ایجاد ۲۳۸ هزار فرصت شغلی در کسب و کارهای خرد و کوچک از ابتدای دولت سیزدهم

تهران - ایرنا - مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از ایجاد بیش از ۲۳۸ هزار فرصت شغلی در کسب و کارهای خرد و کوچک از ابتدای دولت سیزدهم خبر داد.

به گزارش ایرنا، «هادی آقابابایی» مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با بیان این خبر گفت: کار صندوق کارآفرینی امید جهادی است و رسالت آن کمک به ایجاد اشتغال خرد کوچک و متوسط است و با توجه به این ماموریت صندوق، تنها در سال ۱۴۰۲ تاکنون برای بیش از ۲۰ هزار فقره تسهیلات، بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده که منجر به ایجاد بیش از ۵۰ هزار نفر فرصت شغلی شده است.

آقابابایی با اشاره به عملکرد صندوق در دولت سیزدهم اظهار داشت: در سه سال دولت مردمی تسهیلات پرداختی از طریق صندوق کارآفرینی امید برابر است با کل تسهیلات در ۸ سال دولت قبل که این مهم برای توسعه کسب و کارهای خرد و کوچک و توسعه مشاغل جوانان صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: سقف تسهیلات در این سال‌ها بیشتر شده و همچنین حدود اختیارات استان‌ها و شعب نیز افزایش یافته است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در خصوص فعالیت صندوق در مناطق روستایی و کم برخوردار کشور نیز گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۰۰۰ فقره تسهیلات با اعتبار بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال در مناطق روستایی کشور پرداخت شده که به ایجاد اشتغال مناطق روستایی و ماندگاری جمعیت کمک کرده است.

آقابابایی خطاب به جوانان جویای کار که ممکن است از تسهیلات بانکی ناامید شده باشند گفت: صندوق کارآفرینی امید که در دو و نیم سال توانسته بیش از ۲۳۸ هزار شغل ایجاد کند که گستره این مشاغل در اختیار جوانان است و این نشان می‌دهد که جوانانی که خلاق، ایده‌پرداز و جویای کار هستند می‌توانند از تسهیلات ارزان قیمت این صندوق در قالب تفاهم‌نامه‌های موجود بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به تذکر رهبر معظم انقلاب در خصوص اینکه بانک‌ها پول پاشی انجام ندهند بیان کرد: طبق فرمایشات ایشان، باید وقتی تسهیلات ارزان قیمت و قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود حتماً منجر به اشتغال و ارزش افزوده در حوزه اقتصاد کشور باشد و صندوق نیز برای اینکه به این هدف برسد با امضای تفاهم‌نامه با دستگاه‌های مختلف تخصصی، زمینه بهره‌مندی جوانان و کارآفرینان را از این تسهیلات فراهم کرده است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در خصوص احیای واحدهای راکد یا نیمه‌فعال در دولت سیزدهم هم گفت: ستاد احیای واحدهای اقتصادی راکد و نیمه راکد ریاست جمهوری در این خصوص در حال فعالیت است و صندوق نیز به عنوان نهاد مالی تامین کننده تسهیلات در این حوزه شناخته شده است و در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵۰۰ فقره تسهیلات با بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای احیای واحدهای نیمه‌تمام یا راکد در نقاط مختلف کشور پرداخت شده است و در نتیجه بیش از ۴۵۰۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، مجدداً به چرخه تولید کشور برگشته است.

آقابابایی با اشاره به تلاش صندوق در برای تسهیلگری و آسان و شیرین کردن ارائه خدمات به کارآفرینان اظهار داشت: متوسط زمان پرداخت تسهیلات از لحظه معرفی فرد توسط دستگاه طرف تفاهم‌نامه به صندوق در کوتاه‌ترین زمان صورت می‌پذیرد و همچنین برنامه داریم که بتوانیم تسهیلات را به خصوص در مشاغل خانگی به صورت غیرحضوری و برخط پرداخت کنیم.

وی با تاکید بر اینکه شفافیت یکی از ویژگی‌های اصلی صندوق کارآفرینی امید است تصریح کرد: هم اکنون مردم و رسانه‌ها با مراجعه به سامانه آگاه در سایت صندوق کارآفرینی امید می‌توانند به تفکیک استان‌ها طرح‌های اجرا شده صندوق را مشاهده کنند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید همچنین از خبرنگاران دعوت کرد به صورت میدانی از طرح‌های صندوق در جای‌جای کشور بازدید کنند.

آقابابایی خبر داد: امروز به مناسبت ولادت امام حسین علیه‌السلام و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار است ۸۰۰۰ طرح کسب و کار صندوق کارآفرینی امید در سراسر کشور به بهره‌برداری برسد.

وی بیان کرد: این مراسم به صورت حضوری در استان قم و با حضور منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور و رئیس هیات مدیره صندوق کارآفرینی امید و در سراسر کشور با حضور مسئولین استانی افتتاح می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha