"سیدزاهدین چشمهخاور" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: خط کشی و نقوش ترافیکی از ملزومات مهم ایمنی جادهای است که در کاهش حوادث، تسهیل سفرهای بُرون شهری و انتقال پیامهای اطلاعاتی- هشداری بصری به کاربران و رانندگان نقشی مهم و ارزندهای دارد.
وی با اشاره به نقش خطوط ترافیکی در ارتقا ضریب ایمنی راهها و کاهش تصادفات در مسیرهای پُر تردد، افزود: این اداره کل در این راستا به منظور افزایش ایمنی راهها، رفع نقاط حادثهخیز، هدایت وسایط نقلیه و آگاهی دادن به کاربران راه بهویژه در شب با دید محدود، تفکیک باندهای رفت و برگشت در نقاط بدون جداکننده وسط و کاهش میزان تصادفات و سوانح رانندگی، عملیات خطکشی راههای ارتباطی زیر پوشش را بطور ویژه انجام میدهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام با اشاره به اقدامات این اداره کل در سال جاری، یادآور شد: در این بازه زمانی (ابتدای سال تا پایان دی ماه) ۳۸ کیلومتر روشنایی راه و تونل، ۱۸ کیلومتر نیوجرسی و بیش از ۲ هزار متر مربع تابلو اطلاعاتی در سطح جادههای استان نصب شده است.
چشمه خارو یادآور شد: در این مدت بیش از ۴۰۰ کیلومتر از راههای استان شامل راههای فرعی، اصلی، روستایی و حفاظتی آسفالت شده است.
وی اضافه کرد: راههای ارتباطی شهرستان ایلام به عنوان مرکز استان به دلیل تردد زائران عتبات عالیات و کنگره عظیم اربعین از اهمیت خاصی برخوردار است و در برخی از ایام سال از راههای پرترافیک محسوب می شود که این امر اهمیت راهها را افزایش داده و موقعیت خاصی را از نظر وضعیت حمل و نقل جادهای پدید آورده است.
به گزارش ایرنا، استان ایلام دارای سه هزار و ۵۱۴ کیلومتر بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی است.
نظر شما