۱۸۰ مقاله به دبیرخانه جشنواره علمی بسیج فرهنگیان لرستان ارائه شد

بروجرد - ایرنا - مسوول بسیج فرهنگیان استان لرستان گفت: ۱۸۰ مقاله به دبیرخانه اولین جشنواره علمی و پژوهشی بسیج فرهنگیان لرستان ارائه شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی خسروی روز دوشنبه در اولین جشنواره علمی و پژوهشی بسیج فرهنگیان لرستان که در سالن اجتماعات کانون بسیج بروجرد برگزار شد، افزود: بسیج فرهنگیان لرستان ۱۱۶ برنامه متنوع علمی و فرهنگی برای توانمندسازی فرهنگیان استان ارائه داده است.

وی اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مهم بسیج توانمندی فرهنگیان در عرصه‌های مختلف علمی و فرهنگی است که اولین جشنواره علمی پژوهشی بسیج فرهنگیان لرستان با این هدف در لرستان برگزار شد.

مسوول بسیج فرهنگیان لرستان بیان کرد: تسلط فرهنگیان به علم و دانش فراوان باعث رستگاری در امر آموزش و پرورش نسل های بعدی خواهد شد، امروز آموزش و پرورش بزرگترین نهاد انقلاب اسلامی است که تحول در نظام آموزشی کشور دستاورد فرهنگیان بسیجی محسوب می شود.

خسروی اضافه کرد: دهه مبارک فجر یک جشن سیاسی و فرهنگی نیست بلکه جشن به مناسبت تشکیل بالاترین نوع حکومت اسلامی در جهان است.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران با توکل بر خدا همه فراز و فرودهای سخت را پشت سر گذاشته و پیشرفت‌های بزرگی به دست آورده است.

مسوول بسیج فرهنگیان لرستان یادآور شد: مقالات برگزیده اولین جشنواره علمی و پژوهشی بسیج فرهنگیان لرستان در کتابی به چاپ خواهد رسید، و از برگزیدگان این جشنواره به صورت گروهی و انفرادی تجلیل خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در این جشنواره با اشاره به برگزاری انتخابات اسفندماه در کشور گفت: امسال۲۰ هزار و ۸۰۰ رای‌ اولی در استان برای نخستین‌بار در سرنوشت کشور مشارکت می‌کنند.

رضا عزتی با اشاره به اینکه هر روز در چهار هزار و ۵۰۰ مدرسه استان باید جشن انقلاب برگزار شود، اضافه کرد: دستاوردهای نظام و انقلاب را باید بازگو کنیم زیرا دانش‌آموزان به دنبال هویت خود هستند. براین اساس باید جشن‌های انقلاب باشکوه برگزار شود.

وی تصریح کرد: در برخی موارد دستاوردها به خوبی در بین نسل جوان بازگو نمی‌شود و باید از این دهه‌فجر برای بیان این مهم استفاده کرد که این بزرگ‌ترین خدمت به نسل جدید است.

عزتی با اشاره به دستاوردهای انقلاب در حوزه آموزش و پرورش گفت: اکنون پوشش تحصیلی در مقطع ابتدایی ۹۸ درصد است در حالی که قبل از انقلاب این رقم فقط ۴۰ درصد بود و در آن زمان جایی برای تحصیل محرومان وجود نداشت.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان بیان کرد: در استان به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران، امروز چندین مدرسه وجود دارد که هر مدرسه فقط یک دانش‌آموز مشغول به تحصیل است، همچنین ۱۶۵ مدرسه با سه دانش‌آموز داریم که همه این‌ها نشان‌دهنده توجه انقلاب به امر آموزش است.

وی اضافه کرد: پوشش تحصیلی در مقطع متوسطه اول ۹۲ درصد و در مقطع متوسطه دوم ۸۸ درصد است.

عزتی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران جایگاه خاصی برای بانوان قائل شده تا جایی که از ۲۷ هزار معلم استان ۱۶ هزار و ۵۰۰ معلم بانوان هستند.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های مختلف در امر مدرسه‌سازی گفت: در راستای مدرسه‌سازی امسال تحولی در استان ایجاد شد به‌طوری که در طرح شهید پناهی ۱۶۸ مدرسه بالای ۱۰ نفر ساخته شد که تاکنون ۵۰ مدرسه افتتاح و مابقی تا پایان سال به بهره برداری می رسد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان افزود: در فضای نشاط و شاداب‌سازی طرح شهید عجمیان نیز ۴۰۰ مدرسه در قالب ۲ هزار و ۵۰۰ کلاس درس بهسازی شد که این موارد بسیار بی‌نظیر بوده است. عزتی یادآورشد: در راستای اعطای تسهیلات به فرهنگیان ۲ هزار و ۵۳۰ میلیارد ریال پرداخت شد، علاوه بر این نیز ۱۶۰ میلیارد تسهیلات دیگر و همچنین ۹۰۰ میلیارد ریال کارت اعتباری به فرهنگیان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: در حوزه تربیت‌بدنی، انقلابی در مدارس ایجاد شد تا جایی که ۸۴ فضای ورزشی در این مدت ۲ ساله افتتاح و ۳۵ فضای دیگر در دهه‌فجر افتتاح می‌شود.

معاون علمی و پژوهشی بسیج فرهنگیان لرستان گفت: ۴۰۰ نفر از فرهنگیان لرستان به صورت گروهی و انفرادی در اولین جشنواره علمی و پژوهشی بسیج فرهنگیان لرستان شرکت کرده اند.

سید سجاد راستخانه اظهار کرد: برای اولین بار در کشور کتاب نظام مسائل آموزش و پرورش لرستان با یک کار علمی بزرگ توسط معاونت علمی و پژوهشی بسیج فرهنگیان تدوین و در اختیار آموزش و پرورش استان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه جشنواره علمی و پژوهشی بسیج فرهنگیان لرستان در هشت محور برگزار شده است، افزود: بعد از ارزیابی هیات داوران ۱۳ مقاله از بین ۱۸۰ مقاله ارسالی انتخاب و مورد تجلیل قرار می‌گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha