مسعود مرواری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سال گذشته ۸۱۶ هنرمند و در سال ۱۴۰۰ نیز ۸۰۶ هنرمند این استان دارای هنر کارت بودند که امسال صدور هنرکارت نسبت به ۲ سال گذشته ۱۰ درصد رشد داشته است.
وی افزود: ۵۱۴ نفر از هنرمندان این استان نیز در سالجاری زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند که این شاخص نسبت به ۲ سال گذشته ۳۰ درصد رشد داشته است.
مرواری ادامه داد: عضویت در صندوق هنر و بهره مندی از بیمه کم ترین کاری است که می توان برای این قشر انجام داد و در این زمینه باید ورود جدی داشته باشیم.
معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: اکنون ۵۰۸ پرونده مربوط به هنرکارت در فهرست به روزرسانی اطلاعات در راستای تمدید مجدد در صندوق اعتباری هنر در دست اقدام است.
مرواری بر ضرورت پایش اعضای صندوق اعتباری هنر و ساماندهی پرونده های هنری، شناسایی و معرفی آن ها به صندوق هنر تاکید کرد و از روسای ادارات خواست تا با هنرمندان همکاری کنند.
وی گفت: طرح بهبود صندوق اعتباری هنر در راستای ارائه خدمات بهینه و مطلوب به اصحاب فرهنگ و هنر ایجاد شده است و روسای ادارات در شهرستان ها اهالی هنر را به منظور مستند سازی و تکمیل پرونده های مربوط به فرهنگ و هنر حمایت کنند.
به گفته وی؛ اهالی هنر تا ۱۰ اسفند ماه فرصت تکمیل پرونده های خود را دارند.
به گزارش ایرنا، صندوق بیمه هنرمندان در قالب بیمه تامین اجتماعی، تکمیلی، کمک مستمری، طرح تکریم تسهیلات رفاهی و وام قرضالحسنه به اعضای خود خدمت ارایه میکند.
هر هنرمندی که شرایط بیمه شدن را داشته باشد این امکان برای او فراهم است تا از خدمات بیمه تامین اجتماعی صندوق اعتباری هنر برخوردار شود.
فلسفه وجودی تاسیس این صندوق مبنی بر رفع دغدغه اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت است و حمایت از این قشر فرهیخته همواره مورد تاکید صندوق اعتباری هنر و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است.
اکنون در خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت، هزار و ۱۱۵ مرکز فرهنگی و هنری وجود دارد.
نظر شما