سعید قاسمی عصر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پس از روانسر، شهرهای کرمانشاه و ماهیدشت با ۳۷، جوانرود با ۳۶ ، پاوه با ۳۴ و گواور و سرارود با ۳۱ میلیمتر بارندگی در رتبه های بعدی پربارش ترین نقاط استان در ۲۴ ساعت گذشته قرار دارند.
وی میانگین بارندگی های استان طی این مدت را ۲۴ میلی متر اعلام کرد و افزود: کنگاور با ۳، سومار با ۱۱ و سنقر با ۱۲ میلیمتر شاهد کمترین میزان بارش در این مدت بودند.
رییس مرکز پیشبینی اداره کل هواشناسی استان یادآور شد: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون به طور میانگین ۲۲۲ میلی متر بارندگی در استان به ثبت رسیده است که در مقایسه با سال زراعی گذشته این میزان ۱۱ درصد افزایش نشان می دهد.
قاسمی در مورد سامانه ای که در جو استان مستقر شده است نیز افزود: سامانه بارشی نیرومند حاکم بر جو منطقه که روز گذشته هشدار سطح قرمز نیز در خصوص آن صادر شد؛ همچنان تا یکشنبه هفته آینده جو استان را تحت تاثیر خواهد داشت.
وی تاکید کرد: این سامانه ضمن کاهش متوسط دمای هوا، به تناوب سبب وزش باد، بارندگی، همراه با مه، رعدوبرق و رگبار پراکنده تگرگ در سطح استان شده است.
قاسمی ادامه داد: بارش که طی امروز و بخصوص فردا (جمعه) قابل ملاحظه خواهد بود؛ علاوه بر آبگرفتگی معابر، رواناب و سیلابهای محلی، ممکن است موجب طغیان برخی رودخانهها در سطح استان شود.
رییس مرکز پیشبینی اداره کل هواشناسی استان گفت: با سرد شدن تدریجی لایههای زیرین جو، بارش افزون بر ارتفاعات و گردنهها، احتمالاً در مناطق سردسیر نیز به شکل برف مشاهده خواهد شد ضمن آنکه در روزهای شنبه و یکشنبه، کاهش محسوس دمای هوا، شرایط را برای تشکیل مه، بخصوص در اوایل روز، تشدید می کند.
به گزارش ایرنا، بارش شدید باران که از عصر روز چهارشنبه آغاز شده و همچنان ادامه دارد موجب آبگرفتگی خیابان ها و معابر و بروز سیلاب در برخی مناطق شهر کرمانشاه شده و مشکلاتی را برای شهروندان بوجود آورده است.
نظر شما