مجوز واردات ۳۵ نوع اقلام مصرفی جانبازان صادر شد

تهران- ایرنا- معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران تحریم‌ها تامین برخی داروهای جانبازان را مشکل کرده است، گفت:مجوز واردات و خرید ۳۵ قلم انواع دارو و لوازم توان‌بخشی مورد نیاز را به مدت ۲ سال دریافت کردیم.

به گزارش ایرنا، محمد میرزابیگی چهارشنبه - ۱۸ بهمن ماه- در نشست خبری که همزمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر برگزار شد، آخرین اقدامات جهت بهبود ارائه خدمات درمانی به جامعه ایثارگری را تشریح کرد و اظهارداشت: ایثارگران به واسطه ایثارگری که یا عضوی از خانواده خود و یا عضوی از بدن خود را از دست دادند، با انگیزه و افتخار، مانند دوران جنگ و دفاع مقدس به جامعه خدمت می‌کنند.

حدود ۵۰۰ موضوع سلامت محور اطلاعات ثبت و دسته بندی شده است به طور مثال تعداد والدین شهدا و جانبازانی که مبتلا به فشارخون هستند در این پایش شناسایی و ثبت شده‌اند

وی گفت: همان‌گونه که امام خمینی (ره) بارها درباره بنیاد شهید اشاره داشتند که دارای جایگاه خاصی است و ‌فرمودند بنیاد شهید در تراز انقلاب اسلامی است و همواره باید به پیشکسوتان عرصه ایثار و شهادت خدمت‌رسانی کند، لذا تیمی که امروز با مدیریت آقای قاضی‌زاده هاشمی خود را خادم خانواده شهدا می‌داند، در حوزه سلامت و توانمندسازی اجتماعی برنامه‌های خاصی دارد.

میرزابیگی با اشاره به موضوعات سلامت محور جامعه ایثارگران افزود: برنامه‌ای را در این خصوص طرح‌ریزی کرده‌ایم که در مرحله اول آن پایش عمومی صورت می‌گیرد. در پایش عمومی معمولا مراجعه به جامعه هدف و ایثارگران و خدمات ارائه می‌شود. حدود ۵۰۰ موضوع سلامت محور اطلاعات ثبت و دسته بندی شده است به طور مثال تعداد والدین شهدا و جانبازانی که مبتلا به فشارخون هستند در این پایش شناسایی و ثبت شده‌اند و در این سطوح با پایش اولیه و عمومی همه موارد شناسایی شده‌اند.

معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: بنا داریم در ادامه پایش عمومی پایش تخصصی را انجام دهیم و گروه‌های هدف جداسازی شده و در هر گروه و دسته قرار بگیرند و کار مراقبتی و درمانی به این گروه‌ها انجام می‌شود.

قرارداد بیمه ای با ۸۱۰ بیمارستان کشور

میرزابیگی اظهارداشت: پایش عمومی برای عموم جامعه هدف بوده و پایش تخصصی برای افرادی است که با بیماری مزمن شناسایی شده‌اند و در مرحله بعد اعزام این افراد در صورت لزوم به نقاهتگاه است. بعد از نقاهتگاه‌ها در صورت لزوم اعزام به بیمارستان صورت می‌گیرد تا امروز با ۸۱۰ بیمارستان کشور بیمه دی قرارداد داشته و ارایه خدمات از طریق این بیمه در این بیمارستان‌ها به جامعه هدف ما ارایه می‌شود.

وی گفت: در صورت نیاز ایثارگران و والدین شهدا و جامعه هدف به بیمارستان‌های ملکی و کشوری مانند خاتم ارایه می‌شود، در این خصوص ستاد هدایت را راه اندازی کرده ایم و به زودی تلفن‌های این ستاد اعلام خواهد شد و از این طریق خدمات به جامعه هدف ارایه خواهد شد.

معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به خدمات بیمه‌ای گفت: قرارداد ما با بیمه دی سالانه حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان است و جامعه هدف تحت پوشش ما از خدمات بیمه‌ای استفاده می‌کنند. فهرست انتظار مراکز درمانی که با بیمه دی قرارداد داشتند، از هشت تا ۹ ماه به سه تا ۲ ماه کاهش پیدا کرده است.

مجوز واردات ۳۵ نوع اقلام مصرفی جانبازان صادر شد

شرکت‌های دانش بنیان اقلام جانبازان را تولید کنند

میرزابیگی افزود: همچنین بازپرداخت هزینه‌های جامعه هدف از طریق بیمه نیز به روز شده است. تامین وسایل مصرفی جانبازان از ویلچر تا اندام مصنوعی و غیره از دیگر وظایف ماست. تامین این اقلام به دلیل تحریم‌ها گاهی با مشکل مواجه می‌شود که از راه دیگری تامین کردیم بسیاری از این داروها در کشور تولید نمی‌شود و ما از شرکت‌های دانش بنیان تقاضا داریم تا در این خصوص ورود کرده و اقلام مصرفی را برای ما تولید کنند و ما هم به شرط تایید کیفیت از سوی جامعه هدف از این شرکت‌ها حمایت خواهیم کرد.

«اگرچه برخی از این اقلام در کشور تولید می‌شود اما مورد استفاده جانبازان نیست و با پیگیری‌های صورت گرفته توانسته‌ایم مجوز واردات و خرید ۳۵ قلم انواع دارو و لوازم توانبخشی مورد نیاز به مدت ۲ سال بگیریم»

استخدام ۱۲۰ هزار نفر از جامعه ایثارگری

میرزابیگی با اشاره به آموزش ۱۰ هزار نفر به عنوان همراه جانباز گفت: این افراد در حوزه سلامت و با عنوان ایثار یار و درخصوص والدین شهدا به عنوان سالمندیار به جامعه هدف ما خدمت می‌دهند. این افراد توسط خانواده و ایثارگر معرفی می‌شوند و یا یک فرد از خانواده و یا فردی است که مورد اعتماد خانواده است.

آزمون استخدامی ویژه جامعه ایثارگری ابتدای سال آینده برگزار می شود که ۲۹ هزار نفر دیگر جذب خواهند شد. براساس قانون نیز درخصوص تسهیلات اشتغال نیز ۱۰ درصد ویژه ایثارگران استمعاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره پرونده الکترونیک گفت: مخاطبان بیمه تکمیلی ما حدود یک میلیون و ۶۵۰ هزار نفر هستند و تاکنون برای یک میلیون و ۴۲۰ هزار نفر از جامعه هدف بنیاد شهید ایجاد شده است. تمام کسانی که در حوزه خدمات بیمه‌ای از ما خدمات دریافت می‌کنند دارای پرونده الکترونیک خواهند شد.

وی افزود: در پرونده الکترونیک این افراد همه موضوعات مرتبط با بیماری این افراد درج شده است. به زودی نیز به سمت نرم افزاری کردن خدمات خواهیم رفت. همچنین طرح دارویار در فاز اول برای والدین شهدا انجام شده است.

میرزابیگی درباره کارآفرینی و اشتغال بیان کرد: کارآفرینی یک فرهنگ و تفکر است و ما در این حوزه مباحث کارآفرینی را به صورت آموزش‌های لازم چه آموزش‌های منجر به مدارک دانشگاهی و چه آموزش‌هایی با مدرک فنی و حرفه‌ای تعریف کرده‌ایم.

معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهارداشت: در حوزه اشتغال قانون تکلیف را مشخص کرده است و ظرفیت ۲۵ درصدی دستگاه‌ها در حال انجام است و از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۲۰ هزار نفر از جامعه ایثارگری از سهمیه ۲۵ درصدی دستگاه‌ها استفاده کرده و استخدام شده‌اند و به زودی با برگزاری یک آزمون در ابتدای سال آینده ۲۹ هزار نفر دیگر جذب خواهند شد. این آزمون ویژه جامعه ایثارگری است. براساس قانون نیز درخصوص تسهیلات اشتغال نیز ۱۰ درصد ویژه ایثارگران است و اشتغال غیردولتی ایجاد خواهد شد.

«حدود ۲۰ هزار قطعه (زمین) به واجدین شرایط ارائه خواهد شد. درخصوص تسهیلات مسکن نیز در سال ۱۴۰۱، ۲۲ هزار و ۵۲۶ نفر به بانک معرفی شده و حدود ۱۹ هزار نفر جذب شده‌اند، در سال ۱۴۰۲، ۱۱ هزار و ۱۷۲ نفر به بانک معرفی و ۷ هزار و ۲۶۰نفر موفق به دریافت وام شده‌اند»

میرزابیگی با اشاره به موضوع اعطای خودرو به ایثارگران بیان کرد: طی دو تا سه سال گذشته به رغم تبلیغاتی که برای تحویل خودرو به جانبازان می‌شد هیچ اقدامی صورت نگرفته است و در دو ماه گذشته عین قانون در حوزه واردات و خودروهای داخلی در نظر گرفته شده است البته برخی از خودروهای داخلی شامل ۲۰۷ اتومات، شاهین و تعداد اندکی کوئیک تحویل شده است. در واردات خودرو نیز در حال حاضر فعلا مسیر هموار شده است.

وی درباره واگذاری امتیاز واردات خودرو از سوی جانبازان اظهارداشت: موضوعاتی در این خصوص مطرح بود که بنیاد به آن ورود کرده و آن را رفع کرد از جمله اینکه واردات محدود به شرکت‌ها شود و ما این را رفع کردیم و جانبازان بالای ۵۰ درصد که این خودروها شامل آنها می‌شود، می‌توانند به صورت شخصی هم واردات داشته باشند.

معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پاسخ به پرسشی درباره واردات تجهیزات درمانی برای جانبازان نیز گفت: داورها و ویلچرها غالبا از کشورهای اروپایی به‌ ویژه آلمان می‌آید و باقی اقلام را نیز از کشورهای همسایه متناسب با دسترسی، سرعت و دقت انتخاب می‌کنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha