجتماعی می توانند از این فرصت استفاده کنند.
آزادبخت اعلام کرد: اخیرا نیز سومین فراخوان جذب نخبگان و استعدادهای برتر در دستگاههای اجرایی، با هدف حمایت از اشتغال و اثرگذاری آنها در حل مسائل اساسی کشور صادر و مهلت زمان ثبت نام تا ۱۸بهمن ماه تمدید شد.
یکی از اقدامات موثر بنیاد ملی نخبگان در دولت سیزدهم در راستای آییننامه مصوب اسفندماه سال گذشته در خصوص جذب و نگهداری سرمایه انسانی استعداد برتر و نخبه در دستگاههای اجرایی است، بر همین اساس شیوهنامه شناسایی استعدادهای برتر به منظور جذب در دستگاههای اجرایی کشور ابلاغ و اجرایی شده است.
دولت سیزدهم در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برای نخستین بار با اختصاص ردیف بودجه برای جذب و بهکارگیری نخبگان و استعدادهای برتر، عزم خود را برای جوانگرایی و تحول در نظام اداری و تصمیمساز کشور نشان داد.
بنیاد نخبگان در مازندران از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است و با اجرای طرح های ملی اعلام شده از سوی مرکز سهم بیشتری از برگزیدگان و منتخبان نخبه کشور را از آن خود کند؛ به طوری که سالانه چیزی حدود ۷۰ تا ۱۰۰ نفر از مازندران در رقابت کشوری که برگزار می شود عنوان برگزیده و منتخب هر یک از طرح های بنیاد ملی نخبگان را کسب می کنند و هم اکنون حدود ۲هزار نفر از این استان جزو آمار برگزیدگان و نخبگان بنیاد ملی قرار دارند.
نظر شما