غلامرضا سرگزی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: سیستان و بلوچستان از گذشته قطب دامداری و دامپروری بوده و زندگی و معشیت بخش عظیمی از مردم منطقه وابسته به این حرفه است، اما خشکسالیهای متوالی، شرایط زندگی و تولید را برای دامداران و عشایر با مشکلات فراوانی مواجه کرده است.
وی افزود: در چنین شرایطی درمان ضد انگلی جمعیت دامی، واکسیناسیون دامها علیه بیماریهای واگیردار دامی، استفاده از مکملهای ویتامین و مواد معدنی و درمان به موقع دامها در کنار آموزش و توانمند سازی دامداران بسیار حائز اهمیت است.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: قرارگاه محرومیتزدایی اداره کل دامپزشکی با برنامهریزی و برگزاری رزمایش بزرگ جهاد دامپزشکی در مناطق استان به منظور ارائه خدمات رایگان دامپزشکی و پای کار آوردن دامپزشکان بخشهای دولتی، خصوصی، بسیجیان، دستگاههای اجرایی و نیروهای مردمی آستین همت را برای خدمت به مردم بالا زدهاند.
وی تاکید کرد: اجرای این طرح علاوه بر کمک به حفظ سرمایههای دامی کشور، افزایش تولید و بهرهوری دامها و کنترل بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام به ماندگاری مردم در روستاهای منطقه و تامین امنیت غذایی در کشور نیز کمک میکند.
نظر شما