مشاور وزیر جهاد کشاورزی :  میزان حدنگاری اراضی ملی ۱۵ برابر شد

کرج - ایرنا - مشاور وزیر و فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در بخش اراضی ملی و کشاورزی اعلام کرد: میزان حدنگاری اراضی ملی کشور از چهار درصد تا قبل از سال ۱۴۰۰ اکنون با ۱۵ برابر افزایش به ۴۳ درصد رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهرداد پاکار روز یکشنبه در گردهمایی سراسری فرماندهان بسیج ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری سراسر کشور که در مرکز آموزش جوانشیر سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری مستقر در استان البرز برگزار شد، افزود: این در حالی است که از سال ۱۳۴۲ تا سال ۱۴۰۰ تنها چهار درصد اراضی ملی حدنگاری شده بود که افزایش ۱۵ برابری حدنگاری بیانگر توجه دولت سیزدهم به مقوله صیانت از این اراضی است.

وی ادامه داد : این اقدام در مدت 2 سال با همکاری بسیج و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور محقق شده است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی یکی دیگر از اقداماتی که با همکاری بسیج اجرا شده را جهاد آبرسانی به عشایر، جهاد دامپزشکی، اقداماتی در حوزه شیلات و توسعه سرمایه گذاری در امور زیربنایی و زیرساخت ها و همچنین توسعه شهرک های کشاورزی و محصولات باغی عنوان کرد و افزود: همچنین در تامین و تدارک کودهای رایانه ای و کاهش میزان مبارزه شیمیایی با عوامل خسارت زای بیماری بسیج به خوبی پای کار بوده است.

وی گفت: بسیج تک بعدی و فقط یک نیروی عملیاتیو امنیتی نیست بلکه بسیج فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و علمی است و باید گفت بسیج در همه حوزه های تخصصی کارآمد است.

پاکار اظهار کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اولین توصیه رهبر معظم انقلاب به ما خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی است و اگر بخواهیم تمدن نوین اسلامی را شکل دهیم باید ابتدا جامعه پردازی کنیم و جامعه ای ساخته نمی شود مگر اینکه بچه های بسیجی و حزب اللهی ابتدا خود را ساخته و کارآمد شوند.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب می فرمایند «بسیج فراتر از یک جمله و کلمه است ولی باید بدانیم بسیج مرز جغرافیایی و قومی ندارد و برای یک جریان و طیف خاص نیست و هر اصلاح طلب و اصولگرایی که دلباخته انقلاب باشد بسیجی است».

پاکار افزود: بسیج به شدت پایبند به اصول است ولی مثل یک درخت تنومندی شاخه و برگ ها و اثرات آن به همه جا رسیده است و نهالی است که پس از ۴۵ سال بنیانگذاری اثرات آن دیده می شود و شعاع و تفکر آن امروز مرزهای جغرافیایی را درنوردیده است.

وی با بیان اینکه گمشده امروز در بعضی جاها در کشور تفکر بسیجی است، اظهار کرد: یکی از راهکارهای رفع مشکلات در کشور جذب حداکثری در بسیج با هر ظاهر و جایگاهی است.

بسیج منابع طبیعی و آبخیزداری رتبه اول را در وزارت جهاد کشاورزی کسب کرد

فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بسیج وزارت جهاد کشاورزی در بین تمام وزارتخانه ها در جذب نیرو رتبه اول را کسب کرد، گفت: همچنین در ارزیابی انجام شده در بین ۲۲ سازمان تابعه وزارت جهاد کشاورزی، بسیج سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری رتبه برتر را

به خود اختصاص داده است .

وی تصریح کرد: در وزارت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و آبخیزداری، جهاد سازندگی در حوزه احیای قنوات، معیشت، اشتغالزایی و بحران ها به خوبی ورود کرده است ضمن اینکه در حوزه های علمی در بیش از یکسال اخیر بیش از ۳۰ عنوان کتاب تالیف کرده است.

پاکار اضافه کرد: همچنین همکاری بسیج و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در اجرای طرح های مشترکی همچون آبخیز تا جالیز و کاشت یک میلیارد درخت به خوبی جواب داده و دستاوردها و برکات زیادی برای کشور داشته است.

جهاد آبخیزداری راهکاری برای مدیریت آب در کشور

مشاور رییس و فرمانده بسیج سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با بیان اینکه کشور ازه عدم مدیریت آب رنج می برد گفت: به زودی جهاد آبخیزداری را برای مدیریت آب در کشور به اجرا در خواهیم آورد.

محمدصابر باغخانی پور افزود: رسالت بسیج یک رسالت تخصصی است، کار فرهنگی را دوست داریم ولی برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی علاوه بر احیای فرهنگ و شعائر اسلامی نیازمند کار تخصصی توسط بسیج هستیم.

وی اظهار کرد: هم اکنون مهمترین رسالت سازمان منابع طبیعی بحث کاشت یک میلیارد درخت که ورود جدی بسیج را به این موضوع داریم.

باغخانی پور گفت: سالانه حدود ۴۰۰ میلیارد مترمکعب بارندگی در کشور داریم که برنامه وزارت نیرو بر روی ۱۰۰ میلیارد مترمکعب آب تجدید پذیر متمرکز است و برای ۳۰۰ میلیارد مترمکعب دیگر هیچ برنامه ای ندارد که به همین دلیل همواره از موضوع بحران و کمبود آب اسم برده می شود.

وی یکی از راهکارهای مدیریت آب در کشور را آبخیزداری عنوان کرد و افزود: بسیج در سازمان منابع طبیعی علاوه بر ورود برای مساله کاشت یک میلیارد درخت که می تواند به مساله آب نیز کمک کند به موضوع آبخیزداری نیز ورود جدی خواهد کرد.

باغخانی پور اظهار کرد: هر هکتار جنگل هزار و ۵۰۰ مترمکعب آب را در خود ذخیره می کند که این عدد در جنگل های هیرکانی حتی به ۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب نیز می رسد که با مدیریت مناسب این آب ها می توان موضوع آب در کشور را به خوبی حل کرد.

وی با بیان اینکه جایگاه خود را باید بشناسیم و بر مبنای مطالبه گری حل مساله کنیم، گفت: بایستی از ظرفیت بسیج برای حل معضل در منابع طبیعی استفاده جدی کنیم.

وی تصریح کرد: مساله ورود جدی بسیج برای کار تخصصی در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری یک موضوع اساسی است که به یک گفتمان برای حل مسائل تخصصی تبدیل شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha