به گزارش شامگاه یکشنبه ایرنا، مناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک در حاشیه رقابتهای دوومیدانی قهرمانی داخل سالن آسیا در جمع خبرنگاران گفت: کشورمان در دهه فجر میزبانی خیلی خوبی داشت. چهارمین میزبانی در دوومیدانی بود. سرپرست جدید فدراسیون دوومیدانی در ۲ ماه گذشته تلاشهای خوبی برای میزبانی از ۲۶ کشور در این مسابقات انجام داد که قابل تقدیر است. نسبت به ۳ دوره قبل که میزبان بودیم، وضعیت مطلوب و خوب است. باتوجه به اینکه این مسابقات کسب سهمیه المپیک است، سطح بالایی دارد و رئیس کنفدراسیون دوومیدانی آسیا از میزبانی راضی بود.
وی درباره عملکرد ملیپوشان کشورمان هم اظهار داشت: بچههای ما خوب درخشیدند. مدالهای طلا، نقره و برنز کسب کردند که امیدوارم در روزهای آینده هم ادامه داشته باشد.
هاشمی درباره بخت دوومیدانی بارای کسب سهمیه و مدال در المپیک، یادآور شد: دوومیدانی هم مانند شنا یکی از رشتههای پرمدال است که هم در المپیک و هم آسیا سطح بالایی دارد. زیرساختهای ما مطلوب مدال گرفتن در المپیک نیست اما تلاشهای خوبی از سوی مقام عالی وزارت ورزش صورت میگیرد تا تجهیزات لازم در اختیار فدراسیونها قرار بگیرد. کمیته ملی المپیک هم حمایتهای خوبی را برای میزبانی این مسابقات انجام داد. موفقیت در بازیهای آسیایی نیازمند زیرساخت، امکانات، تجهیزات و همچنین حمایتهای مالی و تشویقی و اردوهای بینالمللی است که در برنامه ما قرار دارد.
دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: پیشبینی میکنیم در دوومیدانی چند سهمیه کسب کنیم اما برای اینکه به مدال المپیک برسیم کار سختی داریم. هیچ کاری نشدنی نیست اما کارشناسان و بزرگانی مانند تیمور غیاثی، احسان حدادی و بقیه بزرگان این رشته بهتر میتوانند توضیح بدهند. با این حال مسیر طولانی تا گرفتن مدال المپیک در رشته دوومیدانی در پیش داریم.
وی درباره کسب سهمیه توسط فرزانه فصیحی پس از کسب مدال طلا در آسیا نیز گفت: سهیمه المپیک فرزانه فصیحی ۹۹ درصد قطعی شده است و باید صبر کنیم تا کنفدراسیون دوومیدانی آسیا به طور رسمی اعلام کند و در فهرست IOC قرار گرفته و به ۱۴ سهمیهای که کسب کردهایم، اضافه شود.
هاشمی درباره حمایت از رشتههای مختلف برای کسب سهمیه المپیک هم گفت: رشتههای شانس کسب سهمیه را به سه دسته تقسیم کردهایم. یک گروه رشتههایی که شانس سهمیه و مدال دارند، رشتههایی که شانس سهمیه دارند اما گرفتن مدال توسط آنها ۵۰-۵۰ است و رشتههایی که شانس کسب سهمیه دارند اما شانس کسب مدال ندارند. همه کسانی که سهمیه گرفتهاند در پایان ماه حقوقشان را در دریافت میکنند. مرکز نظارت عملکرد المپیکیها را رصد میکند و متناسب با شاخصها ماهانه کف حقوق که ۱۵ میلیون است تا ۲۰۰ میلیون تومان را دریافت میکنند. در بحث اعزام، پزشکی، تغذیه و روانشناسی هم حمایتهایی صورت میگیرد. البته پشتیبانی بودجهای وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هم در راه است.
دبیرکل کمیته ملی المپیک درباره انتخاب کادر سرپرستی کاروان ایران در المپیک هم افزود: براساس مصوبه هیئت اجرایی، سرپرست کاروان ایران در المپیک هستم و کادر سرپرستی براساس کسب سهمیه مشخص میشود.
وی درباره تعداد سهمیه پیشبینی شده برای المپیک پاریس هم یادآور شد: پیشبینی ما برای کسب سهمیه ۳۰ تا ۳۵ نفر است. بسکتبال سهمیه کسب نکرد و احتمال کسب سهمیه والیبال هم اندک است و کاراته را هم در المپیک نداریم به همین خاطر منهای این سه رشته، پیشبینی این تعداد سهمیه را کردهایم.
نظر شما