به گزارش ایرنا، سید علی احمد زاده روز دوشنبه در بازدید از غرفه کهگیلویه و بویراحمد در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران اظهار کرد: این تسهیلات با هدف تکمیل طرح های سرمایه گذاری نیمه تمام در سفر هیات دولت به استان مصوب شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد:سرمایهگذاری در طرحهای گردشگری کهگیلویه و بویراحمد بسیار سودآور است.
احمد زاده تصریح کرد: در دولت سیزدهم طرح های بزرگ گردشگری نیمه تمام پس از سال ها بلاتکلیفی مانند پارک آبی یاسوج به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
او ادامه داد: رونق اقتصادی صنعت گردشگری همراه با اشتغالزایی برای مردم از برنامه های مهم دولت سیزدهم در کهگیلویه و بویراحمد است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد گفت:از ابتدای سال جاری تاکنون پرونده ۵۰ زیرساخت و طرح گردشگری استان برای دریافت وام به بانک های عامل معرفی شدند.
طالبی پور با اشاره به اینکه این سرمایه گذاراان سال ها پیش اقدام به احداث زیرساخت هایی مانند مجتمع های بین راهی و اقامتگاه های بومگردی کرده بودندو طرح های آنان نیمه تمام مانده بود افزود:هر یک از این طرح های گردشگری بین ۱۰ تا ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی دریافت می کنند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد:رویکرد استان در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران معرفی ظرفیتهای گردشگری عشایری است.
امروز همچنین کارگاه زنده سیاه چادر بافی کهگیلویه و بویراحمد در روز نخست هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران برپا شد.
طالبی پور با بیان اینکه با حمایت دولت سیزدهم این رشته در نقاط مختلف کهگیلویه و بویراحمد احیاء شده است گفت: برای راه اندازی تولید سیاه چادر بافی تسهیلات ارزان قیمت به هنرمندان این رشته پرداخت می شود.
او ادامه داد: هنر بافت سیاه چادر بافی عشایر کهگیلویه و بویراحمد توسط کارشناسان این ادارهکل در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران از ۲۳الی ۲۶بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران راه اندازی شده است.
نظر شما