دانشگاه‌ها پیشران شور انتخاباتی هستند/ روسای دانشگاه‌ها محافظه‌کاری را کنار بگذارند

کرمان - ایرنا - معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دانشگاه‌ها پیشران شور انتخاباتی در کشور هستند گفت: روسای دانشگاه‌ها محافظه‌کاری را کنار گذاشته و فضا را برای کنش‌گری دانشگاه‌ها فراهم کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالحسین کلانتری عصر سه شنبه در همایش مشارکت حداکثری در انتخابات در کرمان با بیان اینکه باید در میدان انتخابات تغییراتی را رقم بزنیم، گفت: دانشگاه‌ها از گروه‌های مرجع سیاسی هستند لذا نقش بی‌بدیل دانشگاه‌ها در این حوزه رسالت ما را برای انتخابات سنگین‌تر می‌کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: ۱۰۳ هزار دانشجو در دانشگاه های استان کرمان مشغول به تحصیل هستند که این تعداد باید در میدان انتخابات پیشگام شود تا سایر مجموعه‌ها را هم همراه کرده و وارد میدان کند.

وی با بیان اینکه باید ابتدا فضای انتخاباتی بر خود دانشگاه‌ها مسلط شود گفت: روسای دانشگاه‌ها محافظه‌کاری و این تفکر را که می‌خواهم ریاست کنم و آب از آب تکان نخورد را کنار بگذارند و فضا را برای کنش‌گری دانشگاه‌ها فراهم کنند.

کلانتری با بیان اینکه فضای معقولی بر دانشگاه‌ها حاکم است، خاطرنشان کرد: شورای تامین، معاونان و استانداران طالب این فضاها هستند و باید فضای باز انتخاباتی را در دانشگاه‌ها تمهید کرد تا شور انتخاباتی شکل بگیرد.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یادآورشد: جریان‌های دانشجویی تریبون‌های انتخاباتی را در تهران راه اندازی کرده اند که این موضوع مردم را به مشارکت ترغیب کرده و فضای انتخابات را دگرگون می‌کند.

وی تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید با لحاظ کردن پروتکل‌های امنیتی و ملاحظات استانی، فعالیت‌های انتخاباتی را وارد شهرها کرده و مردم را میزبان رویدادهای مرتبط به انتخابات کنند تا شور و نظام در این عرصه افزایش یابد.

وی با اشاره به لزوم برگزاری گفت و گوهای تخصصی عنوان کرد: بخش زیادی از کنش‌های انتخاباتی در دانشگاه ها روی دوش تشکل‌ها است اما نباید از دیگر کانون‌های دانشگاهی غافل شد و فضای گفت و گو برای رفع چالش‌ها و مشکلات تخصصی فضای انتخاباتی ایجاد می‌کند.

کلانتری یادآور شد: ۷۵ انجمن علمی و ۳۰ کانون دانشجویی در دانشگاه شهید باهنر کرمان فعالیت دارند که فرصت بی نظیری برای شکل گیری گفت و گوهای انتخاباتی است.

وی تصریح کرد: سلایق شخصی را به هیچ وجه در برنامه‌ها مداخله ندهید و فضای عادلانه در کارزار انتخاباتی برای نمایندگان و کسانی که تایید صلاحیت می‌شوند، فراهم کنید.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه فرصت زیادی تا انتخابات ۱۱ اسفندماه نداریم، بر لزوم جذب مخاطب خاکستری تاکید کرد و گفت: باید با خلاقیت و نوآوری تلاش کنیم این قشر را به سبد رای انتخابات اضافه کنیم و این هدف بدون میدان‌داری مجموعه های دانشجویی محقق نمی‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار و جانباز گفت: امروز امنیت خود را مدیون ایثار و از خودگذشتگی پاسداران و جانبازان هستیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به حمایت‌های استاندار و معاون سیاسی استانداری کرمان از دانشگاه‌ها گفت: برخی خط کشی‌ها را به ویژه در حوزه انتخابات قبول نداریم و باید همه در کنار هم با تمام قوا به مشارکت حداکثری کمک کنیم.

وی ادامه داد: توجه ویژه مقام معظم رهبری به مجموعه علمی و فناوری کشور مدال افتخاری بر سینه ما است و این موضوع رسالت ما را سنگین تر می‌کند و امیدوارم با همین انگیزه و توان گردنه‌ها را پشت سر بگذاریم و به قله‌ها برسیم.

کلانتری خاطرنشان کرد: راهبردهای مشارکت انتخاباتی توسط مقام معظم رهبری مشخص شده و دولت و سایر دستگاه‌ها ابلاغیه‌هایی در این حوزه داشتند، چارچوب ها مشخص شده است باید از کلیات عبور کرده و در این زمینه برنامه عملیاتی ارایه دهیم.

معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: برنامه‌های عملیاتی دانشگاه ها ارایه شده و در این زمینه همه باید کمک کنیم تا اتفاق بزرگی را در میدان انتخابات رقم بزنیم.

انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در روز ۱۱ اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha