جهاد دانشگاهی ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه علمی دارد

تهران- ایرنا- رییس جهاد دانشگاهی گفت: با بررسی های انجام شده مشخص شد این نهاد در حال حاضر دارای ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه علمی است که باید به محصول تبدیل شود.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، جشن «رویش معتمد جهاد، مولود انقلاب» از سوی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با حضورحجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو هیات امنای جهاد دانشگاهی و حسن مسلمی نائینی رییس و کیوان مجیدزاده عضو هیات امنای جهاد دانشگاهی، اردشیر قوام زاده مشاور عالی رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و همچنین تعدادی از مدیران ارشد این نهاد دوشنبه ۳۰ بهمن ماه برگزار شد.

حسن مسلمی نائینی با تبریک اعیاد شعبانیه و همچنین تبریک کسب مقام توسط پژوهشکده سرطان معتمد این نهاد، اظهار داشت: پژوهشکده سرطان معتمد با کسب این عنوان نشان داد که ما می توانیم. این (ما می توانیم) موضوعی است که مقام معظم رهبری بارها به آن اشاره و تاکید کرده‌اند.

رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به این که دستاوردهای انقلاب اسلامی دو چیز بود؛ اولی ساقط کردن رژیم خونخوار پهلوی و دومی رسیدن به خودباوری، گفت: تقی زاده هایی بودند که می گفتند از سر تا پا باید فرنگی شویم؛ اما امام خمینی(ره) روحیه خودباوری و «ما می توانیم» را به ما تلقین کرد و در جهاد دانشگاهی نیز با انجام کارها نشان داده شد که ما می توانیم.

به گزارش جهاد دانشگاهی، وی افزود: امید است این نهاد هر چه زودتر و با همت جهادگران خود به جایگاه بالایی برسد و به یکی از مراکز و سازمان های بزرگ تحقیقاتی دنیا تبدیل شود.

مسلمی نائینی ادامه داد: جهاددانشگاهی کارهای خیلی خوبی انجام داده است و با بررسی های انجام شده مشخص شد این نهاد در حال حاضر دارای ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه علمی است که باید به محصول تبدیل شود.

وی با تاکید بر هم افزایی پژوهشگاه ها و پژوهشکده های این نهاد، تاکید کرد: باید هم افزایی بین پژوهشگاه رویان، این سینا و پژوهشکده سرطان معتمد این نهاد افزایش یابد تا به موفقیت های بیشتری برسیم.

جهاد دانشگاهی ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه علمی دارد

درخواست تسهیلگری برای حوزه سلول درمانی پژوهشکده سرطان معتمد

در این مراسم قوام زاده از دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درخواست کرد در حوزه سلول درمانی پژوهشکده سرطان معتمد تسهیلگری هایی را انجام دهد.

وی با اشاره به این که شرکت های دارویی مخل نظم دارویی کشور هستند، اظهار داشت: دارو از سایر کشورها بدون هیچ مشکلی وارد کشور می شود و مردم استفاده می کنند، اما سلول درمانی را که خودمان درست می کنیم و هیچ عوارضی ندارد، نمی گذارند اجرا شوند و می گویند اگر شورای انقلاب فرهنگی اجازه دهد می تواند اجرا شود.

الگوهای جهاد دانشگاهی به ما یاد می‌دهند که امیدوار باشیم

کیوان مجیدزاده عضو هیات امنای جهاد دانشگاهی نیز بیان کرد: امروز برای موضوعی جشن می گیرم که باید در آینده سر لوحه کارمان قرار دهیم، یعنی «ما می توانیم»، «شدنی است» و «امید».

وی با تاکید بر این که چند فاکتور وجود دارد که برای ادامه مسیر به ما کمک می کند، گفت: اصلی ترین فاکتور، لطف خدا و توفیق اوست؛ آیاتی که وجود دارد نشان می دهد خداوند می خواهد تلاش ها به ثمر برسد، در نتیجه این تلاش ما است که جلوه گر می شود.

عضو هیات امنای جهاددانشگاهی تصریح کرد: براساس مطالعات برای به سرانجام رسیدن کارها باید طراحی انجام شود؛ امروز نیز در این پژوهشکده نتایج کارهایی را می گیریم که طراحی آن توسط مدیران گروه ها و ... در همین پژوهشکده انجام شده است.

مجیدزاده ادامه داد: فاکتور دوم بعد از طراحی، پیگیری و تلاش و پشتکار مستمر است که اصلی ترین دستاورد این مجموعه نیز حاصل تلاش عزیزانی است که شاید هیچ وقت اسمشان مطرح نمی شود.

وی افزود: فاکتور بعدی، امید است؛ در این نهاد الگوهایی را داریم که به ما یاد می‌دهند باید امیدوار باشیم.

انجام پیچیده ترین مهندسی سازه ویروسی کشور در پژوهشکده سرطان معتمد

رامین صرامی فروشانی رییس پژوهشکده سرطان معتمد نیز با ارایه گزارشی از فعالیت بخش‌ های مختلف پژوهشکده بیان کرد: پژوهشکده رشد کمی و کیفی خوب داشته است.

وی با اشاره به این که نشان جهاد دانشگاهی در کشور شناخته شده است، افزود: در حال حاضر تمرکز پژوهشکده در حوزه ایمنی درمانی سلولی و شناسایی و حذف سلول های توموری توسط سلول های سیستم ایمنی و در حوزه سلول درمانی بر کشنده های طبیعی است.

رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با بیان این که در حوزه درمان تا کنون بیش از ۱۸۷ هزار نفر خدمات ارایه شده است، بیان کرد: پیچیده ترین مهندسی سازه ویروسی کشور را در حال انجام داریم.

صرامی فروشانی با اشاره به این که مرکز لنف ادم پژوهشکده تنها مرکز کشور در این زمینه است، گفت: این پژوهشکده دارای بانک نمونه های زیستی سرطان است. همچنین پیگیر هستیم تا کنگره بیماری های سرطان پستان را مجددا برگزار کنیم.

تشخیص زودرس برای درمان سرطان اهمیت بسیاری دارد

در ادامه مسعود حبیبی رییس جهاددانشگاهی علوم پزشکی و رییس اسبق پژوهشکده سرطان معتمد نیز با اشاره به این که این مجموعه نیازمند توجه بیشتری است، گفت: برای درمان سرطان، تشخیص زودرس اهمیت بسیاری دارد.

وی افزود: ظرفیت ایجاد شده برای افزایش شبکه درمان سرطان پستان در کشور بسیار خوشحال کننده است.

در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر این پژوهشکده تقدیر و جلسه پرسش و پاسخ با حضور رییس جهاد دانشگاهی انجام و از کلینیک فوق تخصصی بیماری های پستان پژوهشکده بازدید شد.

پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی بر اساس ارزیابی مستقل وزارت بهداشت در بین همه مراکز پژوهشی در حوزه سرطان اعم از بالینی و زیست پزشکی در سراسر کشور موفق به کسب رتبه اول شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha