به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیتالله سید احمد علمالهدی، وی روز چهارشنبه در دیدار با جمعی از بانوان نخبه خراسان رضوی افزود: حقیقت این است که در آستانه جهانی شدن انقلاب هستیم و در این شرایط، باید از ظرفیت امکانات حاکمیتی همچون دولت و مجلس فراتر رفت و استعدادهای مردمی در اقشار مختلف فرهیخته و نخبگانی از جمله بانوان را وارد میدان کرد.
وی ادامه داد: ببینیم زمانی که این نهضت شروع شد ما کجا بودیم و آمریکا کجا بود و امروز ما کجا ایستادهایم و آمریکا کجا قرار دارد. در همین جریان اخیر فلسطین، تا به امروز مشاهده میکنید مردم غزه از میان باران آتش، قحطی، بیماری و سرما گذشتهاند اما هنوز کوچکترین اثری از عقبنشینی دیده نمیشود. این فرهنگ مقاومت تا پیش از انقلاب اسلامی کجا بود؟
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: تا همین دو سه سال قبل، برای هیچکس در این عالم حتی قابلتصور هم نبود حمله به آمریکا چگونه خواهد بود اما آیا امروز که خبر حمله به پایگاههای آمریکا و تحمیل تلفات به آنها به خبر تکراری هر روز تبدیل شده، هنوز همینطور است؟ دنیا نشسته این قدرتنماییها را تحلیل میکند.
علم الهدی افزود: حقیقت امروز عالم این است که جمهوری اسلامی در دل ملتها عزیزترین و آمریکا و اسرائیل، منفورترین قدرتها هستند همانطور که دیگر هیچ کشوری باقی نمانده که ندای "مرگ بر آمریکا" از خیابانهای آن به گوش نرسد.
وی اضافه کرد: در دوران مبارزات سیاسی انقلاب، زمانی که ما مبارزه میکردیم مقابلمان یک پاسبان ژاندارمری بود. کار که بالاتر گرفت، مقابلمان یک افسر آموزش دیده ساواک بود و اکنون کار به حدی رسیده است که ائتلافی از ابرقدرتهای عالم با همه امکانات، تجهیزات و توانمندیهای اطلاعاتی و نظامی خود در مقابل ما ایستادهاند.
امام جمعه مشهد با بیان این که تا پیش از پیروزی انقلاب، اساساً چیزی به نام ظرفیت اثرگذاری بانوان در ایران وجود نداشت خطاب به آنها افزود: اکنون که این ظرفیت به وجود آمده از استعداد و سرمایه وجودی خود استفاده کنید. زهرای مرضیه(س) که الگوی همه زنان است، با پهلوی شکسته، با فرزند سقط شده، رفت در مسجد خطبهای خواند که نسخه غاصبان ولایت را درهم پیچید. شما نیز همینطور باشید. الگوی خود را فاطمه زهرا(س) قرار دهید، کنار هم قرار بگیرید و جلو بروید.
علم الهدی افزود: همین الان از مجموعه اقشار تأثیرگذار در عرصههای علمی و دانشگاهی، بسیاری از بانوان مشهد به عناوین تراز ملی و جهانی رسیده اند. در دانشگاهها نیز وضع به همین ترتیب است و استادان بانوی فراوانی با شخصیتهای سنگین، موقر، فرهیخته و متین در عرصههای علمی حرف برای گفتن دارند و اینها همه دستاورد است.
وی با تأکید بر ضرورت فعالیت راهبردی حوزههای علمیه خواهران اظهار کرد: نباید بگذاریم حوزههای علمیه خواهران از رسالت اصلی خود فاصله بگیرد. اینجا میتواند اصلیترین مکان برای تربیت نسلی از بانوان تراز و نخبه باشد که هم در سطح خانوادهها و هم در سطح جامعه، سرخط شکل گیری جنبشهای فرهنگی و اجتماعی هستند بنابراین باید استادان و معرفت آموزان حوزههای خواهران منسجم شوند، آسیب شناسی کنند و با همکفری و هم افزایی به کارهای عمقی بپردازند.
نظر شما