به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری، همزمان با دهه مبارک فجر و مبعث حضرت رسول اکرم (ص) و در آستانه چهل پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی روند ساخت و برنامه ریزی جهت تجهیز کارگاه احداث ۵۰ واحد خوابگاه دانشجویی متاهلی و ۷۰۰ واحد مسکن ملی ویژه اعضای هیات علمی و کارمندان پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری (وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) با حضور علی خطیبی معاون مالی، اداری و منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری و حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی رییس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور برگزار شد.
معاون مالی، اداری و مدیریت منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری در این مراسم اظهار داشت: پروژه خوابگاه دانشجویی متاهلی که امروز در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک روند ساخت آن آغاز شد، در راستای تاکید دولت سیزدهم به ویژه رییس جمهور در راستای حفظ نخبگان و جلوگیری از خروج آنها از کشور انجام شده است؛ قطعا این ۵۰ واحد تا ۱۸ ماه آینده تحویل پژوهشگاه خواهد شد.
رستمی رییس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها نیز گفت: یکی از ذخایر مهم کشور نخبگان و دانشجویان هستند. در موضوع حفظ نخبگان و تسهیل امر ازدواج در دوران دانشجویی اقدامات خوبی انجام شده که هر دو مورد تاکید دولت هستند. همچنین کارهای بزرگی در راستای مسکن و خوابگاه های متاهلی در دوره دولت سیزدهم صورت گرفته و امروز شاهد یک نمونه از این فعالیت های مهم در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری هستیم.
جواد محمدی رییس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری نیز درباره احداث خوابگاه دانشجویی اظهار داشت: با توجه به سابقه پژوهشگاه ژنتیک در مبحث نوسازی و ساخت بناهای علمی و آزمایشگاهی در پژوهشگاه ما این توان را داریم که پروژه ساخت و بهره برداری ۵۰ واحد خوابگاه دانشجویی را پیش از موعد ذکر شده ( ۱۸ ماه) ظرف یک سال آینده تکمیل کنیم.
به گزارش ایرنا، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری مهمترین مرکز تحقیقاتی زیر نظر وزارت علوم و فعال در زمینه مهندسی ژنتیک و زیستفناوری به عنوان یک موسسه پژوهشی و برای انجام تحقیقات علمیصنعتی و بهویژه کاربردی، بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی در سال ۶۶ تاسیس شد تا جهت نیل به اهدافی همچون تحقیقات در زمینه های مختلف علوم زیستی، پزشکی، کشاورزی، دارویی و زیستفناوری گام بردارد و آموزش و تربیت متخصصان و محققان دانشگاه های کشور را به عهده گیرد.
این پژوهشگاه واقع در کیلومتر ۱۵ جاده قدیم کرج و شهرک علم و فناوری پژوهش از سه پژوهشکده زیست فناوری کشاورزی، زیست فناوری پزشکی و زیست فناوری صنعت و محیط زیست تشکیل شده است که هر کدام از این پژوهشکده ها نیز دارای سه گروه پژوهشی هستند. گروه ها نیز اولویت های خاص خود را بر مبنای تخصص، امکانات و نیازهای جامعه تعریف می کنند.
همچنین ۱۵۷ دانشجوی دکتری، ۷۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و حدود ۱۲۰ دانشجوی مهمان دکتری و ارشد در این پژوهشگاه مشغعول به تحصیل هستند.
نظر شما