به گزارش ایرنا، «از مردم؛ برای مردم» یکی از سیاستهای دولت مردمی است که مردم ایران بویژه مناطق محروم آن را از نزدیک حس کرده و تا جاییکه حضور رییس جمهور به عنوان عالیترین مقام اجرایی کشور در محرومترین و دور افتادهترین روستاها و شهرها، بسیاری از آنها را شگفتزده کرده است.
حال این سیاست مردمداری دولت سیزدهم به دیگر مسوولان هم تسری پیدا کرده و علاوه بر وزرا، استانداران هم تلاش کردند از قافله کاروان خدمت جا نمانند.
استاندار گلستان هم در رویکرد جدید به همراه ۲۰ مدیر دستگاه اجرایی به شهرهای کوچک استان سفر کرده و مشکلات مردم این شهرها را از نزدیک و بیواسطه میشنود و برای حل آن چارهاندیشی میکند.
علیمحمد زنگانه تاکنون به ۱۲ شهر کوچک استان از جمله فراغی، فاضل آباد، انبارالوم، نودهخاندوز، سیمینشهر، مزرعهکتول، سیجوال، نوکنده، کُرند، ینقاق، قرق و تاتارعلیا سفر داشت که قرعه سیزدهمین سفر وی به نام نگینشهر افتاد؛ شهری تازه تاسیس که از سال ۱۳۸۳ به شهر تبدیل شد و با وجود آنکه حدود ۲۰ سال از شهر شدن آن میگذرد هنوز در برخی بخشها با محرومیت دست و پنجه نرم میکند.
شهر کوچک نگینشهر با بیش از هشت هزار نفر جمعیت، قومیتها و طایفههای مختلف را در دل خود جای داده و همین ویژگی، ظرفیتهای گردشگری در این شهر را شکوفا کرده و میتواند توجه گردشگران را برای سفر به شهر طایفهها و قومیتها به خود جلب کند.
عمده مردم این شهر از طریق کشاورزی امرار معاش میکنند و محصولاتی مانند گندم، شالی، کلزا، محصولات باغی و صیفیجات در این منطقه کشت میشود.
استاندار دولت سیزدهم اولین استانداری است که پس از گذشت ۱۸ سال از ارتقای نگینشهر به این شهر سفر کرده است.
امام جمعه نگینشهر هم در این مراسم به حضور استاندار به این شهر واکنش نشان داد و گفت: تاکنون هیچ مسوولیت در این سطح به این شهر تشریف نیاورده و با مردم نگینشهر نشست نداشته است.
حجتالاسلام شهابالدین بابامحمدی در ادامه به نیازمندیهای نگینشهر اشاره و اظهار کرد: این شهر با ۱۹ روستای اقماری خود نیاز به بخشداری دارد.
وی از کمبود فضاهای ورزشی و آموزشی در این شهر گلایه کرد و گفت: جوانان و دانشآموزان این شهر برای افزایش شور و نشاط و همچنین ترقی علمه نیاز به امکانات و تجهیزات دارند.
امام جمعه نگینشهر معتقد است؛ با وجود اقدامات انجام شده توسط دولت سیزدهم اما نگینشهر هنوز با کمبود برخی زیرساختها در بخشهای گوناگون مواجه است که رفع آنها نگاه ویژه مدیران را میطلبد.
ایجاد ناحیه صنعتی خصوصی برای مشاغل داخل شهر تا یک سال آینده با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی، روکش آسفالت بلوار شهید اسودی تا پایان اردیبهشت ماه سال آتی، آسفالت تمامی معابر شهری با اختصاص ۱۰۰ تن قیر رایگان از طریق سازمان همیاری شهرداری و دهیاریهای گلستان تا پایان سال جاری، اختصاص ۲ دستگاه ماشین حمل زباله روستایی و یک دستگاه ماشین حمل زباله شهری، واگذاری زمین چمن مصنوعی به صورت ۹۹ ساله به شهرداری نگینشهر از جمله وعدههای استاندار گلستان به مردم خونگرم نگینشهر بود.
به گزارش ایرنا، نگینشهر واقع در شهرستان آزادشهر با افزون بر ۱۰ هزار نفر جمعیت در سال ۱۳۸۳ با مصوبه هیات دولت به شهر ارتقا یافت، این شهر که اهالی آن متشکل از اقوام و مذاهب اسلامی هستند، ۲۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کردهاند.
نظر شما